22 Ocak 2016 Cuma

23 Ocak 2016 Cumartesi ( Gün Batımında Doğum )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güneş

Güneş : Kova

Ay : Aslan ( 21:20 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve Ay, gece saatlerinde( 21:20 ) yengeçteki duygu yüklü yolculuğunu tamamlayarak aslandaki daha renkli ve parlak, fark edilmek isteyen yolculuğuna başlıyor. Ona karşıt açı yapmakta olan kovadaki Güneş, bizi ‘’BİZ’’ enerjisine çağırırken, aslan ‘’BEN’’ olmanın öneminden dem vuruyor! Bu dolunayda ‘’BİZ’’ in içindeki ‘’BEN’’ in ve ‘’BEN’’ in içindeki ‘’BİZ’’ in farkına varmak önemli! İnsanlık ailemizle içsel bir buluşma gerçekleşiyor! Özellikle bugün buradaki sorumluluğun farkına varmak önemli! Kimse kimseden ayrı değildir; bununla birlikte herkes kendi yolundaysa bütünlük mümkün olabilir. İşte orada yollar birleşir ve bu birleşmeler samimiyet içindedir. Hakikat tam da burada kendini gösterir ve sistemler görevini gerçekleştirir. Cevher böylelikle yaşamda ışık olabilir. Dünya, bir ekip çalışmasıdır ve burada herkes kendi görünürlüğünü sağlamalıdır. Tüm bunlar önemli! Gün titreşimi bizden seçimlerimizin sorumluluğunu almamızı, yüreğimizin aktığı suların anlamını bulmamızı, egonun gölge yönüyle bizi etkisi altına alma şansını ona tanımayarak onunla sağlıklı bir iletişim kurmamızı ve tüm bunları yaparken iç sesimizi duyabiliyor olmamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’güneş’’, zamanın kendi özümüze açılan bir kapı olduğunu hatırlatıyor ve ‘’ İhtiyacımız olan her şey oradadır. ‘’ ‘’ İlim, ilim bilmektir. İlim, kendin bilmektir. Sen kendin bilmezsen, ya nice okumaktır. ‘’ Şimdilik bu!

Ay- Jüpiter sekstil( 01:09 ) Güne iyimser bir başlangıç! Duygusal arınma!

Ay- Neptün seskikuadrat( 03:27 ) İçsel büyüme ve ruhsal genişleme! Kaçmak ya da anlamak! İşte bütün mesele bu!
Ay boşlukta( 08:20 ) Duygusal derinleşmeler! Daha çok kendinizi dinleyerek hareket etme ihtiyacı!( Ay aslana geçene kadar )

Ay- Güneş karşıt( 09:55 ) ve Dolunay etkisi kendini göstermeye başlar! Yarın sabaha karşı( 03:45 ) gerçekleşecek olan Aslan Dolunayının ilk etkileri! İçimizdeki anne ve çocuk yarattığı fırtınalar içinde öz kimliğini arıyor! Ona yardım edin; çünkü o sizsiniz!

Ay- Satürn seskikuadrat( 12:56 ) Bize hatırlatılmaya çalışılan şeyin farkına varmak! Öz disiplin!

Ay- Venüs kuinkuks( 15:11 ) İkili ilişkilerde derinlik arayışı! Anlayış ihtiyacı! İç sese kulak verebilmek ve daha derinde olanın bize hatırlatmaya çalıştığının farkına varabilmek!

Venüs oğlakta( 22:32 ) İlişkilerdeki keşif ve büyüme dönemi yerini ciddi ve ayakları yere daha sağlam basan bir sevgiye bırakıyor! İkili ilişkilerde bu dönem önümüzü görmek isteyeceğiz! Otorite ve saygı temaları yükseliyor! ‘’ Say beni sayayım seni! ‘’ dönemi, özveri beklentisi artış gösterebilir. İhtiyacımız olan doğru sınırları koyabilmek! Herkesin kendi yolunda kendini bulmasına izin verebilmek! Daha çok kendimizle kalma ihtiyacı doğabilir! Duyguları açıkça ifade edebilmek önemli!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ