7 Aralık 2015 Pazartesi

8 Aralık 2015 Salı ( Hakim Güç )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparator

Güneş : Yay

Ay : Akrep

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün Mars günü, Mars terazide ve Venüs akrepte, birbirlerini karşılıklı ağırlıyorlar. Ayın da akrepte olduğunu göz önünde bulundurursak Savaş Tanrısı Ares, Aşk Tanrıçası Afrodit ile işbirliği içinde diyebiliriz. Gölge yönleri ile yıkıcı olabildikleri gibi, birlikte tutkulu bir ışığın kalemi de olabilirler! İçimizdeki parçaları nereye koyduğumuz ve bu perspektifte gözümüze çarpanları nasıl yorduğumuz önemli! Ay, annedir. Ay, ‘’büyüyen, dolunay ve küçülen’’ evreleriyle sonsuz döngüyü anlatır. Ay akrepte, ölümdür ki bu ölüm, yeni bir doğumun da habercisidir. Tutkularda yeni bir zamanın ışığının yanması için ihtiyaç duyulan, eskinin yenideki dönüşümünü sağlamaktır. Bu savaş, küllerinden doğan Anka’nın! Bunu anlamak önemli!

Gün titreşimi bize Sanat ve Biliş Tanrısı Apollon( Güneş )’a götürüyor. Ego ve yaratıcılık, kader döngüsündeki hatırlayış, buna bağlı ilham, yeteneklerin keşfi, parçaların yerine konuluşu ve yolun, yolculuğun buluşu, tüm bunların bulunuşu! Rehber kartımız ‘’imparator’’ bizden ipleri ele almamızı istiyor. Hakim olamadığımız bir zamanın ışığından söz edemeyiz ve bunu sağlamak için önce duymalı ve dinlemeliyiz! Ardından sesimiz, seslerle birleşir ve kendiyle tüm yaşama ışık olup doğumunu gerçekleştirir. Yoğunlaşmadan akmak, akabilmek mümkün değildir. Bunu anlamak önemli! Şimdi dolma ve dolanı yoğunlaştırarak yaşama katma vakti! Sesimiz çok değerli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ


7 Aralık 2015 Pazartesi ( Cevherin Uyanışı )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Adalet

Güneş : Yay

Ay : Akrep ( 13:25 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Günün ilk saatlerine( 04:04 ) doğru Ay, Merkür ile sekstil yaparak boşlukta hareket etmeye başladı. Bu sekstil bize haberci rüyalardan bahsedebilir. Güne özel bir titreşimle başladık; bununla birlikte Ay boşlukta olduğu için sizi yer yer zorlamış olabilir; bununla birlikte iletişim alanında fırsatlar vardı, kendimizi ne kadar ifade edebildiğimiz ve bunu ne kadar parçaları bir araya getirerek gerçekleştirdiğimiz önemliydi! 13:25 itibariyle Ay, yeraltının gizli güçlerinin evi akrepte hareket etmeye başladı. Bu iki gün duygular derin ve gizemli! Venüsün de akrepte olduğunu hatırlarsak ikili ilişkilerde derinlik, şehvet ve tutku ön plana çıktığı gibi ihtiras rüzgarları da esebilir. Sakin ve andaki ışığın yüreğinize çağrıştırdıklarının farkında olun! Duygularınızı anlamaya ve onları olabildiğince yalın ifade etmeye çalışın. Kendinizle kaldığınız anlar size iyi gelir!

Gün titreşimi sorumluluk ve disipline dikkat çekiyor. Bugün Ay günü, duygular yoğun, bu enerjiyi olumlu bir odakla yaratıma mümkün bir titreşimde, pozitif ve çözümsel kullanmaya çalışın ve olmuyorsa zorlamayın! Vakti belki şimdi değildir. Daha farklı neler olabilir, ufkunuzu geniş tutun! Rehber kartımız ‘’adalet’’ aklın ışığında kalmamız hususunda bizi uyarıyor! ‘’ Adil olun, hem kendinize hem çevrenize karşı! ‘’ diyor. ‘’ Aklın yolu BİR’dir! ‘’ O zaman tüm olasılıklar içinde kendimize en yakın olanın bize çözümlerle yeni kapılar açabilmesi gerekir. Özgür aklın ışığında kalın ve serbest çağırışımlarla yaşamın renklerinin farklı ifadelerindeki bilgeliği yudumlayın! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ

6 Aralık 2015 Pazar ( Gün ve Gece )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Yay

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş yaydadır. Bugün bilgelik günü, bir hedefimizin olması önemli yaşam yolculuğumuzu anlamlı kılan ve yaşamın sonsuz bir seyahat olduğunun, bu seyahatin aslında tamamen içimizde olduğunun farkına varmak! Güneş, terazideki Mars ile sekstil yapıyor( 12:13 ), gücünü iyicil kullanma yönünde vurgu alan Savaşçı gücümüz( Mars ), kendini nasıl ifade edeceğini bulmaya çalışırken, Güneş ile gerçekleşen bu yakınlaşma ona daha derinlerde bir şeyi bulma şansı tanıyor. Yolculuğu anlamak, bütüne yolculuk ile başlıyor ve o bütün bizi kendimize götürüyor. İşte bunu anlamak önemli!

Mars günün son saatlerine doğru Pluto ile kare yapıyor. Pluto, Marsın çok daha yüksek oktavları olarak bilinir ve savaşçı gücün çok daha üst noktalarda yoğunlaşmış enerjisidir. Bu kare açı, içimizdeki gücü kontrollü ve bilinçli kullanmamız gerektiğini söylüyor. ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ Patlamalar içinde kalmamak için kendimizi ifade edebilmek ve yaşam içindeki seçimlerimizin yarattığı bir yarın olduğunun farkına varabilmek önemli! Bilinçaltı havuzumuzda çok köklü ve güçlü duygular vardır. Bu ruhsal bir çağrıdır aslında, korkunun ötesinde birçok şeyi anlamlı kılacak olan ışık vardır ve onu bulmak önemli!

Ay terazide, bizden barış ve bütünlük, bunun beslediği seçimler istiyor. Rehber kartımız ‘’şeytan’’ dışarıda olana takılmaksızın içeride olanı beslememizi ve büyütmemizi, onu okuyup anlayarak hareket etmemizi istiyor. Dışarısı o zaman farklılaşmasını sağlar. İçsel denge önemli! Gün titreşimi ‘’ Önünü görebilecek güçtesin, yeter ki gördüğünün bir yol ve bunun her şeyle bütün bir anlamı olduğunu fark et! ‘’ diyor. Bugünlük bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ