23 Ocak 2016 Cumartesi

24 Ocak 2016 Pazar ( Karanlık Uyanırken )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Kova

Ay : Aslan ( Dolunay )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş kovada, karşısında Ay bulunuyor, ‘’ Annen( Ay ) seni yaşamak istediğin hayattan korumak isteyerek seni yolundan alıkoymaya çalışabilir; bununla birlikte onun özü sevgidir ve sen kendinde olan o ışığı yakabildiğinde( Güneş ) artık o sadece çıkmış olduğun bu yolculukta uyanık kalabilmene( karşıt açı ) yardım etmek isteyecektir. ‘’ Gün titreşimi de Marsiyen( savaşçı ) bir vurgu yapıyor! ‘’ Artık yıkılma vakti gelmiş olanı yık! ‘’ diyor ya da  o zaten yıkılıyordur ve senin bu hareketle bütün olup artık kendi içsel inşana yer açma vaktin gelmiştir! Rehber kartımız ‘’ölüm’’ de bu süreci destekliyor! ‘’ Ya istiklal ya ölüm! ‘’ diyor! Bizden istenen nedir? Yükselmiş bir bilincin ışığını yakabilmek adına korkunun ötesine geçebilmek… İşte ‘’istiklal’’ budur. Ölümse,  yokluktur. Ölümün ötesinde yaşam  var, gerisinde her şey kuru bir sessizlik! İşte bunu anlamak çok önemli! Bireyleri kendi ışıklarını bulan bir toplum, besler, beslenir, büyür ve genişler. Birey, birey olma sorumluluğunu alamamış bir toplumsa kurban rolünü benimsemiştir ve içindeki tüm ışıklar daim uykuda kalır. İnsan uyanmalıdır; çünkü o uyandığında, onunla tüm yaşam da uyanır. İşte bu, şimdilik!

GÜN TAKVİMİ( Saatler olay etkisinin başlangıç anıdır ve birçoğu gün boyu bu etkiyi korur )

Aslan Dolunayı( 03:45 ) ‘’BEN’’ ışığında ‘’BİZ’’in keşfi ve insan temasının sınırlarının ötesindeki o birlik duygusunun hissedilerek oradaki yaşam ışığının ne anlama geldiğinin idrak edilebilişi! Çok özel bir dolunay yaşadık! Özümüz bütünlüğün kapılarını aralarken derinliklerimiz de yaşamda olma gerçekliğinin özde saklı olan bu ışığını yudumlamaktaydı. Şimdi barış ve sevgi zamanıydı! İnsan her barıştığında kendiyle barışır ve böylelikle her savaş, her savaşanın kazandığı bir ışık olma şansını yakalardı! Bunu anlamak önemli! Yaşam kendi bütünlüğünün ışığında yolunu bulabilmekti! ‘’iyileştirecek olan’’ budur ve o zaman yaşam, anlamını bulur!

DOLUNAY MESAJLARI

KOÇ- AZİZ

Sana güven veren şeyi bul ve onun derinliklerinde kendini bul! Senin adın cesaret!

BOĞA- ÖLÜM

Direnişinin farkına var ve izin ver çözülsün buzlar; ancak o zaman hatırlarsın sonsuzluğunu! Yenilen!

İKİZLER- ŞEYTAN

Kaçma kendinden, kaçma öfkenden, kaçma sevginden… Kendini kendine aç ve bırak içindeki denge yolculuğunun ışığıyla kurulsun! İzin ver, olsun! Sakin!

YENGEÇ- MAHKEME

Derin bir uyanış ve hissel bir yapılanış! Buraya gelmek, yolu bilmekle ilgiliydi, buradan sonrasıysa tamamen senin samimiyetinle ilgili olacak! Gerçekliğini bul, bu her şey için yeterli!

ASLAN- ERMİŞ

Kendini ifade et! Sen yaşama ışığını yaymak için geldin! Andaki ışık sensin! Ona güven, onu hisset! İşte varoluşunun sırrı bu!

BAŞAK- AY

Karanlıklar çekiliyor, görüyor musun? Aydınlık yüreğin, biliyorsun! Şimdi bırak o beklediğin Güneş senden sana doğsun! Ne de olsa nedir doğum, bunu iyi biliyorsun! Özgürleş ve sadeleş! Yeni gün ışığındır! Hatırla kendini ve sende olan cevheri!

TERAZİ- ADALET

Artık hak ettiğin o yaşamı yaratma vakti gelmedi mi? Adil ve akılda ol! O aklın ışığı yolun! Hamleler önemli! Sonsuzluğuna güven! O senin en kutsal ışığın! Bildiğini bil ve muhakkak bildir, hepsi bu!

AKREP- DÜNYA

İşte bugün! Artık ergin zamanın ışığına ulaşıldı! Cennet senin yüreğin ve onun ışığı olup şimdi yaşam bahçelerindeki o has kokuyla buluşabilmektesin! Bütünlüğünün farkına var ve onu yaşam ol da yaşamdan al! Sorumluluktur insan olmak ve sen zaten onun kendisisin! Hatırla! Kapılar açık!

YAY- JOKER

Diri ruhun şimdi yaşam ışığıyla buluştu! Özgürlük senin yüreğin olduğunda anlamını bulurdu ve buldu! Sürprizlere ve armağanlara açık ol! Bunun için ortalıkta ol! Kimse saklandığı delikte bulunmaz! Akan suya yakın ol! Suyun sana anlatacakları var!

OĞLAK- ARABA

İşte şimdi hareket vakti! Beklediğin o kutsal an şimdi! Haydi yola çık! O yol senin ışığın ve şimdi bu yol seni, senden öte bir zamanda, varlığının bile farkında olmadığın bir senliğe götürecekti! Gücünü hak ettin ve şimdi onu kullan, hepsi bu!

KOVA- ASILAN ADAM

Neye direndiğinin farkında ol ve aş, geç onu! İşte bu önemli! Sen seni aştığında, senin ötendeki o sen de seni bulabilirdi ve yüreğin tam da şimdi duyacak seni! Yaşam seni öyle sevdi, öyle sevdi ki! Sen sen olduğunda, yüreğin bu sesi duyabilirdi!

BALIK- GÜNEŞ

Özündeki o kutsal ışık şimdi yaşamla buluşuyor! Artık doğma ve kendini gösterme vakti! Tanrı senin gözlerinde yaşamı seyrediyor! Ona izin ver senleşsin, kendine izin ver ve hatırla: ‘’ Sen osun! ‘’ Şimdi kendinde olanı yaşamda olan olup kendinden okuma zamanı! Sesin dünyanın ışığıdır! Şarkılar yüreğinde kanatlandığında, o şarkı yaşamı korur ve onurlandırır. İşte bu!

Ay- Mars kare( 04:39 ) Mars dokunuşu gücü artırır! Bu dinamik acı yükselen gücün ve parlamanın kontrollü ve bilinçli yönlendirilimi ile ilgili bizi uyarıyor!

Ay- Jüpiter yarı kare( 06:15 ) Jüpiter gökyüzündeki büyük iyicil gezegendir. Buradaki dinamik açı bize gerçekçi ve adil olmanın öneminden ve fırsatların böylelikle görünürlük kazanabileceğinden söz ediyor!

Ay- Neptün kuinkuks( 06:56 ) Neptün bulanık bir doğaya sahiptir. Mistik doğası, dünyasal olanı ruhsal olana yakınlaştırır. Kavramları eritir ve onların içindeki ütopik ışığı açığa çıkarır. Duyguları, onlarla kuracağımız daha derin bir iletişimle ele almamız gerekiyor; çünkü orada saklı çok ışık var!

Ay- Satürn üçgen( 07:25 ) ‘’ Harekete geç ve bunun sana keşfettirdiklerinin ışığıyla büyü! ‘’ diyor! İnsanı kendini, deneyimlediği yaşam ışığında bulur ve bunu anlamak, burada olmanın sorumluluğudur.

Ay- Uranüs üçgen( 13:51 ) Kendini ortaya çıkar! Bugün hergün yaptığından farklı bir şey yap ve orada bugüne kadar varlığının farkında bile olmadığın bir şeyler bul kendine dair! Yaratıcılık ve akıcılık yüksek! Dengeli dağılım!

Ay- Merkür kuinkuks( 19:35 ) İletişim ve düşünsel ufkun yaşamsal yükselişinin ne anlama geldiğinin farkına varabilmek!

Ay- Pluto kuinkuks( 21:12 ) ‘’ İçindeki kötüyü sev; çünkü o sana sen olup geldi ve yeni bir ışıkta senleştiğinde, artık kötü olmanın ötesinde yol olup dinlenebilir, oradan insan kendini okuyabilirdi! ‘’ Egonun direncinin yerini özsel bütünleşmeye bırakması!

Ay- Venüs seskikuadrat( 21:49 ) Venüs küçük iyicil gezegendir. Dün itibariyle oğlağa geçmiş bulunuyor! İçimizde büyüme ihtiyacında olanı fark etmek, onu bastırıp yok saymak yerine onunla iletişime geçerek onunla yeni bir şeylerin farkına varabilmek! Olgunluk budur!

Merkür Durağan Hareket( 23:50 ) Gözümüz aydın! Merkür retro( geri hareket ) karmaşası böylelikle sona erer! Bu iki gün akıllar depar atabilir! Daha sistematik düşünme eğiliminde oluruz! Birçok şey bu içsel süreç sonrasında( geçtiğimiz bir ay ) daha belirginleşmeye başlayacaktır. Bu bir ay ne konuda daha yoğunlaşma sağlayabilmişseniz bu konular özel bir gündem oluşturur. Şimdi ihtiyacımız olan tüm parçaları bir araya getirip yolu görebilmek ve bu ışıkta seçimler yapabilmek!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ