13 Ocak 2016 Çarşamba

14 Ocak 2016 Perşembe ( Nefes Olmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Oğlak

Ay : Balık

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü, Jüpiter başakta, Merkür oğlakta retro, Satürn yayda ve bunlar bir araya geldiklerinde bize ‘’ Üret, bunu bir proje halinde yaşama kazandır, onda büyü ve keşfet! ‘’ diyor. Toprak elementinin ağırlıklı olduğu bir tablo! O zaman ihtiyacımız olan sağlam kaleler inşa etmek! Son perdede ateş elementi de sahnede yerini alıyor! Tüm bunlara heyecan ve tutku katmamızı istiyor. Gün titreşimi seçimlerimizin öneminden bahsediyor; çünkü yaşamın rengini açığa çıkaracak olan bizim onda aldığımız yoldur. Rehber kartımız ‘’şeytan’’ içimizdeki hırs, savaş ve kavga arzusunun kontrolsüz bir akışı da beraberinde getireceğini hatırlatıyor. Önce derin bir nefes ve gerçek bir farkındalık! Ne yaptığımızı, neye yol açtığımızı bilerek hareket etmek gerekir yaşamda ve nasıl bir deneyim havuzunda yer aldığımızı, işte hakikat budur! Bugünlük bu!

Ay- Jüpiter karşıt( 01:59 ) Duygusal genişlemeye açık olarak içsel kesinliği korumak!

Mars- Jüpiter yarı kare( 03:16 ) Derinlerden alabileceğimizi alıp bunu yaşama saklı potansiyelin keşfi olarak sunmak! İstek ve arzu!
14 Ocak( yaklaşan ) / 18 Ocak( kesin ) / 21 Ocak( ayrılan )

Ay- Mars seskikuadrat( 08:06 ) Saklı yönelimlerin farkına varıp bunun Tanrısal sesini duyarak yolda kalmak!

Venüs- Mars yarı kare( 10:29 ) Tutku ve savaşın içsel dengesini kurmak! Kazanmak ya da kaybetmekten öte keşfetmek için içinde olmak!
14 Ocak( yaklaşan ) / 18 Ocak( kesin ) / 20 Ocak( ayrılan )

Ay- Güneş sekstil( 11:13 ) Ciddi karar ve projelerimizde göksel destek!

Ay- Merkür sekstil( 11:57 ) İşaretleri görme ve bu yolla yaşamın saklı ışığıyla iletişim kurarak hareket edebilme gücü! Yavaş, emin ve içsel bir potansiyel!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ