19 Ağustos 2015 Çarşamba

20 Ağustos 2015 ( Ay Akrepte )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ay

Güneş : Aslan

Ay : Akrep ( 12:25 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün gün titreşimi bize Satürnyen bir döngünün varlığından söz ediyor ki bu da bugün emeğin bizim için önem taşıdığı anlamına gelir. Bizi biraz da olsa zorlayan durumlarla karşı karşıya kalmak mümkün olabilir ya da zorlu sürecin artık sonuna yaklaşılmakta olunabilir. Bilin ki bu ve benzeri bir durum, ihtiyaç duyduğumuz uyanışın gerçekleşmesini sağlamak içindir. Emin olun ve yola devam edin, dengenizi koruyun, hak ettiğinizi alabileceksiniz ve bu kalıcı bir ödül olacak!

Bugün kim olduğumuz ve bunun ne kadar farkında olduğumuz önemli olacaktır. Kendinizi, sınırlarınızı ve ötesindeki potansiyellerinizi keşfedin ve onları gerçekleştirmek üzere bir yolculuk içinde olduğunuzu fark edin. Gücünüzü hissedin, bazen olduğuna inandığınızdan çok daha fazlasına sahipsinizdir, sadece bunun farkında değilsinizdir ve bir şeyler size bunu hatırlatmaya çalışır.

Bugün 12:25 itibariyke Ay akrebe geçiyor ve mistik ışıklar yoğunlaşıyor. Ortalığı biraz daha puslu bir hava alıyor; bununla birlikte bu puslu hava, bizi daha derinlerdeki bir güce götürüyor. Bugün iç sesinize kulak verin ve içiniz size bir şeyi yapmamanızı söylüyorsa, yapmayın ve yap diyorsa onu ıskalamayın, bunun ne anlama geldiğini akış içinde çok daha iyi anlayacaksınız.

Ay 05:58 itibariyle Güneş ile altmışlık bir açı yaparak boşlukta hareket ediyor. Ayın boşlukta olduğu zamanlarda daha kendi içimizde kalarak önemli kararlar için kendimize mümkünse biraz daha zaman tanımamız çok daha lehimize olur. Bu zamanı iç dengemizi kurup günlük işleri düzenlemek için değerlendirebiliriz. Önemli görüşmeler için öğle sonrası daha uygun olacaktır ki bu görüşmelerde Ay artık akrebe geçmiş olacağından sezgisel gücünüze odaklanın, duyguları hissedin; bununla birlikte onları yönetin ve sadece ilk içinizden geçenin ışığında kalın ve burada, iç sesinizin gücü ve bu gücün kaynağı olan huzurdan emin olun.

Bugünün rehber kartı olan ‘’ay’’ da Satürnyen bir döngü ışığındadır ve kimi bilgilerde balık burcu temasıyla bağdaştırılır. Emin olun ki bugün seher karanlığıdır. Bu, anda yoğun bir karanlık gibi gözükenin aslında güneşin doğumuna en yakın zaman olduğunu hatırlatır. Bunu gün boyunca hatırlayın. Bugün ruhsal gücümüz yüksek olacaktır. Yeter ki kendinizi içinde bulduğunuz durum karşısında balığın gölge yönünü kullanıp kaçmayın, kendinize güvenerek iç sesinizle hareket edin, balığın yönetici gezegenlerinden biri olan Jüpiterin derin bilgelik ve anlayış frekansını kullanın.

Gün yöneticisi Jüpiter! Burada içsel bilgeliğin vurgusu güçleniyor, gün içinde içsel huzurunuzu koruyun, özellikle ayın boşlukta olduğu saatlerde bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz. Derin derin nefesler alın, yavaşça verin ve tandeninize( göbek deliğinin dört parmak altı ) odaklanın. Aldığınız nefeslerle buradaki beyaz ışığın büyüdüğünü ve genişlediğini hissedin. Bu ışığın tüm bedeninizi ve içinde bulunduğunuz alanı kapladığını hayal edin ve gün boyunca bu ışığın sizinle olan varlığını koruyun.

Her şey ışıktır, yeter ki biz bunun farkında olup buna gözlerimizi açalım! Bugün önemli bir gün, ruhsal çalışmaları özellikle tavsiye ediyorum, şifa çalışmaları da yapabilirsiniz. Uzun süredir böyle bir çalışmayı arzu ediyorduysanız, bugünü değerlendirin. Yüreğinizin sesine güvenin, ondan daha güçlü hiçbir şey yoktur ve o size neye ihtiyaç duyduğunuzu her zaman dillendirecektir, yeter ki buna açık olun! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ