26 Ekim 2015 Pazartesi

27 Ekim 2015 Salı ( Dolunay Boğada )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Akrep

Ay : Boğa ( 09:08* itibariyle )

Gün Yöneticisi : Mars

ve beklenen gün bugün… O büyük dolunay( 14:05 )… Ölülerin mezarlarından dirildiği bu kutsal ana hoşgeldiniz! Kim mi dirilen? Tabii ki sizsiniz… Kabuslarla yüzleştik ve şimdi artık tamam! Ya şimdi ya şimdi ve muhakkak ki doğru zaman şimdiydi! Kanatlarımızı hak etmek içindi tüm bu savaş; çünkü artık yeryüzünde olmanın ne anlama geldiğini hatırlayabilmeliydik ve şükür ki az çok becerdik! En azından daha iyi bir noktadan şimdi yaşama selam çakıp yürümekteydik! Bugün çok özel bir zaman toplamının doruğundayız ve aştığımız bu dağın boğazımıza kadar yükselen duygusunda yutkunmaya çalışmaktayız. Hazmetme sezonu açılmıştır! Açılan bu kapıların ardındaki ışık, gözlerimizi kamaştırıyor, biliyorum! Hayır hayır, sakın gözlerinizi yummayın! Işığa alıştığında gözleriniz, ne dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

Kırılmalar yaşadık, yaşıyoruz. Gerçeklerin ne olduğunu ve bunun ne anlama geldiğini hatırlıyoruz. Ölenler diriliyor şimdi! Gidenler geri geldi ve onlar artık eski bedenlerini terk etmiş ve biz olup bize gelmişlerdi; çünkü onlar zaten bizdeydi. Bizdeki bir şey olup bize bizden dillenmişlerdi ve şimdi parçalar bir araya gelmeye başlıyor. Küllerimizden doğuyoruz. Arayıp durduğumuzun zaten olduğumuzun kendisi olduğunun farkına varıyoruz. Uyanıyoruz a dostlar, uyanıyoruz! Ne uyuduk be! Şimdi uyanıyoruz. Boşa görmedik o kabusları! Birisi bize hepsinin sadece bir kabus olduğunu hatırlatmalıydı ve sanırsam başarıldı.

Yeni bir dönem, sorumluluk demektir. Bunu anlamak önemli! Bu dönem özellikle bizden beklenen ve istenenler olacaktır. Bunlar itina ile yazılıp çizilmeli! Şimdi işleri bir hale yola koyma vakti! Kendimizden başlamamız gerekiyor. ‘’ Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım! ‘’ İşte bu, şimdi!

Dün 15:26 itibariyle Ay, Merkür ile karşıt yaparak boşluktaydı. Fikirler, bu anlamdan bir çıkışlar, yükselişler havada dolaştı. Bugün 09:08* itibariyle Ay boğaya geçiyor. Ayaklarımızı yere biraz daha sağlam basmak isteyeceğimiz iki güne giriyoruz. Bize güven veren şeyleri bulmak ve onları açığa çıkarmak istiyoruz. Bir yandan da bunun aksi olan yeni limanlara çağrılar söz konusu! Yaşam, kendinizi her aştığınızda, size yeni kapılarındaki yenilenen güveni yaşatır ve ihtiyacımız olan, buradaki sonsuz ışığın, kendini yenileyen bir döngü olduğunun farkına varmaktır. İşte tüm bunlar, gerçekleşmekte olan dolunayla çok daha önemli!

Gün titreşimi bizden yüzleşmemiz gerekenlerin farkına varıp içinde bulunduğumuz bu anda almamız gerekeni alarak artık yola devam etmemiz gerektiğinden bahsediyor. Korku çözüm değildi! Olması gereken, yaşamak ve yaşamın devam ettiğini hatırlayabilmekti! Yatağınızın altına bakın artık ve orada ayaklarınızı ısıracak bir canavar olmadığının farkına varın! Gerçekten varsa da en azından onunla savaşabilmiş olma onurunu taşıyın! O canavar sizsiniz! Yeter ki bunu hatırlayın ve bir adım atın, hepsi bu! Kendinizden kendinize!

Bugün, rehber kartımız ‘’joker’’ ve Mars günü! Savaşımız, kendi derinliklerimizdekini açığa çıkarış ve ondan sadece alma ihtiyacında olduğumuzu alış olsun! ‘’joker’’ bizden yeni deneyimlere kendimizi açmamızı istiyor. Daha önce yaptığımızdan farklı birr şeyler yapalım! Bunun için bir şans yaratalım! Bir fırsattı önümüzde beliren! Onu değerlendirelim! ‘’ …çünkü biz buna değeriz! ‘’ İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

( Bugün burçlara dolunay mesajları videoları paylaşılacağı için ‘’ Burçların Diğer Burçlarda Neler Deneyimliyor O

26 Ekim 2015 Pazartesi ( Merkür- Uranüs Karşıtlığı )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Mahkeme

Güneş : Akrep

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Ay

Güne gece saatlerinde gerçekleşen( 00:59 ) Merkür- Uranüs karşıtlığı ile başladık. Terazi- Koç aksında gerçekleşen bu karşıtlık, akla meydan okuyan bir doğanın varlığından bahsediyordu. Aklın ötesindeki akıl, yaşamsal akla meydan okursa neler olabilir? Bunu yaparken de Marsiyen( savaşçı ) bir titreşim taşıyorsa… Yaşam aklımız da uyum sağlamaya çalışıyorsa… Yaşamsal aklımız bu baskı altında kendini ifade edip yeni keşifler gerçekleştirebilir. Aslında istenen de budur! Terazi kendini ifade etmeli, onun ifadesi zıtları birleştirebilecek güçtedir. Koçun savaşı bunu sağlamak üzerinedir. Aklın ışığını yakmalıyız ve olandan çok daha fazlası olduğunu hatırlayarak buna doğru yol almalıyız. Bugünlerde dürtülüyoruz. Tanrısal dürtülmeler bunlar, ardındaki ışığı okumalıyız. Bir şeylere meydan okumak istiyorsak, önce bunun bir yolu olduğunun farkına varmalı ve yıkıcı olmak yerine yapıcı çizgilerde buluşmalıyız, işte bunlar önemli!

Bugün Ay günü! Bilinçaltımızda varlığının bile farkında olmadığımız duygular açığa çıkabilir. Onları doğru okumaya ve anlamaya çalışalım ve galeyana gelmeye gerek yok; çünkü bunun bize herhangi bir faydası yok! Gün titreşimi bizden aklın ışığında kalmamızı, adil olmamızı, önümüzü görerek adımlar atmamızı istiyor. Bunu anlamalıyız! Rehber kartımız ‘’mahkeme’’ ‘’ Siz üzerinize düşeni yapın( bu anlamda inandığınız her neyse ), resmi daha büyük görmeye çalışın ve bütünsel bir yol olduğunun farkına varın! ‘’ diyor. Büyük değişim zamanlarından geçiyoruz. Toprak altından uyanan bir yaşam var! Farkındayız ya da değiliz! Hatırlatılmak istenenler var ve bunun ne anlama geldiğinin kendi içselliğimizde farkına varmak önemli! Bu süreç bizi dünya ile buluşup onu anlamaya çağırıyor. Onun bilgeliğiyle görmek ve duymak! Zamanın ötesindeki ışığı bulmak! Şimdilik bu!

ve gelelim Zodyağın ağır ağabeyi oğlağın diğer burçlarla neyi deneyimliyor olabileceğine?( Yükselen burçlarınızı da dikkate alın, önceki gün yazılarından diğer burçları bulabilirsiniz! )

OĞLAK – KOÇ

Oğlağın yere sağlam basmayı seven doğası, koç ile içindeki deli ateşi uyandırabilir. Oğlak her ne kadar kurallarına bağlı da olsa içinde çılgın bir ruh da taşır. Oğlağın kurallarla olan ilişkisi yolun bu olduğu bilgisiyle alakalıdır. Koç, oğlağın saygınlığını sarsmadıkça, enteresan bir ilişki gündeme gelebilir. Birbirlerinin sınırlarına saygı göstermeliler!

OĞLAK – BOĞA

Oğlak boğada biraz yavaşlar ve yaşamı daha keyifleriyle yaşama olgusuyla karşı karşıya kalır. Oğlak için odak ve süreklilik önemlidir. Boğa harekete geçmek için daha emin olmak ister. Venüsyen doğasıyla içsel olarak da bir şeylerden beslenmek isteyecektir. Oğlak ona sert gelebilir. Oğlak yumuşayarak hayatı biraz daha renkli bir tabloda görebilir. İnatlaşmasınlar yeter!

OĞLAK – İKİZLER

Oğlak ikizler ile biraz dağılabilir. Daha metodik ve oturaklı bir düşünme yapısına sahip oğlak, ikizlerin esinlenmelerle uçuşan aklına yetişip bunları belli bir sistem üzerinde toparlamaya çalışmaktan yorgun düşebilir. Birbirlerine kendilerini teslim edebilirse birbirlerini genişletir ve büyütürler. Oğlak hareketi, ikizler disiplini deneyimler.

OĞLAK – YENGEÇ

Oğlak, yengeç ile çok derinlerde sakladığı hassas duygulara yola çıkar. Yengeç onun o sert ve otoriter görünüşünün altındaki romantik ruhu açığa çıkarır. Oğlak duygularını derinlerde yaşar. Yengeç ile çok derin bir paylaşım söz konusu olacaktır. Oğlak farklı bir yüzünü açığa çıkaracaktır.

OĞLAK – ASLAN

Oğlak için büyümeyecek çocuk aslanı anlamak çok da kolay değildir. Yine de aslan onu heyecanladırmayı başaracaktır o çocuksu taşkınlığıyla! Oğlağın takdir ihtiyacı aslanın alkış ihtiyacıyla karşılıklı bir denge kurabilirse( bir ego savaşı gündeme gelmezse ) bu ilişki verimli bir derinlik ortaya koyabilir. Oğlak aslandan sahne ışığının ne anlama geldiğini öğrenir. Aslan da oğlaktan sahne arkasındaki disiplini!

OĞLAK – BAŞAK

Bir başak oğlak için bulunmaz nimettir. Birçok sorunun çözümünde epey yardımcı olurlar birbirlerine! Bununla birlikte biraz gergin titreşimli bir ilişki olabilir. Sorun odaklı bir hal alabilirler. Birbirlerine karşı yumuşamayı ve bazen her şeyi olduğu haliyle de bırakmayı öğrenmeliler.

OĞLAK – TERAZİ

Oğlak terazi ile bildiği bütün sistemlerin yıkılıp eridiğini görür. Daha barışçıl bir hava kazanabilir. Terazi oğlağa daha diplomatik bir hava yakalattırabilir. Birlikte güzel fikir paylaşımları gerçekleştirebilirler. Sınırlarını koruyan, dozunda bir romantizmi paylaşabilirler. Birbirlerini bir silkeleyebilirler. Kendilerine has duruşlarına karşılıklı saygı önemli, nihayet iki öncüden bahsediyoruz, birbirlerini çekiştirmemeyi öğrenmeliler!

OĞLAK – AKREP

Tutku ve şehvet! Onlar savaşırken sevişir, sevişirken savaşırlar. Birbirlerini güçlendirirler; bununla birlikte bunu yapma yöntemleri ilk aşamada biraz sert olabilir. Derinliklerindeki o saklı ışığı hissettiklerinde, birbirlerine daha farklı bir tutkuyla çekilirler. Gizem avcılığı olabilir, yine de oğlak duruşunu zedelemek istemeyecektir. Akrep de güçlü görünmek ister. Onları çok farklı birleşimlerde seyredebiliriz.

OĞLAK – YAY

Oğlak derin bir bilgedir. Çok küçük yaşlarda olgunlaşma sürecinde önemli bir aşama geliştirmiştir. Sanki çok şeyi bilerek gelmiş gibidir. Yayın bilgeliğiyse daha anda ve parçaları bir araya getirerek büyük resmi görebilme şeklindedir. Bu iki güç bir araya geldiklerinde büyük oluşumlar yaşama geçirilebilir. Yay görür; bununla birlikte hayata geçirmekte zorlanabilir. Oğlak ona hedefine ulaşmada güçlü bir yol çizerken kendi de göremediklerinin neler olduğunu keşfedecektir. Yayın özgürlüğüne düşkün olduğunu da unutmamak gerek! Fazla sıkıya gelmez!

OĞLAK – OĞLAK                     

Eğer bu oğlaklar kendilerini iyi tanıyorlarsa ve kendileri hakkında bildikleri varsa ve gölgelerini yönetebiliyorlarsa, her ne kadar heyecanı az olur gibi gözükse de çok derinlerdeki ışıklarını açığa çıkarabilirler. Birbirlerine güven duymaları önemli! Kendi sınırlarına ve alanlarına izin vermeliler! Kontrollü geçişler sağlanmalıdır. Önce saygı!

OĞLAK – KOVA

Kova oğlağın bütün bildiklerini yıkmak için elinden geleni yapacaktır. Buna rağmen içten içe oğlağa derin bir saygı da duyacaktır. İşte bu ilişkiye sağlam bir zemin oluşturabilir. Her ikisi de ‘’kendi istediklerinde’’ değişime isteklidirler. Fikirleri birbirlerini besleyebilir. Uyum sağlandığında doğaüstü paylaşımlar söz konusu olabilir. Geçmiş ve geleceğin bir araya gelerek yarattığı ‘’zengin bugün’’!

OĞLAK – BALIK

Oğlak için balığın bir o yana bir bu yana yüzüşü enteresan gelir. Balığı anlamak onun için çok da kolay değildir; bununla birlikte onlar birbirlerinin çok çok derinlerine dokunabilir. Oğlağın sorumluluk duygusu Tanrısal bir hediyedir. Balık da bunu çok derinlerinde, daha farklı bir ışıkla taşır. Oğlak balığa dünyayı anlatırken, balık oğlağa ruhu anlatacaktır. Oğlak balıkta dinlenir ve dinginleşir. Balık oğlakla dünyaya dair derin sırların kapılarını aralar.

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ