13 Aralık 2015 Pazar

13 Aralık 2015 Pazar ( Yarının İnşası )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kule

Güneş : Yay

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş yay burcunda bizi bilgeliğin ışığına taşıyor! Onu düzenleyen Jüpiter başakta, Merkür oğlakta, Satürn yayda! Gökyüzü bize: ‘’ Keşif ruhun, yarına açılan kapıdır, ihtiyacın olanı al ve yolculuğuna devam et ve odağını koru, her şey bir uyumla, bunu hatırla ve bunun sorumluluğunu al! ‘’ diyor. Ay oğlak bu ciddiyeti koruyor! Yaşamdaki en büyük ciddiyet, onunla sevgi dolu bir iletişimi koruyabilmektir; çünkü sevmek, paylaşabilmektir ve hepimizin buna ihtiyacı var! 

Günün ilk saatlerinde( 02:22 ) Ay- Uranüs karesi söz konusuydu. İçimizden bir şey dışarı çıkmak istedi! Gökyüzünün elektrik yüklü enerjisi bizimleydi! Bir anda birbirinden bağımsız bir sürü fikir aklınıza üşümüş olabilir. Bunu Ay- Mars karesi( 04:34 ) takip etti! ‘’kırıcı ve kırılgan’’ bir hava! Gece, savaşçı ruhun uyanık olduğu bir geceydi! Asi Uranüs ve Savaşçı Mars iş başındaydı! Biraz daha uyumlu olabilme ihtiyacımız söz konusuydu! 

Sabah saatlerinde( 10:38 ) Ay- Jüpiter üçgeni bizi rahatlattı. Bize daha iyimser ve çözümsel bir yaklaşım kazandırdı. Gecenin gerilimli enerjisi burada rahatlamış ve taşlar biraz daha yerine oturmaya başladı. Akşam saatlerinde( 17:32 ) Merkür- Pluto kavuşumu gerçekleşiyor! Bu bizim zihinsel enerjimizi, bu anlamdaki etkileyiciliğimizi ve sezgilerimizi güçlendirir. Durumu abartıp paranoyalara kapılmamakta da fayda var! İlerleyen saatlerde( 19:40 ) Ay- Neptün yarı karesi göze çarpıyor! Hassasiyet artar ve mantık- duygu birbirine karışabilir. Gerçeklerden kaçma eğilimi doğabilir. Ayaklarımızı yere daha sağlam basarak durumları ele almak gerekir. Bunu sağladığımızda yaşamın gizemleriyle bütünleşen çok daha derin bir görü oluşacaktır. Günü Ay- Satürn yarı karesi( 23:03 ) ile kapatıyoruz! Duygu dengesini korumak önemli! Kendimize güven ve çözümcül yaklaşımlar! ‘’ Bundan daha iyi nasıl olur? ‘’ popüler sorusu burada işe yarayabilir ve bu yeterliliğe sahip olduğumuza dair bir hatırlayış! 

Gün titreşimi bizden üzerimizdeki baskının, içsel dengemizi kurabilmek ve onu koruyabilmek adına ne kadar önemli bir süreç olduğunu hatırlamamızı istiyor. Duvarları yıkabilmek önemli ve bu duvarlar, bizi kısıtlayan yaşamsal çerçevelerimizdir. Sınırları aşmak ve ötesinde olanla buluşarak bugüne, yarına açılan bir kapı açabilmek ve bugünün ışığında onu sağlam temeller üzerine inşa edebilmek gerekiyor. İşte bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,



Hüseyin Akdağ