14 Aralık 2015 Pazartesi

14 Aralık 2015 Pazartesi ( Yeni Yaşamın Doğuşu )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı

Güneş : Yay

Ay : Kova ( 14:59 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün Ay günü! Ay bizim derinliklerimiz! Derinden gelen o sesi duyabilmek! Karanlıklarımızda saklı ışıklar vardır ve aydınlık olduğunda o karanlıklar ki bu insanın kendi karanlığından aydınlık olup yaşama doğmasıdır, işte orada yol açılır! Karanlık bizim cevherimiz ve onu işleyip yaşam hali olarak var edebilmeliyiz! Yol hep budur!

Ay, günün ilk saatlerinde( 01:08 ) Jüpiter ile üçgen yaparak boşlukta hareket etmeye başladı! İçimizde bir şeyler daha derinlere doğru çekildi ve ihtiyacımız olan, yarına götürecek yeni bir şeyler bulup bugünün yolunu açmaktı! Öğle üzeri( 14:59 ) Ay, oğlaktaki ciddi ve sorumluluk taşıyan yolculuğunu tamamlayarak kovadaki insan ve sosyal sorumluluk temalarıyla özdeşleşen bir yolculuğa başlıyor. Asi rüzgarlar esebilir, bir anda şimşekler çakabilir ve bu şimşekler birçok sorunun cevabı olabilir. Tek yol vardır! O da sevmek ve bunun ne anlama geldiğini anlayabilmek! Karşı koymaktan korkmayın! Yeter ki bunu sevgiyle yapın! O zaman cevap yaşam olur, sizinle buluşur!

Öğle saatlerinde( 12:53 ) Venüs- Pluto sekstili gerçekleşiyor. Bu bize yoğun duygular ve yüksek bir algı gücü kazandırır. Gördüklerimizin ötesindeki hikayeyi duyma ihtiyacı doğar ve bunu yapabilmek süreçleri anlamlandırır. Gece saatlerinde Ay, önemli dokunuşlar gerçekleştiriyor. Ay- Jüpiter seskikuadratı( 22:38 ) bize ‘’ Ayakları yere basan bir iyimserliği, işe yarar olanı bulabilmek adına kullan ve bunu yaşama kazandır! ‘’ diyor. Özgürlük, zamanın ötesindeki o ışıkla buluşup bugünü anlamlandırdığında güzeldir. Acelemiz yok; bununla birlikte yapacak şey çok ve bir yerden başlamalı! Ay- Venüs karesi( 22:53 ) ‘’ Bugüne dek öğrendiklerini gözden geçir, ortak paydadaki mesajı bul, ihtiyacın olanı anla ve gerçek duygularını keşfedip bunu ifade et! ‘’ diyor. Önce kendimize! Bu önemli! Ay- Güneş yarı karesi( 23:03 ) içimizde birbirinden bağımsız yükselen sesler olarak kendini gösterebilir. Kendimizi hiçbir yere ait değilmiş gibi hissedebilir, istediklerimizle içinde olduklarımızın birbirinden çok farklı olduğu hissi içinde kendimizi bulabiliriz. Sakin olun! Her şey bir yoldur ve çelişkiler, gerçek cevaplara açılan kapıdır. Kendinize biraz zaman verin ve bilin ki şu an bir şeyler eksik gibi geliyorsa bu yarında daha fazlasının olabilmesi içindir. Yaşam aradığımız bir yerdir ve her arayan, aradığından çok daha fazlasını bulur; çünkü yol, varılacak olan yerden daha değerlidir.

Gün titreşimi bizden duvarları yıkmamızı istiyor ve bunu yapabilmenin tek yolu sınırları aşabilmektir. En son neyi yapamayacağınıza inandınız? Bugün ona bir adım atın! Bu sizin için! Değerlisiniz! Bunu hatırladığınızda her şeye de hak ettiği değeri verebilirsiniz; çünkü her şey sizsiniz! Rehber kartımız ‘’kader çarkı’’ ‘’ Yaşamın çağrısını duy! ‘’ diyor ve o bizi bize çağırıyor! Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

MERAKLILAR İÇİN...

14- 20 Aralık 2015 Gökyüzü Mesajları

HAFTANIN MESAJI: BUGÜNDE OLMAK!

Bugünde olmak, her günde olmaktır. Ölüm yakışmaz insana! O, her daim olandır. Nefesi, ektiği tohumun ışığında yaşayandır. İnsan, sonsuz sınırsız bir varlık ve biz onun sonsuzluğundaki ışık olduğumuzu hatırlamalı ve yolu açmalıydık! Ardımızda dünya! Önümüzde yaşam ve her yer insan! Onu ondan ayrı koymadan okumalıydı insan! Zamanın ötesinde akan bir nehir var ve seni sana çağırıyor! Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

14 Aralık 2015 Pazartesi ( Yeni Yaşamın Doğuşu )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı
Güneş : Yay
Ay : Kova ( 15:00 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Ay

15 Aralık 2015 Salı ( İnsanın Doğuşu )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü
Güneş : Yay
Ay : Kova
Gün Yöneticisi : Mars

16 Aralık 2015 Çarşamba ( Yarının Doğumu )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparatoriçe
Güneş : Yay
Ay : Balık ( 19:46 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Merkür

17 Aralık 2015 Perşembe ( Bilinenin Ötesi )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz
Güneş : Yay
Ay : Balık
Gün Yöneticisi : Jüpiter

18 Aralık 2015 Cuma ( Kabukları Kırmak )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm
Güneş : Yay
Ay : Koç ( 23:27 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Venüs

19 Aralık 2015 Cumartesi ( Yüreğin Sesi )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya
Güneş : Yay
Ay : Koç
Gün Yöneticisi : Satürn

20 Aralık 2015 Pazar ( Özgürlük )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam
Güneş : Yay
Ay : Koç
Gün Yöneticisi : Güneş


Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ