30 Aralık 2015 Çarşamba

31 Aralık 2015 Perşembe ( Kök ve Gökün Birleşimi )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ay

Güneş : Oğlak

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter, Ay ile birlikte başakta; Merkür, Güneş ile birlikte oğlakta, Satürn yayda! Evrendeki saklı düzenin farkına var! Buna açılan kapıda, kendine açılan yolun bilincine var! Ruhun uyandığı okyanusta derinlerin sırrı var! O sırda kendini bul ve bunun bütün yaşam olduğunu… Bugün özündeki ışık, seni yolundaki ‘’zamanın ötesi’’ne taşıyor! Hatırla! Bugün özel bir gün; çünkü bugün bir gün ve her gün çok özeldir! Tıpkı yaşamımızda olan her can gibi! Onlar çok özel; çünkü sen özelsin ve seni özel kılan onlar, seninle özeldir. İşte yaşam!

Öğle saatlerinde( 14:21) Ay- Merkür üçgeni gerçekleşiyor! İletişim için uygun bir zaman! Uzun süredir konuşamadıklarınızla konuşamadıklarınızı konuşabilirsiniz! Olmadı yazın! İletişim kurun yeter! İletişimin önce kendinizden kendinize olduğunu hatırlayın! Bunu anlayın ve şimdi başlayın! Ta ki( 15:41 ) Venüs- Neptün karesi devreye girene kadar! İlişkiler ve beklentiler! ‘’hayal ettiğiniz’’ ve ‘’aslında olan’’ arasındaki köprüyü kurabilmek! Burada yoğun bir enerji söz konusu! Söz konusu olan dinamik bir açı ve Satürn ötesi bir planetle! Neptün, yaşamın derinlikleridir. İletişim kurduğu planette derin çözülmeler yaratır. İlişkilerde daha yoğun bir dönem ışığı yanıyor! ‘’ben’’, ‘’sen’’in içindeki Tanrılık ışığı ile hatırlayış dolu bir yolculuğa çıkıyor ve bunu anlamak önemli! Gittikçe daha da artacak olan etkiler, 5 Ocak itibariyle artık bize fark ettirdiklerini hazmedebilmemiz adına yavaş yavaş üzerimizden elini çekiyor olacak… 9 Ocak itibariyle ne kadarının farkına vardıysak ve bunu yaşamımıza aldıysak bu kardır( a yumuşak… )! Verimli geçmesini umuyorum! İhtiyaçlarımıza ve bunun içsel anlamına duyarlı olalım! Aslolanı yakalayalım!

Akşam saatlerine doğru Güneş- Uranüs karesi gerçekleşiyor! Uranüs dokunduğu yeri elektrik enerjisi ile yükler! Asi bir ruh taşır! Zamanın ötesinde bir aklın ışığıdır! İçimizde çalkantılar söz konusu ve bu çalkantılar yarını yaratıyor! Bu yoğun titreşimi nasıl ve ne kadar içselleştirdiğimiz çok önemli! Kabaca ‘’herkese karşı’’ havalara girilir; bununla birlikte derinde, insan kendi bireyliğinin yaşamdaki anlamını keşfedebilecek ve bunun adına güçlü bir inşa gerçekleştirebilecektir. Yükselerek devam edecek olan etkiler, 7 Ocak itibariyle bu döngüyü içselleştirebilmemiz adına yoğunluğunu azaltıyor ve 13 Ocak itibariyle tamamlanıyor olacak! Bir savaşsa istediğiniz, bu savaşın anlamını gerçekten idrak edebilmelisiniz! Aksi takdirde hem bolca yaralanıp hem de bir o kadar yaralayabilirsiniz! Almadığınız dersler ağırlaşır; çünkü direnciniz artmıştır. Bunu anlamak ve yaşamı Tanrılık gözünüzle algılamak gerekir! Bu önemli!

Gün titreşimi ‘’ölçülülük’’ konusuna vurgu yapıyor! Denge! İçsel kesinlik! Bunu sağlayabilmek! Öfke ve korkunun ötesinde barış ve sevgi vardır! Orada olun! Fanatizm, aklın devreden çıktığı bir noktadır ve bu nokta, kimseye katkı sağlamadığı gibi bizi toparlamak zorunda kalacağımız durumların da eşiğine bırakacaktır. Özgürlüğünüz bile sınırlarını koruduğunda anlamlıdır! Rehber kartımız ‘’ay’’ bir şafak karanlığından bahsediyor. Kimi bilgilerde balık burcu ile ilişkilendirilir. Güneş tutulması olduğundan bahsedilir bu kartta resmedilenin ve ilk Güneş tutulması balık burcunda gerçekleşiyor( 9 Mart 2016 )! Bu tesadüf olmasa gerek! Ruhsal bir görü kazanma! Ruhun uyanışı! Yaşamın yeni bir bakış kazanışı! Derinlerde uyanan sırrın yaşamsallaşması! Ruh gözünün açılması! Önemli zamanlardayız! Kalbimiz ve yolumuz açık olsun! Önümüz aydınlık! Ne dilediğinize dikkat edin! Pozitifte kalın; çünkü sizi duyan bir yaşam var! Olan hep hepimizde oluyor…

Şimdi aşağısını okumadan 1’den 9’a kadar bir sayı tutun ve aşağıdan bu sayının mesajını okuyun bakalım bu yıl size nasıl bir armağanla geliyor( Oyuncu ruhum! )!

1 Yaşam seni zevklerin en yücesine götürüyor! Kendinle( ve kendinde olanla ) olmanın mutluluğu! Birleş!

2 Kararlar alma zamanı ve bu kararların anlamının farkına varılmalı! İşte yol ışığı!

3 Şimdi sevgiyi deneyimliyorsun ve sevdiğinde, sevginin iyileştiriciliğini! Kendinle başla!

4 Köklenme ve güçlenme! Bir denge kur ve buradaki düzen, senin yolun olsun!

5 Aile kavramının gücünü deneyimliyorsun! Kutsal olanı bulma zamanı! Yuvanın ışığı şimdi yandı!

6 Altın çağı başlatan nedir? Kalem olup yazabilmektir! Yarın, bugünün hayali oluyor! Ona ışık ve inanç kat!

7 Özgürlük nedir? Her şeye rağmen her şeyle olabilmektir! Kendinle ol; çünkü orada her şeylesin! Haydi yola çık!

8 Acının ötesinde ne var? Gerçek olan… İşte ona yürü! Bırak geride kalma vakti gelmiş olanları geride ve yolunu aç, yüreğinin ışığı ile…

9 Bilge ruh! Şimdi bilme, yapabilme oluyor! Kapiş? Bence de… Kararlarına güven… Yolu biliyorsun! Cennet, senin ışığın! İşte bu!

Sizi seviyorum,

Barış dolu bir yıl diliyorum…

Hüseyin Akdağ



1 yorum:

  1. beşi sçtim,bu gün ama yeni gördüm,bu yazınızı,ama ağlıyorum...içimdeki duygular buydu ve...

    YanıtlaSil