17 Ocak 2016 Pazar

17 Ocak 2016 Pazar ( Beden Almak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Oğlak

Ay : Boğa ( 07:48 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş oğlakta, Ay da sabahın erken saatlerinde( 07:48 ) boğa burcuna geçmiş bulunuyor! Havada toprak kokusu! Bir sağlamlık ihtiyacı, netleştirme güdüsü! Ay boğada yücelir! Bu iki gün değerli fırsatlarla karşılaşmak söz konusu olabilir! Dikkat! Huzurunuzu yaratın! Boğanın hımbıllığına da kapılmayın! Bunun için bir adım atın! Sevdiğiniz müzikleri dinleyin! Doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir zamanı kendinize ayırın! Bedenen olduğu kadar ruhen de beslenmeye çalışın! Gün titreşimi bugün için ‘’şafak karanlığı’’ diyor! Demek ki doğan güneş, doğacak olan daha aydınlık günlere ışık tutuyor ve bizim bugün ona giden yolu görmemiz gerekiyor! Rehber kartımız ‘’araba’’ da ‘’ Hereket geç! ‘’ diyor! Cesur olmak! Koçun enerjik havasına kıyasen şimdi bu hareket daha yavaş ve sağlam adımlarla! Her yol, insanın kendisine varır ve yaşam, kendine açılan kapıların ışığında olmaktır. Bu önemli! Bugünlük de bu!

Ay- Mars karşıt( 04:56 ) Yoğun bir içsel enerji! Güçlü bir kontrol gereği! Enerjinin bilinçli ve dengeli yönlendirilimi!

Ay- Neptün sekstil( 14:37 ) Rüya titreşimi! Kavramları idealize etme çekilimi! İçsel bir genişleme! Hayalleri gerçekleştirme gücü!

Ay- Venüs seskikuadrat( 15:04 ) Yakın ilişkilerde ayakları yere basan bir netlik sağlama arzusu! Güven ve huzur ihtiyacı güden bir yolculukta olma arzusu!

Ay- Jüpiter seskikuadrat( 16:30 ) İçsel büyüme! Ayakları yere basan bir görme ihtiyacı!

Ay- Pluto üçgen( 20:50 ) Derin bir dönüşüm! Karanlığa güçlü bir yolculuk ve cevhere inme! Saklı olanı açığa çıkarabilme! Kavramsal analizlerle sağlam bir rota ihtiyacı! Kasırgayı yenmek!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ