17 Aralık 2015 Perşembe

17 Aralık 2015 Perşembe ( Bilinenin Ötesi )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Yay

Ay : Balık

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta, bizden çalışmamızı, emeğimizi doğru bir odak ve gerçek bir verimlilikle ortaya koymamızı istiyor. Kendimizi geliştirmenin ve bunu hangi alanda yapmamız gerektiğini belirlemenin çok önemli olduğu zamanlarda bulunmaktayız! Ay balıktaki puslu yolculuğuna devam ediyor ve ruh ışıkları yeryüzüyle bütünleşiyor. İçimizde göklere doğru yükselen bir yoğunlaşma var ve bizim onu nasıl yaşama kattığımız önemli!

Güne Ay- Merkür sekstili( 00:39 ) ile başladık! Kelimeler dudaklarımızdan bir müzikle dökülüyordu! Sabah saatlerinde( 07:03 ) Ay- Pluton sekstili söz konusuydu! Bu bize çözüm üretme yeteneği kazandırır! Öğle saatlerine Ay- Jüpiter karşıtı damgasını vuruyor! Bugünün Jüpiter günü olduğunu hatırlarsak! Kendimize güvene ihtiyacımız var! Değerin sizde olduğunda her şeyde de olabileceğini fark edin ve bunu önce size siz verin! Maddi şanslar doğabilir, bunu nasıl kullandığımız önemli! Akşam saatlerinde Ay- Mars kuinkuksu gerçekleşiyor! Yüksek potansiyelli bir enerji söz konusu! Bu bizde yoğun duygular yaratır! Bunu kontrollü ve uyum içinde ifade edebilmek önemli! Her şeyin olduğu haliyle sizin farkına varabileceklerinize gebe olduğunu hatırlayın ve bizim buna ihtiyacımız var! Gece saatlerinde( 21:17 ) Ay- Güneş karesi gerçekleşiyor! Ego ve duygular birbirlerinden farklı tellerde çalma eğiliminde olabilir! Bu da içsel bir karmaşayı söz konusu kılabilir! İhtiyacımız olan dengeyi kurmak ve kendimizi anlamaya çalışmak! Yardıma açık olmakta fayda var! Günü Satürn- Uranüs üçgeni( 22:48 ) ile kapatıyoruz! Yaratıcı güç ve Satürnün hesap yeteneği bir araya geliyor! Satürnün parayı iyi bir şekilde değerlendirebilme yeteneği, Uranüsün parayı bir araç olarak görme özelliği, finansal konularda güçlü bir görü kazandırır! Ani ve faydalı değişiklikler söz konusu olabilir!

Gün titreşimi ‘’güneş’’, ‘’kader çarkı’’ ve ‘’büyücü’’ temalarıyla karşımıza çıkıyor. Bu da bize ‘’ Özündeki yaratıcı gücü açığa çıkar, onu yaşamın sana olan çağrısıyla birleştir ve böylelikle saklı yeteneklerini yaşama kazandıracak olan ışığı bul! ‘’ diyor. Bu önemli! Rehber kartımız ‘’aziz’’ de ‘’ Bildiklerinden daha fazlası var, ona yelken aç! ‘’ diyor. Tüm bunları anlamak gerek! Size sunulanı alın ve mutlaka onu kendiniz kılarak kendinize katın! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ