29 Aralık 2015 Salı

30 Aralık 2015 Çarşamba ( Zamanın Keşfi )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Oğlak

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlak burcunda ilerliyor, Ayın da başakta olduğunu göz önünde bulundurursak ve hatta Güneşin de oğlak, toprak enerjisi yoğun! Aklımız bir projeye yoğunlaşarak onu hayata geçirme, en azından bu konuyla ilgili bir otorite kurabilmiş olduğu inancını koruyabilme arzusu içinde! İhtiyacımız olan bu odağa dair bir düzen sağlayabilme! Yaşam bizden ondaki potansiyelleri aktive etmemizi istiyor!

Günün ilk saatlerine doğru( 04:39 ) Ay- Satürn karesi gerçekleşiyor! Önemli yüzleşmeler gündeme gelebilir! Duygu yoğunlukları oluşacak ve bu anlamda özgürleşme ihtiyacı doğacaktır. Bizi kısıtlayan duyguların ötesine geçebildiğimizde, geride kalan her şey de anlamlanır. Özgürlük tamamen bizimle ilgili ve ilk adımı, içimizdeki özgürleşme! Sabah saatlerinde( 09:16 ), akrebin karanlık sularındaki yolculuğunu tamamlayarak yay burcunun kaşif ve maceraperest ruhuna açılan Venüs bu durumu destekliyor! İlişkilerde deneyim alanını genişleterek yeni pencerelere kendimizi açma süreci! Bilgelik, ruhun sesinde yürüyebiliyor olmaktır! İlişkiler, gerçek mi yoksa –mış gibi mi? Bu anlamda önemli bir dönem! Ya içlerindeki gerçekliği bulacak ve onunla bir yolculuğa dalacak ya da kendilerini yeni bir arayışın eşiğinde bulacaklar…. Bize yeni bir dünyanın kapılarını aralayabilecek olduğuna inandıklarımıza çekiliyor olacağız! Neyse ki akrepteki ‘’ıssız adam’’ tiplere çekilim geride kalıyor! Renkli ve sınırları aşan bir enerji! Ötesindeki yaşamı merak eden! Venüs aynı zamanda ‘’para’’ demektir. Yay, şanslı bir burçtur. Satürnle kavuşum gerçekleşene kadar( 1 Ocak ) özellikle bize bu anlamda şanslar sağlayabilir. Jüpiterin başak transitini hatırlarsak, bu anlamdaki düzenlemeler, şansımızı yaratacak olan olacaktır. Para ile ilgili duyguları özgürleştirme zamanı! Para, bir enerjidir ve o tıpkı sağlık gibi, biz ona uygun bir ortam yarattığımızda bize gelir. Yolları açmak gerekir! Bir şeyler yapmak gerekir! Vermek! Hayata katkı sağlamak! Hizmet etmek! Etki sunmak! İşte o zaman para bize gelebilecektir; çünkü bizden çıkan her neyse o, bize gelecek olanın kendisidir. Potansiyel işlenir ve böylece ihtiyaç duyduğumuz hale getirilebilir. Yaşam, bizlerle böyle bir ilişki dahilindedir ve savaş, emek ve aklın birleşimi ile ışığına kavuşabilir. Çok geçmeden oluşan( 10:39 ) Ay- Pluto üçgeni, bahsettiğimiz dönüşümün önemini güçlendiriyor. Hala bizi acıtan şey, henüz özgürleşemediğimizin habercisidir. O zaman yolculuk bir an önce gerçekleştirilmeli ve parçalar böylelikle yerini bulabilmelidir.

Akşam saatlerine doğru( 16:08 ) gerçekleşen Ay- Mars karesi, Ayın gücünü artırıyor! İçsel bir gerilim! Yoğunlaşan enerjinin çok iyi yönlendirilmesi gerekiyor! Öncelik belirlemek ve bunu destekleyen bir karar vererek harekete geçmek! Bir şey yapabiliyor olmamız, neyi yapmamız gerektiğine karar vermeye çalışmaktan çok daha verimlidir ve bunu anlamak önemli! Buna eklenen( 16:55 ) Ay- Merkür seskikuadratı bizden sorumluluk ve disiplin içeren bir duruş ortaya koymamızı istiyor. Gece saatlerinde bunun ödülü alınıyor olacaktır; zira günün sonuna doğru( 22:47 ) Ay- Jüpiter kavuşumu gerçekleşiyor! Bu içsel bir genişlemedir. Kavramlar, daha derin anlamlar kazanacaktır. Fazla da dağılmamakta fayda var; zira gecenin sonunda gelen( 23:40 ) Ay- Uranüs kuinkuksu yoğun bir titreşim yaratır. Enerjinizi yarında neyin size doğru açılmakta olduğunu fark etmek için kullanın! Zeka çok daha yoğun ve güçlü çalışır! İçinizde bir anda uyananları mutlaka not edin! Beyin fırtınası yapmak için iyi bir zaman! Orijinal fikirler doğar!

Gün titreşimi bizden bildiklerimizin ötesine geçerek yüreğimizle yolu bulmamızı istiyor. Deneyim, tüm öğretilerden daha üstün bir ışıktır; çünkü anlatılan hep bir yana, aslında bize anlatılmayan çok şey vardır. Anlatılan ve duyduklarımız, henüz bildiklerimiz, sadece ötesine açılan kapılardır. Rehber kartımız ‘’araba’’ bizden bu yolculuğa çıkma cesaretini göstermemizi istiyor. Tabular orada yıkılacak ve Güneşe açılan kapı da böylelikle aydınlanacaktır. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder