2 Ekim 2015 Cuma

2 Ekim 2015 Cuma ( AŞK DETOKSU 10. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 11 / 2

Günün Rehber Kartı : Araba

Güneş : Terazi

Ay : İkizler

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün gün yöneticisinin Venüs olduğunu görüyoruz ve bu, bugünün ‘’AŞK’’ günü olduğundan bahseder. İlişkilerle ilgili gerginliğin çözülümü ve iletişime geçmeyi düşünenler için iletişime geçmeleri adına güzel bir gün! Tek hatırlatmam önce kendinizle iletişime geçmeniz; çünkü biz kendimizdeki sesi duyduğumuzda yaşam bizim sesimizi duyar ve biz de karşımızda duranın yüreğimizden bir parça olduğunu hatırlar ve yolu açarız. Açılan yol hep kendimizden kendimizedir. ‘’ Onda ben, beni hatırladığımda, kapıyı açacak olan o bendir. ‘’ Bu da şu anlama gelir: Bir ilişkide gerçekte istediğimizin ne olduğu cesaretini gösterebilmek için önce kaybetme korkumuzun üstesinden gelmeli, büyük resmi görebilmeli ve bunun ardındaki kutsal planın ne olabileceğinin farkına varabilmeliyiz. Hiçbir veda tesadüf değildir! Hiçbir buluşmanın olmadığı gibi! Birçok şey arasındaki bağlantıları kurabilmek gerekir, yaşamın dili BİR’dir.

Ay bugün ikizlerde, iletişim enerjisi yoğun, bu enerjiyi gevezeliğe de dönüştürmek mümkün, konuşurken kendimizi dinleyelim ve Merkürün retro olduğunu düşünürsek mutlaka önce dinleyelim, bağlantılar kurup anlayabilelim ve ardından ifademizi anın ışığıyla güçlendirelim, bu bağlantıyı kurabilmek önemli! Bugün var olan iletişim engellerini aşabilmek için ihtiyacımız olan tek şey ‘’kalbi’’ iletişim kurmak! İçten dinlemek ve iç sesimizin ışığında bunu ifade edebilmek!

Gün titreşimi de bizden tam olarak bunu istiyor. Bugün ‘’ Savaşma seviş! ‘’ bir gün enerjisi söz konusu! Bu ne anlama gelir? Bugün yaşamın bizimle iletişim kurarak bir şeyler anlatmaya çalıştığını düşünelim! Sizce ne anlatmak istiyor olabilir? Bir şey bir türlü olmuyorsa zorlamayın! Olacak daha iyi bir şey vardır! Bunu da oturup bekleme moduna girmeyin tabii! Oturarak iş gören tavuk! O daha iyi şeyin, hangi yönde sizi çağırdığını duymaya çalışın ve dümeni oraya kırın! Bir şeye niyet ettiğinizdeyse kolaylıkla kapılar açılıyorsa, devamını getirin, belki umduğunuzdan çok daha fazlasıyla buluşabilirsiniz! İç sesinize kulak verin ve iç sesinizin size güven ve huzur verebilen ses olduğunu hatırlayın! Korku ve endişe, zihnin gevezelikleridir. İnsan çözüm odaklı olduğunda süreçlerin ardındaki ışığı görebilir ve bu önemlidir.

Rehber kartımızın ‘’araba’’ olduğunu görüyoruz. Bugün cesaret günü! Dürüst olun, bugün bu size kazandırır. En azından kendinize karşı dürüst olun! Ne neyse, onu o haliyle kabul edin, ötesine geçebilmek için önce kabullenebilmek gerekir. Bu önemlidir. Durmadan savaşmak, savaşmak değildir. Yaşam bir satranç tahtasında olduğunca bir savaş gerektirir. Bu aklın savaşıdır ve ardında yaşamın ışığı vardır. Farkına varılır ve farkına varan, mutlak sırrın perdelerini aralamıştır. Bırakın yıkılması gerekenler yıkılsın! Viraneler toz toprak barındırır! İnsan ya aslına uygun restore edebilmeli, bu şans ortadan kalkmışsa, yıkım kararıyla ki bazen bu karar bizim algılayabildiğimiz gerçekliğin çok ötesinden gelir, yeniye yer açabilmelidir. Gidenden korkmayın, giden hep ‘’gelen’’ demektir ve giden siz olmadığınız müddetçe kendinizden ve kendiniz olabilme gerçekliğinizden, gelen daha da size sizi götürebilecektir.

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muza, bugün Güneş Terazide, gün Venüs günü, yapacağımız çalışma da büyük önem taşıyor! Pagan öğretilerde ‘’AŞK’’ ritüelleri Cuma günü yapılır, bolluk- bereket için Jüpiter günü olan Perşembe tercih edilir. İşretleri görmek için Merkür günü olan Çarşamba tercih edilebilir. Zorlukları aşmak( sürecin bizde uyandırmak istediğinin farkına varmak ) için Satürn günü olan Cumartesi ki aynı zamanda insan karanlığın ışığıyla çalışır o gün! Kendini bulmak için de Güneş günü olan Pazar tercih edilebilir. İçimizdeki savaşçının uyandırılması, var olan gücün açığa çıkarılması ve bu anlamdaki cesaret için de Mars günü olan Salı tercih edilebilir. Günlerin sırlarını açtık bugün, demek vakti gelmiş! Günlerin mesajlarını bu kriterleri göz önünde bulundurarak okuyabilirsiniz, gün yöneticisi bu yüzden önemlidir. Şimdi çalışmamıza geçelim, yazsın parmaklar:

‘’ Bugün sizi çok özel bir yolculuğa çıkarıyoruz! Zamanda yolculuk yapmaya ne dersiniz? Bununla birlikte bu zaman, çok uzak bir zaman olacak! Belki de bizden çok, çok, çok öncesi bir zaman! Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin derin nefesler alın! Kendinizi başka bir hayat, başka bir ülke ve başka bir tarihte hayal edin! Neredesiniz? Sizce tarih nedir ve kimsiniz, ne yapıyorsunuz? Kimler var yakınınızda ya da çevrenizde? Şimdi onları dikkatlice izleyin ve hissetmeye çalışın içinizde canlananları! Aklınızdan geçenleri takip edin bir süre için ve bunlar arasında hangisi ile özel bir çekim hissediyorsunuz? Ona doğru yaklaşın ve onunla iletişim kurun! Konuşun! Ona bir şeyler söyleyin! Onu dinleyin ve gözlemleyin! Neler hissediyorsunuz şu an? Daha önce hiç hissetmediğiniz ne var sizce şu an burada? Peki, şimdi başka bir hikayeye yol alıyoruz! Perde değişiyor! Gözlerinizi açın ve kapatın! Derin nefesler alın! Şimdi de kendinizi başka bir hayat,  başka bir ülke ve başka bir tarihte hayal edin! Taş devrine kadar gidebilirsiniz ve belki çok daha ileriye! 2000’lerin sonları ve 3000’ler de olabilir! Tekrar etrafı gözlemleyin! Sizce nerede olabilirsiniz? Bu ülkenin adı nedir ve çevrenizde kimler var? Nasıl kıyafetler var üzerlerinde? Tarih nedir ve şimdi burada özel birini görüp göremediğinize bakın bakalım! Farklı bir çekim hissettiğiniz biri var mı çevrenizde? Ona yaklaşın, onunla iletişim kurun! Onda deminkinden farklı ne var? Bunu hissedin ve şimdi tekrar yeni bir yola çıkıyoruz ve şimdi şu zamandayız! Yıl 2015! Bununla birlikte başka bir hayatta olduğunuzu hayal edin! Farklı bir isminiz, farklı bir aileniz, farklı bir ülke! Bakının etrafınıza, anlamaya çalışın! Etrafta neler oluyor? Çevrenizde dikkatinizi çeken birisi var mı? Ona yaklaşın! Nasıl olsa bu bir hayal ve siz tamamen özgürsünüz! Ona selam mı vermek istersiniz, ellerinizle gözlerini kapatıp ‘’ Ben kimim? ‘’ demek mi? ( Hayallerde kimse kimseye tokat atmaz ya da ‘’ Aa, ne ayıp! ‘’ demez! Keyfini çıkarın ve şimdi onunla göz göze gelin! Farklı ne görüyorsunuz ve şimdi her üç deneyiminizde sizi en çoık etkileyen şeyleri bulun ve bunlara birer isim verin ve şimdi üç resim yapın, her bir kelime için birer küçük resim ve şimdi gözlerinizi kapatıp bu kelimeleri sesli olarak dillendirin ve içinizden geçenleri fark edin ve şimdi geriye dönün, yeni bir resim yapın ve bu resme bir isim verin! Artık nasıl yapacağınızı biliyorsunuz! Bu isimle bir melodi yaratın! O melodi, size sizi çağırıyor! Hadi bunun  farkına varın, şimdi! ( Melodiler doğa ile rezonansa girdiğinde yaratıcı bir güç olurlar ve tüm evrenle bağlantıya geçerek özde olanı açığa çıkarırlar, bakın bunlar çok önemli! Sesiniz sizin çok değerli bir hazineniz! ) ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


( 02.10.2015 ''DİLEK AĞACI'' ŞARKISI

Siz de sizin resminizin ismiyle kendi şarkınızı yapmaya hazır mısınız? 
Hemen başlayın! Spontan, tammamen içinizden geldiği gibi... Yeter ki buluşun iç müziğinizle... )