14 Ocak 2016 Perşembe

15 Ocak 2016 Cuma ( Kalem Olmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Oğlak

Ay : Koç ( 04:48 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü, Venüs yayda, keşif, deneyim ve derinlik arzusu arayışında, onu düzenleyen Jüpiter, 9 Ocaktan beri( 06:40 ) başakta retro( 10 Mayısa kadar ), bu da içsel keşiflerin daha önem kazanmış olduğunu gösteriyor. Eskilerden dönüşler gerçekleşebilir. Bu dönüşler bizim gerçekten arzu ettiğimizin ne olduğunu anlayabilmemiz ve süreçlerdeki tamamlanışı sağlayabilmemiz içindir. İçimizdeki bilge parçanın, yaşamı geniş ufuklarda okuyabilmesine izin vermek! 26 Ocağa kadar Merkür retro, büyük kararlar almamakta fayda var; zira kafalar biraz karışık! İçimizde daha derin bir bilinç hakim ve onun dilini anlamak çok da kolay olmayabilir! Sabah saatlerine doğru( 04:48 ) Ay balıktaki puslu ve içsel yolculuğunu tamamlayarak koçun hareketli ve aktif doğasına geçmiş bulunuyor. Girişimler daha desteklenir. Gün titreşimi de Marsiyen bir vurgu yapıyor, rehber kartımız ‘’araba’’ buna eşlik ediyor. ‘’ Nerede hareket, orada bereket! ‘’ diyebileceğimiz bir gün! Bu hareket keşif ruhuyla gerçekleştiğinde daha bir yerini bulacaktır. Yaşamın size anlatmaya çalıştıklarını duymaya izin verin! Ona yakınlaşmaktan çekinmeyin! Tabuları yıkın ki yeni yollar açılsın! Bugünlük de bu!

Ay- Mars kuinkuks( 10:33 ) İçsel gerilim! Hareket arzusu! Yükselen enerjiyi verimli kılabilmek!

Güneş- Satürn yarı kare( 10:59 ) İçimizdeki çocuk ile özümüzdeki olgun ruhu birbiriyle barıştırarak bir yol haritası ortaya koyabilmek!
15 Ocak( yaklaşan ) / 18 Ocak( kesin ) / 20 Ocak( ayrılan )

Merkür- Uranüs kare( 12:00 ) Zeka, boyutlar arası sıçramalar yapıyor! Sağlam temeller, güçlü bir köklenişle kendimizi daha yüksek olana açmak!
15 Ocak( yaklaşan ) / 31 Ocak( kesin ) / 6 Şubat( ayrılan )

Ay- Satürn üçgen( 12:41 ) Hareketin deneyimleştirilerek idrakı ve bunun uyandırdığı bilgelik!
Ay- Uranüs kavuşum( 16:15 ) Güçlü bir hareket gücü! Çağın ötesinde bir zeka kıpırtısı! İçsel uyanış! Sürpriz gelişmeler!

Ay- Pluto kare( 19:20 ) Gücün kontrollü ve bilinçli kullanımı! Güç, sorumluluktur ve güçlü bir okuma gerektirir! Kadersel olanı yaşamsal olanda okuyarak yol alma!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ