16 Aralık 2015 Çarşamba

16 Aralık 2015 Çarşamba ( Yarının Doğumu )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparatoriçe

Güneş : Yay

Ay : Balık ( 19:46 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta, bizden işaretleri takip ederek bütündeki varoluş resmini fark etmemizi istiyor! Ay, sabah saatlerinde( 09:17 ) Güneş ile sekstil yaparak boşlukta hareket etmeye başlıyor. Başarıya giden yol! Geçmiş ve bugün arasındaki denge! Bu anlamda içselleşme! Ta ki akşam saatlerinde( 19:46 ) Ay, kovadaki eksantrik yolculuğunu tamamlayarak balıktaki puslu yolculuğuna başlasın! Bizi ruhun sessiz müziğine çağıran iki gün bizi bekliyor! Ayın boşlukta olduğu saatler, büyük kararları öte saatlere ertelemek ve olabildiğince dengede kalmak daha yerinde olacaktır.

Günün ilk saatlerinde( 01:13 ) Ay- Jüpiter kuinkuksu vardı. İnişli çıkışlı haller! İçsel denge ve güçlü bir görü kazanmak! Az sonra( 01:43 ) Ay- Güneş sekstili! Mutlu!  Esnemek! Sabaha karşı( 04:17 ) Mars- Neptün seskikuadratı! Biraz cesaret! Duyguları ifade edebilmek! Mantığın sesini duyabilme! Disiplin! Öğle saatlerinde( 13:41 ) Ay- Pluto yarı karesi! Duygu yükünden özgürleşebilmek! Sakin ve sağduyulu! İlerleyen saatlerde( 14:56 ) Ay- Neptün kavuşum! Güçlü bir hayalgücü ve hassasiyet! Yaratıcılık! Paylaşıma açık! Romantizm ihtiyacı ve psişik güçler! Gerçekle hayali ayırt etmek! Akşam saatlerinde( 17:18 ) Ay- Uranüs yarı karesi! İçten taşan asi ruh! Abartılardan kaçınmak! Dengeli bir iletişim! Arzuları dile getirirken sakin ve emin! Gece saatlerinde( 23:15 ) Ay- Mars seskikuadrat! Yoğun duygular! Duygu dengesi önemli! Kaybetmeyi bilmek! Son olarak( 23:59 ) Ay- Satürn karesi! ‘’ Ya ümitsizsiniz ya ümit sizsiniz! ‘’

Gün titreşimi bize Satürnyen bir ışıkla ‘’ Sorumluluğu al ve disiplin kur! ‘’ diyor. Ne yaptığını ve bunun anlamını bilmek önemli! O zaman süreçler kolaylaşır! Aksi takdirde baskı, varlığını koruyacaktır; çünkü hatırlama ihtiyacında olduğumuz bir şey vardır ve bunun önü açılmalıdır. Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ bize yeni bir şeylerin varlığına olan ihtiyacımızı hatırlatıyor. Bugünde dünden farklı bir şey olmalıdır ki yarına ışığını kazandıracak olan budur ki bu da bizim farkındalığımız ve buna dair arzumuzdur. Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ