17 Kasım 2015 Salı

18 Kasım 2015 Çarşamba ( Karanlığın Gözü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Akrep

Ay : Kova

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Ay, Merkür enerjisinin kendini en güçlü ifade edebildiği kovada bulunuyor! Bugün aklın ötesinde bir aklın ışığı söz konusu! Satürn yayda, Jüpiter başakta, Merkür akrepte, Mars terazide ve Venüs terazide! Zaman bilge bir zamanı işaret ediyor. Büyüme ve genişleme, yaşamın verimliliği üzerine! İletişim ve akıl, derin sularda yüzüyor. Bugün, gizemli kapılar ardında sizi güçlü ışıklarla buluşturabilir. Savaşımız, kendimizi ifade edebilmek! İhtiyacımız olan, içsel barış ve bütünleşme! Anlatmaktan önce, anlamaktı ihtiyaç duyduğumuz…

Satürn ötesi planetlerden Neptün, Yunan mitolojisinde Poseidon, denizler, depremler ve atlar tanrısıdır. Üç dişli yabasıyla depremler ve fırtınalar yaratır. Yabasını yere vurduğunda kaya ve topraktan su fışkırttığı için bol su kaynaklarının tanrısı olarak da bilinir. Kişilik üzerinde de benzer etkiler yaratır. Satürn ötesi planetler bir burçta uzun zaman( Neptün için ortalama 14 yıl ) kaldıklarından dolayı jenarasyon planetleri olarak bilinir. Doğum haritalarında hangi evde olduğu ve diğer gezegenlerle nasıl bir ilişki kurduğu önemlidir. 12 haziran 12:10’dan beri balık burcunda geri hareketteydi. Bugün 18:30 itibariyle aynı burçta ileri harekete geçiyor. Birkaç gündür durağandı ve bu bizde birçok devreyi, ne yerde ne gökte bir hale büründüren rüzgarlarla silkeleme durumunda bıraktı. Dünya sınırlarına sığdırmakta zorlandığımız duygular vardı. Neptün balıkta yöneticisi olduğu burçtadır ve bu ona güç kazandırır. Bu yolculuğun hangi evimize düştüğü önemlidir. O bölgede büyük erimeler, çözülmeler söz konusu olabilir. Neptün tüm kalıpları eriten ve kişinin yeni bir bilinçte parçalarını bir araya getiren bir gezegendir. Geri harekette olduğu dönemde çözülmeler daha içseldi. Şimdi dış dünya ile ruh ışığında bağlantılar kuruluyor. Her halükarda Neptün su derinliklerinde bir gezegendir. Şimdi ruh ışığında olmak ve bunun ne anlama geldiğinin farkında olmak önemli! Tanrının gözleriyle yaşam resmini seyredebilmeli ve onunla kendi içimizdeki ışıktan konuşabilmeli! İşte bu önemli! O, hiçbir kalıba sığmayacaktır.

Gün tireşimi bizden yeni bir dönemin ışığından söz ediyor. Merkür, Jüpiter ve Güneş vurgusu var. Aklın ışığında ruhun yolunda olmak ve burada ölüp yenide, yeni bir ışıkla doğmak ve bu ışıkta birleşen olmak ve kayıp parçalarımızla buluşmak! Rehber kartımız ‘’şeytan’’ bizi uyarıyor! Aşırıya kaçmak, olan her neyse onda kontrol dışı kalmaktır. İçsel denge korunmalıdır. Bir anda kendinizi çok güçlü hissedebilirsiniz. Güçlüsünüz; bununla birlikte ne kadar güçlü olursanız olun, yeryüzünün bir yol deneyimi olduğunu bilmelisiniz ve mutlaka ki değişim, bütünsel bir ışıktır. Bazı yasalar var, bilgimizden çok daha derinlerden beslenen, bunun ne anlama geldiğinin farkına varabilmeliyiz! Bazen çok güçsüz hissedebilirsiniz. Değilsiniz! Sadece gücün ne olduğunun ve onun nasıl uyandığının henüz farkında değilsiniz! Her şey sizsiniz ve her şeyin bütün bir yol olduğunun farkına varabilmelisiniz. Bu önemli!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ