20 Ocak 2016 Çarşamba

21 Ocak 2016 Perşembe ( Annenin Uyanışı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aşıklar

Güneş : Kova

Ay : Yengeç ( 15:27 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başaktaki retro hareketine devam ediyor, bizden sadeleşmemizi, enerjimizi bilinçli kullanmamızı, gelişim ve büyümeyi kontrollü olarak sağlamamızı, ustalaşmanın adımını atmamızı istiyor ki bu noktada bir odak geliştirebilmek, iç potansiyelleri harekete geçirebilmek önemli; zira onu düzenleyen Merkür de oğlakta retro, sorumluluk ve disiplin gözeten bir düşünme sistemi devrede, otorite ve saygı kavramları yaşamsal süreçlerimizde anlamını bulmaya çalışıyor, özsaygı ihtiyacı ve zorlayıcı Satürn yayda bizi ruhsal gelişim, yaşamdaki ideallerin keşfi, bu ideallere yaklaşımlar ve bunu besleyen inançlarla ilgili esaslı bir sınava tabii tutuyor. Sabah saatleri( 10:00 ) itibariyle ay boşlukta olacak, kavramlar biraz dağılabilir, ölçülülüğü korumakta fayda var! Akşam saatlerine doğru( 15:27 ) Ay, yöneticisi olduğu yengeç burcuna geçiyor! Duygular yükseliyor ve güçleniyor! Ruhunuzun gözünü açık tutun! Bugün bu saatler itibariyle şifa gücü yükseliyor! Size iyi gelen şeyi bulun! Gün titreşimi, tamamlanmak ve bir düzen yaratarak yeni olanda yeni bir bilinçle yer almaktan bahsediyor. Cesur olmak, sahip olduğunuz potansiyelleri daha güçlü bir görüyle kullanabiliyor olmakla alakalıdır! Bunun için ihtiyacımız olan deneyimin bizde uyandırdığı büyümenin, yaşamın ışığı olmasına izin vermek! Savaşınız daha derinde olanın barışına açılan kapı olsun ve orada bütünlüğün ışığı yansın! İşte bu önemli! Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bize seçimlerin öneminden bahsediyor. Seçimlerimiz akışça destekleniyorsa doğru yerdeyiz, bir şeyler sıklıkla sağlam engellerle karşı karşıya kalıyorsa, demek ki daha farklı yapma ihtiyacında olduğumuz bir şeyler var, buna kulak verin! Bu kartın gölgesi ‘’şeytan’’dır ve aşırılıkları anlatır. Bunu iyileştirecek olan, ‘’ölçülülük’’tür, bir önceki ‘’denge’’ kartının teması! Sağduyu ile gerçek bir görü sağlayabilmek! O zaman gerçek engel aşılarak gerçek olan ışığa varılabilir. İşte yıldız sırrı budur! Şimdilik!

GÜN TAKVİMİ

Ay- Mars seskikuadrat( 00:13 ) İfadenin gücü! Derinde olanın sesini duyarak iletişim kurabilme! Zafer kazanmaktan ziyade bütünlük sağlama becerisi! Keskin zeka!

Ay- Güneş kuinkuks( 11:32 ) Özde olanın kendini ifade edebilmesi! İçindeki çocuğun özündeki bilgiyi açığa çıkarabilmesi! Yaşamsal süreçlerin değerlendirilmesi! Anne- çocuk kavramlarının içsel olarak yerlerine oturtulabilmesi!

Ay- Neptün üçgen( 15:41 ) Duygusal iyileşme! Derin duyguların açığa çıkması! Çözülme! İdealize bir aile ve yuva tanımı! Anne ile barış! Köklenme, atalarla ilgili özgürleşme ve iyileşme! Kendinize kendinizle kalmak için izin verin( gün içinde)!

Ay- Mars üçgen( 18:30 ) Güçlenen hisler! Derin bir bakış açısı! Yüksek öngörüler! Kendiniz olun ve savaşı doğanızda beliren kararlılıkla barışa götürün! Olan her şey, yola çıkıp o yolun bizi götürdüğü yenideki ışığı yakmak için!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ