15 Kasım 2015 Pazar

16 Kasım 2015 Pazartesi ( Kader Çağrısı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aşıklar

Güneş : Akrep

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Ay

Ay bugün oğlakta! Satürnün de yayda olduğunu hatırlarsak ruhsal gerçekleğimizin içselleşmesi ve içeridekilerin bizi bu gerçekliğin oluşumuna götürmesi adına önemli bir gün! Jüpiterin başakta olması ‘’verimlilik’’ temasını, Merkürün akrepte olması saklı olanı, Marsın ve Venüsün terazide olması cazibe ve çekiciliği ön plana çıkarır. Derinliklerimizdeki tutkular açığa çıkmak ve yaşamla buluşmak için yollar bulmak istiyor. Bunu anlamak önemli! Bugünün Ay günü olması bu vurguyu güçlendirir.

Gün titreşimi bizden aklın ışığında kalarak adil olmamızı, neyi hak ettiğimizin farkında olmamızı, kişi ve olaylarla aramızdaki doğru mesafeyi korumamızı ve böylelikle önümüzü görebilmemizi istiyor. Dün bizi kısıtlayanları yıktık! Bugün bu farkındalıkla önümüzü görmeliyiz. Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ seçimlerimizin öneminden bahsediyor. Bu kart, Venüsün aydınlık yönü ile alakalıdır. Venüs vurgusu şu an gökyüzünde çok güçlü ve bu zamanlar bizden seçimlerimizi farkında olarak gerçekleştimemizi istiyor. Bunun sorumluluğunu almalıyız. Terazi yaşamında bir seçim yapmalı, burada kendini ifade ederek bunun sorumluğunu almalıdır. Bunun yaşamlarımızın şu döneminde ne anlama geldiğinin farkına varmalı!

Gece saatlerinde( 22:54 ) Ay, Güneş ile sekstil yaparak boşlukta hareket ediyor. Bu saatler itibariyle daha sakin bir ortama ihtiyaç duyabiliriz. Kendimizle kalmak için güzel bir gece! Yarın( Salı ) Mars günü olacak! Bu gece, kovanın hareketli enerjisiyle bütünleşecek olan güne iyi bir hazırlık olacaktır. Aklınıza gelenleri es geçmeyin! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ