9 Ekim 2015 Cuma

10 Ekim 2015 Cumartesi ( AŞK DETOKSU 18. gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ermiş

Güneş : Terazi

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün çok özel bir döngü açılıyor yaşamımızda! Bugün kader çağrısını duyabileceğimiz bir gün! Bugün derinliklerimizdeki sesi duyarak yaşama olandan çok daha fazlasını görerek bakabiliriz. Bugün bilgeliğini andaki bilgi olup dillendiği ve insanın orada kendi derinliklerindeki gücü keşfettiği bir gün! Bugün kendinizle kalmak için bir fırsatsa yakaladığınız, bunu kaçırmayın! Hazinenin siz olduğunuzu ve ona inmenin onu almanın kapısı olduğunu hep hatırlayın!

Ay başakta bize, ‘’ Neye ihtiyaç duyduğunu bul! ‘’ diyor. Bunu anlamak için iyi bir zaman! Gün titreşiminde Jüpiter ve Merkür vurgusu göze çarpıyor! Jüpiter başakta, Merkür terazide! İşimize yarayanları bulalım, bunun için önce yolculuğun farkına varalım! İşaretleri takip edelim ve evrenle bir işbirliğine girişelim! Merakımız bizi bize götürür! Bunu anlayabilelim!

Rehber kartımız ‘’ermiş’’ ve bugün Satürn günü, ‘’ermiş’’ kartı da gölgesi olan ‘’ay’’ ile Satürn vurgusu yapar. Bugün sorumluluklarımızın önem taşıdığı bir gün enerjisi söz konusu! ‘’ Bunun için kendine izin ver! ‘’ diyor. Yaşamımızda neyin artık önem kazandığını ve bunu yaşamımızla bütün bir temaya ulaştırmak için neyin farkına varmamız gerektiğini önemseme zamanı! Varoluş en derin sorumluluktur ve bunu anlamak önemli! Yaşam muhakkak ki değerli ve o değeri parlatabilecek tek güç yaşamın ışığı olan insanın kendisiydi!

ve gelelim bugünkü ‘’AŞK DETOKSU’’ çalışmamıza, bakalım bugün neler dökülüyor bizim için, gittikçe çalışmamızın sonuna doğru yaklaşıyoruz, merakla bekliyorum neler var hareketlendirdiğimiz, nelerin çözülümündeyiz, retroyu geride bıraktık, merkür terazide, terazi aşk burcu, merkür işaretleri takip etme enerjisi, bakalım yarınlar bugündeki hangi ışıkların uyanışına gebeydi:

‘’ Bugünkü çalışmamız kendi derinliklerimize olacak ve bugün sessizliğimizdeki sesi duymaya çalışacağız ve bu ne anlama geliyor? Her şeyden ve herkesten uzaklaşın! Aile dahil tüm yaşam buluşmalarını kapının dışında bırakın! Sadece kendiniz ve doğa ile kalın! Bir orman yürüyüşüne çıkıyoruz bugün, hazır mısınız? Yürüyüşümüz başlamıştır! Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın ve bir hayvan olduğunuzu hayal edin! Hangi hayvan olduğunuzu hissedebiliyor musunuz? Ona has özellikleri ve onun neler yaptığını hatırlayın! Bunu yaparken kendinizi( o hayvan bedeninde ) gözünüzde canlandırmaya çalışın ve o an neler hissettiğinizi fark edin! Yürüyüş devam ediyor! En çok korktuğunuz hayvanla karşılaşın ve onunla iletişim kurmaya çalışın! Tek kelimeyle onu özetleyecek olasanız ona ne derdiniz? Şimdi size kendinizi en mutlu hissettirecek olan hayvanı bulun! Onunla da iletişim kurun! Onun size hissettirdikleri nelerdir? Şimdi en gizemli olduğunu düşündüğünüz hayavanla karşılaşın! Heyecanlandığınızı hissediyor musunuz? Ona yakınlaşın ve onunla iletişim kurun! Her bir hayvanı( ilkinde olduğu gibi ) tek kelimeyle özetleyin ve şimdi bir tanesini seçin! O olduğunuzu hayal edin! Daha farklı neler hissediyorsunuz? Şimdi bir resim yapın ve bu resme bir isim verin! Şimdi bu resme bakın! Size hangi hayvanı çağırıştırıyor? İşte o sizsiniz! Şimdi gözlerinizi kapatın, tekrar ormanda yürüdüğünüzü hayal edin ve kendinize eşlik edecek bir hayvan seçin! Bu ne olurdu? Gözlerinizi açın ve resminizin yanına onun resmini yapın ve ona bir isim verin! İki resme verdiğiniz isimlerin ortak teması nedir? Gözlerinizi kapatın, biraz düşünün( hissetmeye çalışın ) bunu ve yeni bir resim yapın! Ona bir isim verin! İşte bugünkü ışığımız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


9 Ekim 2015 Cuma ( Merkür ileri gidiyor )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Terazi

Ay : Başak

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün akıl, iletişim ve bilgi gezegeni olan Merkür, 17:57 itibariyle ileri harekete geçiyor. Düşündüklerimiz karmaşıp içe çökmekten özgürleşiyor ve doğrudan hareket dönemi başlıyor! Merkür, Tanrılar habercisi olarak da bilinir. Merkürün ileri hareketi, retroyken( geri hareket ) içsel ve soyut olan işaretlerin şimdi daha somut olarak bize kendini fark ettirebilmesi anlamına gelir. Gözümüz, kulağımız açık olsun! Merkürün terazide olduğunu hatırlarsak, terazi temalarını akıl gücümüzü kullanabilmek adına hayata geçirebilmek önemlidir. Terazi, uzlaşı ve uyum burcudur. İfadelerimizde işbirliğine çağrı önem taşımaktadır! ‘’ Savaşmayın sevişin! ‘’ dönemine girdik arkadaşlar ve ihtiyacımız olan işaretleri görmemizi sağlayacak bu algıdır. Sistem bizden barışa giden yolu görmemizi ve bu anlamda kendi netliğimizi de ortaya koyabilmemizi istiyor. Barışmak, sessiz kalmak demek değildir. İşbirliği ortak temalarda buluşmak demektir ve temanın ortak olup olmadığını anlamak için önce kendi temamızın ne olduğunun farkına varılması gerekir. Bu dönem kendi merkezimizde olmak ve bunun ışığında birleşmelere ve bütünleşmelere kendimizi açmak önemli olacaktır. Doğum haritalarımızda terazinin hangi evimizde olduğu, bu temaları ve buna dair oluşumları güçlendirecektir.

Bugün Venüs günü, Ay başakta ve Venüsün de başakta olduğunu hatırlarsak, bugün duygularımızı ifade edebilmek önemlidir. Ben dilini kullanın! Karşımızdakinin nasıl olduğundan önce bizim nasıl olduğumuz ve karşımızda nasıl bir yansımayı mümkün kıldığımızı anlamak önemlidir. İnsan gördüklerinde, duyduklarında ve hissettiklerinde saklıdır. Aşk, onda kendini tanımaktır ve bunu anlamak önemli!

Gün titreşimi bugün sorumlulukların önemli olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. Bir şeyi çözmekte zorlandığınızı hissediyorsanız kendi içinize dönün ve cevabın sadece sizde olduğunu bilin. Bilin ki tüm yaşam sadece size, sizde olanı hatırlatmak içindir ve bunu başardığımızda artık kapılar da açılabilir.

Rehber kartımız ‘’araba’’ ve bugün yola çıkma günü! Bunu harekete geçme günü olarak da düşünebilirsiniz. Özellikle Merkürün ileri harekete geçmesiyle birlikte, derinleşme sonrası ki buna dinlenme de diyebiliriz, çok daha yüksek bir performansla görümüz güçlenecektir. Bakın, görün ve gördüğünüzden emin olun! Emin olun görüyorsunuzdur, sadece işaretleri takip edin! Bilin ki her gördüğümüz bizi henüz görememekte olduğumuza götürür. Bunu sağlamak ve daha büyük olan parçayı yakalamak için yola çıkmak, adım atmak, harekete geçmek gerekir. İnsanı gerçek kılan, onun deneyimleridir. Bunu yaşamak için kendinize izin verin! Yaşam, ses olduğunda değerlidir ve yol olduğunda bilinir, hissedilir. Bunu anlamak önemlidir.

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 17. gün çalışmasına, çalışmamız heyecanla devam ediyor, meraklı bekleyişleriniz için her birinize sonsuz teşekkür ediyorum, bu alanı birlikte inşa ettik, birlikte güçlendiriyor ve birlikte paylaşıyoruz, dilerim hep birlikte, bir araya gelerek de bu özel anları paylaşma şansımız olur, ne büyük zenginliktir insan ve o insanda kendi olup kendini bularak yaşamlaşan!

‘’ Her şey, olabildiğinden daha iyi olmak içindir ve bunu başardığımızda olan neyse, ışığı olup bizimle bütünleşebilir. Bugünkü çalışmamız çok özel bir çalışma olacak! Kendimizin derinliklerine iniyoruz bugün ve kendimiz olan parçamızla bütünleşiyoruz! Bugün yapmakta olacağımız her neyse, bu bize bizi bulduruyor olacak! Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin derin nefesler alın! Aldığınız nefeslerle tüm bedeniniz gevşiyor ve rahatlıyor… Geniş bir ova hayal edin! Ovanın tam ortasında bulunuyorsunuz! Yere uzanın ve gökyüzüne bakın! Bulutları seyredin! Neye benzer şekiller görüyorsunuz? Üç tanesinin adını kaydedin ve şimdi geriye dönün ve o üç şeklin her birine doğru bir yolculuğa çıkın( bu şekillerin size hissettirdikleri )! Üç ayrı resim yapın! Bunlardan birini seçin ve seçtiğinize yeni bir isim verin ve gözlerinizi kapatıp onun sizin adınız olduğunu hayal edin ve şimdi bir yolculuğa çıkın( gözlerinizi kapatarak )! Kendinizi nerede, nasıl ve kiminle, kimlerle görüyorsunuz ve bir kişi seçin, ona bir isim verin ve gözlerinizi açarak bir resim daha yapın( o ismi göz önünde bulundurarak ) ve bu resme bir isim verin( yeni )! İşte o sizsiniz! Bugün kendimizle buluştuk! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ

''AŞK DETOKSU'' ( 17. gün )