23 Ağustos 2015 Pazar

23 Ağustos 2015 Pazar ( Güneş Başakta )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Başak ( 13:36 itibariyle )

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün gün titreşimi bize bugünün önemli bir tamamlanma günü olduğundan söz eder. Satürn ve Venüs temalarının kendini gösterdiği bugün, hem sorumluluklar ön plandadır hem de bunların çözülümü, sağlayabildiğimiz uzlaşı ile alakalıdır. Hatırla ve bil!

Satürn bizi zorlasa da ödülleri kalıcıdır. O bizim gelişimimizde çok önemli bir noktadır ve biz neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına vardığımızda artık kapılar açılır. Venüs barışın gezegenidir. Şimdilik retro olması onu içimizde yakalamanın çok kolay olmadığını hissettirse de karanlıkta ışık olanın yolu artık ışıktır ve yüreğimizdeki ışık, mutlaka yolumuzdaki ışık olarak bizimle buluşacaktır.

Bugün hem sınırlar hem bu sınırları aşıp yeni zamanın netliğini ortaya koyabilmek önemlidir. Bugün yakın çevremizle kurduğumuz diyologlar ve bu diaylogların içeriği daha değerlidir. Hem sınırlar koyabilmemiz hem de koymuş olduğumuz sınırları gevşetebilmemiz gerekecektir. Yenilenme içindeyiz ki burada temellerin sağlamlığını gözden geçirmemiz gerekendir.

Rehber kartımızın bugün ‘’şeytan’’ olduğunu görüyoruz. İlginçtir ki ‘’şeytan’’ teması da Satürnyen bir ışık içindedir. ‘’ Seni zorlayan şey emin ol senin o şeyin içindeki ışığı fark etmeni beklemektedir. ‘’ Bazen istersin, elinden geleni yaparsın ve olmaz. Sanki yaşamındaki herkes seni bu olacak şeyden alıkoyar. Emin ol derinlerde bir şey, bir şeyleri tekrar gözden geçirmeni istiyordur ve o senden başkası değildir.

Kimi insanları anlamak kolay değildir; bununla birlikte bir şekilde onlar yaşamamızın içindedir ve ne yapmak istersek isteyelim bir şekilde bir engel olarak karşımıza dikilmektedir. Onlarla savaşmak isteriz ve engel olarak onları belirleriz; halbuki o engel, bizim derinliklerimizde bir yerdedir ve şu an karşımızda duran da bunu temsil etmektedir. Bize düşen içimizdeki kapıları açmak ve bundan emin olduğumuzu tüm yaşama da yansıtabilmektir ve bunu başardığımızda, ya engel olanlar kendiliğinden yolumuzdan çekilir ya da onlar varlıklarıyla artık engel değildir. Bunu hissetmek çok kez ilginçtir; bununla birlikte yaşam hep bu hikayenin ışığı iledir.

Güneş 13:36 itibariyle bugün başağa geçiyor. Merkür de güçlü bir ışıkla devreye giriyor. Bu dönem iletişim konuları önem kazanır. Haberleşme önem kazanır; bununla brlikte manüpülasyonlar da söz konusu olabilir, işimize yarayanı alıp bize hizmet etmeyeni dışarıda bırakmak gerekir. Ayakbağı işler daha bir üzerimize üzerimize gelebilir. Abartmamak gerekir. Zaman iyi yönetilmelidir. Zamanımızı nasıl kullandığımızın ve burada ne derece bir faydayı ortak alanda yarattığımızın farkında olmak gerekir.

Alma- verme dengesi korunabilmelidir. Detaylarda boğulmamak gerekir. Gölge yönüyle hiçbir şeyi beğenmemek gündeme gelebilir. Her şeyin olduğuyla haliyle özündeki güzelliğin farkına varmak ve olduğu haliyle bir anlamı olduğunu hatırlamak gerekecektir. Bu dönem bir temizlik ve arınma dönemidir. Detoslar bedenimize çok iyi gelir. Bol bol ter atın ve kendinize arındırıcı kürler yapın. Daha yoğun bir fayda gözlemlenir.

Ay yayda, bugün hareketli ve şanslı bir gün! Derin paylaşımlar gerçekleşebilir ve içsel buluşmalar gerçekleşebilir. Bugün yaşamı bir yolculuk gibi görün ve birlikteliklerinizi, bu yolculukta seçtiğiniz yol arkadaşlarınız. Yolu açacak olan sizin ışığınız ve ona güvenin.

Gün yöneticisi de Güneş bugün, Güneşin bu değişimi hepimizde yepyeni ışıklarla doğacaktır. Her burç özel ışıklarla donanacaktır. Yüreğimizde yeni bir sayfa açılıyor ve mutlak ki bu sayfalar bizi bize taşıyor ve orada kendimize dair yeni kapılar aralanıyor. Ben sayfaları artık biz sayfalarına çekiliyor. Çocuk artık sorumluluklarını hatırlıyor.

Hizmet teması ön plana çıkıyor. Burada öğrenme ve farkındalık yolculuğu önem kazanıyor. Ustalaşma yolculuğundayız. Merdivenin basamaklarını hatırlamalı ve her basamaktaki ışığı yakmalıyız. Bilmediklerimiz, öğrenmekte olduklarımıza olan yolculuktur ve hepsi de bizi hatırladıklarımızda buluşturur. İşte bu, şimdilik ve şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ