7 Ocak 2016 Perşembe

8 Ocak 2016 Cuma ( Gölge Nehir )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Oğlak

Ay : Oğlak ( 17:06 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü ve Venüs yayda! Bugün seyahat günü! Bu seyahat ya içeride ya dışarıda! Fark etmez! İçerideki dışarıda, dışarıdaki aslında içeride değil midir? Bugün keşif günü! Bugün farklı bir şey yapma ve yapabilme izni verin kendinize! En yüksek olasılıklarda, rutini bozacak ne olabilir? Hangi deneyim sizi bilmediğiniz bir okyanusu keşfe götürebilir ve orada hangi değerli inciler sizi bekliyor olabilir? Bugün hem öğrenci hem öğretmen olabilirsiniz ve attığınız kulaçlarda yaşamın gizli sokaklarında kendinizi bulabilirsiniz! Bugün elinize bir fener alın ve yola çıkın! Bakalım orada neler var? Gün titreşimi ‘’ Derinliklerinde olanın doğumu yakın, ona adım at! ‘’ diyor. Karanlığı keyifli ve keşifli kılacak güç, aydınlığın elbet ki geleceğinin farkında olmaktır. Rehber kartımız ‘’aziz’’ ‘’ Bugün kendini öğrenmeye ve tüm bildiklerini kalem olup yeniden yazabilmeye aç! ‘’ diyor ve bu önemli! Bilgi, sonsuz bir yolculuk ve değerli olan bu yolculuğun bizi vardırabileceği muhtemel bir noktadan ziyade, bu yolculuğun kendisi! İşte bunu anlamak önemli!

Ay Boşlukta( 04:44 ) İçsel yolculuk! Yaşam renklerinin bizi kendi içimizdeki renklerle buluşmaya götürmesi! Deneyimi içselleştirme ve içindeki bilgiyi açığa çıkarabilme!

Ay- Mars Sekstil( 14:45 ) Bir yolu olmalı insanın ve bu yolun bir anlamı! İnsan o anlam içindeki, köklerindeki gücü, yaşamının gücü olup açığa çıkarmalı!

Ay Oğlakta( 17:06 ) Şimdi yaşam deneyimlerini yaşamın ortaya koyduğu bir proje olarak ele almalı! Derindeki istek, yaşam kalesi olup inşa ediliyor! Sorumluluk ve disiplin! Büyümenin ışığı! Sağlamlaşma!

Merkür Oğlakta Retro( 21:37 ) Aklın ışığı saygıda kusur tanımazdı ve şimdi yol bir anlaşmayla açıldı! İşte bu anlaşma, yaşam anlaşması! Şimdi yarına uzanmak üzere açılan kapıda, bugün, ışığını yakmalıydı ve yakıyor! İçsel yapılanma!

Ay- Neptün Sekstil( 23:55 ) Gerçeklik ile hayallerin buluşması ve sorumluluğunun alınarak yaşamsallaşması! Su akıyor yolunu buluyor ve o yol bize yaşam gerçekliğini yarattırıyor!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


7 Ocak 2016 Perşembe ( Karanlık Şehir )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Oğlak

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başak transitiyle bize ‘’ Şans, senin bugüne ektiğin ışıktır. ‘’ diyor. Bizden bir düzen yaratmamızı, öncelikler belirlememizi ve bir hedef doğrultusunda odak geliştirmemizi istiyor. Gün titreşimi, ‘’ Aklın ışığında kal, yıkılan duvarların farkına var, böylelikle önünü gör, ve muhakkak adil ol, seçimlerin değerli! ‘’ diyor. Rehber kartımız ‘’şeytan’’ aşırıya kaçmaksızın olayları kontrol altında tutmamız gerektiğinden bahsediyor. Her şeyin fazlası, aksini çağrıştırır. Samimiyet ve gerçeklik! İç denge ve buna dair hissel farkındalık! Gücün bilinçli ve doğru kullanımı! Bugünlük bu!

Ay- Uranüs Üçgen( 01:25 ) Yarının ışığı bugünde uyanıyor ve gelmiş geçmiş tüm zamanlar bu buluşmaya ışığını katıyor! İçindeki sesin büyümesine, harekete geçirici o ışığı yakmasına izin ver! Buna hazırsın!

Venüs- Uranüs Üçgen( 07:12 ) Ondaki kendini bulmadıkça ve kendindeki onu tanımadıkça gerçek değildir bir aradalığı seninle tüm olanların! Şimdi onda seni uyandırmakla görevli ışığı bul!
7-13 Ocak( yaklaşan ) / 13 Ocak( kesin ) / 13-18 Ocak( ayrılan )

Ay- Merkür Yarı Kare( 09:13 ) Yaradanın sesi ol ve o seste, yaratıcılığının gücünce ol! İşte budur sana götüren seni! Tüm ses, sen olup senden doğabilmeliydi!

Ay- Mars Yarı Kare( 11:44 ) İçindeki savaşın ışığını yak! Bu savaşa inanç kat! Adil olmak gerek! Kılıcı hakkınca bilemeli ve o kılıç ancak vakti geldiğinde kendini göstermeli; zira kılıç demek, ilim demekti ve ilim insanın aklının yettiğince, yüreği yolu gösterebildiğinceydi!

Ay- Jüpiter Kare( 15.46 ) Öngörülerini dikkate al! Gelişimi zamandaki ışık olarak kaleme al! Emeğin, yolun ışığıdır ve emek, yolda olmaktır! O yolda, yolculuğunun nereden nereye olduğunun farkına varan, ışığı yakacaktır! Odağını koru!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ