12 Ağustos 2015 Çarşamba

12 Ağustos 2015 Çarşamba ( Ay Aslanda )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kule

Güneş : Aslan

Ay :  Aslan ( 23:53 itibariyle )

Gün Yöneticisi: Merkür

Bugünün gün titreşimi, kendimizi bulmak, yaşamın bütünsel varlığının farkına varmak, iletişim kurmak ve varmak istediğimiz noktaya aklın gücüyle varmak için uygun bir gün gibi gözüküyor. Dün verdiğimiz sınav her ne idiyse bugün onun ödülünü alıyoruz. Karanlık yerini aydınlığa bırakıyor. Flu olan bugün belirginleşiyor.

Gün titreşimindeki 1, Merkür titreşimindedir ve gün yöneticisinin de Merkür olduğunu görüyoruz. Merkürün başakta olduğunu hatırlayın, bugün ‘’ eğri oturup doğru konuşma ‘’ günü, neye ihtiyaç duyduğumuzu açıkça görebilmek adına kendimize karşı dürüst olmakta ve öz eleştirimizi yaparak etrafımızla bağ kurmakta fayda var.

Gün titreşimindeki 19 ise Güneş titreşimindedir. Güneşin de aslanda olduğunu ve 23:53 itibariyle Ayın da aslana geçiyor olduğunu düşünürsek, bugün içimizin dışımızın bir olmasının çok da işimize yarayacağı bir gün, içimizdeki çocukla bağlantı kurmak isteyebiliriz, buna izin verin, bu arada karşınıza çıkan her çocuk, aslında içinizdeki çocuktur. Bakın bakalım o çocukta, içinizdeki çocuk ne durumda!

20:45 itibariyle Ay boşlukta hareket ediyor. 23:53’e kadar olan süreyi daha rutin işlerle ve daha kendinizle geçirebilirsiniz. Şifa ve özgürleşme çalışmaları yapmak için çok güzel bir zaman dilimi! Reiki gibi şifa enerjilerinin akışı çok daha yüksek olacaktır. Nefes çalışmaları da gerçekleştirebilirsiniz. Bu saatler için bir çalışma öneriyorum. Tam bu esnada Satürn ile bir üçgen söz konusu, o zaman bizi destekleyecek olan çalışma, dünya ile barışmak ve buradaki sorumluluğun bizi var eden güç olduğunu hatırlamaktır.

Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alarak yavaşça verin, şu olumlamaları sesli olarak tekrar ederek şu renklere yoğunlaşın:

Ben güvendeyim ve tüm yaşam ile uyum içindeyim. ( kırmızı )

Herkesin ve her şeyin bir yolu olduğunu biliyorum, herkesin yolculuğunun özüyle bütün ışığına izin veriyorum ve kendi yolumun ışığında, kendi yolculuğumdayım. ( sarı )

Tüm yaşamı sevgiyle sarıyorum, içimdeki tüm yaşamla barış içindeyim. ( pembe- yeşil )

Kendime karşı tamamen dürüstüm ve bunu olduğum gibi ifade ediyorum. ( mavi )

Sahip olduğum her şey için şükrediyorum, ihtiyaç duyduğum benimledir .( beyaz )

Ay yengeçte biraz sulu sepkendik, şimdi canlanıyor ve harlanıyoruz, içimizdeki çocuk kendini sahneye atıp şirinlikler yapmak istiyor, abartmamakta fayda var; bununla birlikte anın tadını da çakaralım. ‘’ Özgürlük, her şeyin içindeki sesi duymaktır. ‘’

Rehber kartımız ‘’kule’’ bize ‘’ Yıkılan hiçbir şeyden korkma, bu yeniyi inşa etmekte olan güçtür. ‘’ diyor ki bu çok önemli, burada Marsiyen bir etki söz konusu; savaşmak, barışmak ve içimizdeki yaşam gücünü açığa çıkararak her şeydeki kendimizi bulmaktır. ‘’ Benim savaşım insanlaşan bir doğanın ışığı olmaktır ve doğa, insan gücünün kökleri ve bu kökleri ışığa taşıyacak olan da insandır ki orada cennet yaşam yaratılır. ‘’ Doğanızdaki ışığı keşfedin ve bunu kullanmaktan ötesi bir ışıkta dirilmeyeceğinizi bilin! İşte bu, şimdilik ve şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ