9 Kasım 2015 Pazartesi

10 Kasım 2015 Salı ( Karanlığın Gücü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 11 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Akrep

Ay : Akrep ( 06:02 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Mars

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 04:43 ) Ay, Uranüs ile karşıt yaparak boşlukta hareket ediyor olacak. Bu içimizden bir şeylerin kendini ifade edebilmek için yoğun bir istek duyacağını gösterir. Uranüs aklın ötesinde bir aklın gezegenidir. Gökyüzünün asi ruhudur. Zamanın ötesinde bir ruh taşır. Derinliklerimiz bizi çok özel bir ışığa taşıyor. Özel rüyalar görebiliriz. Sabahın erken saatlerinde( 06:04 ) Ay akrebe geçiyor. Karanlığın gücü olan akrep, bizim derinliklerimizdeki yolculuktur. Onun gücü kırabilir veya iyileştirebilir ki bunu yapmak bir seçimdir. Kıran, aynı zamanda kırılacağını ve aslında kendini kıracağını bilmelidir. İyileştiren aslında iyileşmeyi seçmiş olan kişidir. İyileşmekte olan ancak iyileşme yolculuğunun rehberliğini üstlenebilir. Bunu anlamak önemlidir. Akrep gizemlidir. Bu gizem, gerçek yolculuğundan kaçmak için bir maske olabileceği gibi yolculuğun gerçekliğinde, insanın derinliklerindeki ışık da olabilir. Alan verir ve veren alır, bunu anlamak önemlidir.

Öğle saatlerinde Merkür, Pluto ile altmışlık açı yapıyor. Merkür, Tanrılar habercisi Hermes olarak geçer. Pluto, Yeraltı Tanrısı Hadestir. Hades karanlığın sırrını bilir. Merkürse bu sırrın yeryüzündeki taşıyıcısıdır. Onu kişilere uygun şekillerde ulaştırır. Ay akrebe geçmiş bulunuyor ve Pluto, akrebin yöneticilerinden biridir. Bugün Mars günü olduğunu da hatırlarsak ki Savaş Tanrısı Aresi anımsatan Mars akrebin diğer yöneticisidir. Bugün çok özel bir gün enerjisi söz konusu! İhtiyacımız olan şey, işaretleri görmek ve yaşamın bize ne anlatmaya çalıştığının farkına varabilmek! Derinliklerdeki gücü keşfetmek, kaçmak yerine kılıcı çekmek ve bu kılıcın aklın ışığı olduğunun farkına vararak parçaları bir araya getirmek ve sırrı, ışık olarak yeryüzüne indirmek! Artık saklı olan hiçbir şey kalmasın; çünkü insan gücü taşımayı ve onun ne anlama geldiğinin farkına varmayı hak ediyor.

Gün titreşimi bizden gece yolculuğunun farkına varmamızı istiyor. Gece yolculuğu, bilincin ötesindeki soğuk zamanlardır. Rüya boyut da denebilir. Orada kült kayıtlar var, işlenmeyi bekleyen bir cevher ve insan, derinliklerine çıktığı yolculukta, buradaki gömüyü aydınlığa çıkarır. Bunu anlamak önemlidir. Korkmayın karanlıktan, onu sevin ve ışığınızla besleyin, açılan kapılar sizi, varlığının farkında bile olmadığınız bir yarının ışığına taşıyacak. O sizsiniz ve bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’joker’’ bizden deneyimlememizi istiyor. Dışarıda olandan soyun ve içeride olanı giyin ve bunu başardığında, ötesindekinin ne kadar sen olduğunun farkına varabileceksin. Barış ve ilerle! Orada kapılar açık! Bu kapıdan birleşmeden geçemezsin. Bunun ne anlama geldiğinin farkına varabilmelisin. Armağanın bu kapıların ardında seni bekliyor olacak. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ