11 Eylül 2015 Cuma

11 Eylül 2015 Cuma ( Barış Günü )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Yıldız

Güneş : Başak

Ay : Başak ( 16:55 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün gün titreşimine bakacak olursak, yeni bir titreşim söz konusu ve bu titreşim, son günlerdeki yoğun ve zorlayıcı havayı biraz daha yumuşatır gibi gözüküyor. Bugün biraz daha nefes alabileceğimiz gelişmeler içinde olabiliriz. Karanlıktaki ışıklarla buluşabiliriz. Bir değişimin eşiğinde olabiliriz. Kendiliğinden bazı kolaylıklar çıkabilir karşımıza, bunlar içinde odağımızı koruyabilmek önemlidir. Bugün yaşamın sesini duyma şansımız doğar, özel mesajlar alabiliriz ve yaşamdaki önemimizin farkına varabiliriz.

Çocuk teması devrede, onlar yarınlara ekilen ışıklar ve her biri çok değerli, bugün her çocuğun gözlerinin içine baktığınızda gülümseyin ve yeryüzüne gelip bizleri yalnız bırakmadıklar için teşekkür edin. Onlar özel programlar taşıyor, lütfen onların ışıklarını ve bunu korumamız gerektiğini fark edin, yüreklerine sevgi ve umut ekin yeter, onlar ne yapacaklarını bizim sözde olasılıklarımızdan çok daha iyi biliyor.

Rehber kartımız ‘’yıldız’’ bizi kısıtlayan birçok duvarın artık yıkılmış ve ego savaşlarının öyle ya da böyle artık çok da geçer akçe sayılmadığı bir zamana varılmış olduğundan bahsediyor. Şimdi aklı selim olmak gerekiyor ve buradaki sağduyu kapıyı açacak olan anahtar olacaktır. Önümüzü biraz daha görebilecek güçteyiz; bununla birlikte bunu bize armağan edecek olan aklın ışığıdır. Önce oraya varabilmeli ve orada kalabilecek ışığı yakabilmeliyiz. Bunlar önemli!

16:55 itibariyle Ay başağa geçiyor. 16:04’te Satürn ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor. Ayın boşlukta olduğu yaklaşık bir saat duygularımızı ifade ederken dikkatli olmalıyız ve içimizde aslında neyin ihtiyacını duyduğumuzu hatırlamalıyız. Biz bu dediğimizde ne kadar başarılıydık ve ne kadar istekli davranarak yolların neler olabileceğini araştırdık? Şartlar bizi zorlayabilir; bununla birlikte bu insan zekasının çözemeyeceği bir şey değildir ve bizim zekamızı kullanmak için dürtülmeye ihtiyaç duyduğumuz müddetçe dürtmeler gerçekleşir, bunu anlamak gerekir. Ayın boşlukta olduğu bu zamanı daha kendimizle ya da gün rutinindeki işlerimizle geçirebilir, küçük anlar yaratabilirsek meditasyon ya da şifa çalışmaları gerçekleştirebiliriz.

Ay başakta düzenleyici ve toparlayıcıdır. Bu iki günü ortalığı toparlayarak ve uzun süredir toparlamaya çalıştığımız konuları tamamlayarak geçirebiliriz. Daha pratik olma şansımız doğabilir çözümsel yaklaşımlarımızda; bununla birlikte ayrıntılarda da boğulabiliriz. Çözümsel olalım ve neyin öncelik, kolaylık olduğunun farkında olarak seçimler yapmaya çalışalım. Vericiliği abartmayalım, yapabileceğimizi yapalım; bununla birlikte odağımızı da koruyalım. Bu iki gün bedenimizi dinlendirecek bir beslenme şekli tercih edebiliriz. Sebze ve meyve ağırlıklı yiyecekler tüketerek bol su içebilir ve böylelikle bedenimizde detoks etkisi yaratabiliriz. ‘’Şeytan ayrıntılarda gizlidir. ‘’ Ayrıntılar hayat da kurtarabilir. Şeytanı çalıştırıp bizi yoldan çıkaracak değil bize yolu bulduracak olanı yakalamamız gerekir.

Bugün Venüs günü, ilişkilerimizde yapıcı ve uzlaşıyı koruyarak kendimizi ifade etmeye çalışmakta fayda var. Ne dersek diyelim, herkesin bir yolu ve bunun ışığını yansıtmaya ve taşımaya çalışan bir farkındalığı var ve bizler buna çok da müdahele edemeyiz, özellikle kişi bunu istemedikçe ve derininde buna hazır olamadıkça! Herkes, kendi kadardır, bize düşen bizim ne kadarı olduğumuzun farkına varmaktır. Bazen karşımızdakini görüp onu tahlile o kadar kaptırırız ki kendimizi görebilmekten uzaklaşırız. Aynada bugün kendimize bakalım ve bir öz eleştiride bulunalım, tabii başaktaki Aya da kapılıp yaşam enerjimizi sömürmeyelim!

Aslında ne var biliyor musunuz sevgili dostlarım, ne kadar anlarsanız, o kadar anlaşılırsınız ve bunun parelelinde buluşmaların kapılarını aralarsınız ve ne kadar salt savaşırsanız ve bazen ne için savaşmaya başladığınızı bile hatırlamazsanız, o kadar kontrolden çıkarsınız ve karışmaya başlarsınız. Barışın, savaşınızda bile barışın ışığı olsun, ilk duyulan, yüreğinizin sesi olsun, bazen bir çift gözün içindeki ışığın indirtebileceği silahlar vardır ve muhakkak ki vardır, yeter ki hatırlayalım ve hatırlamayanların hatırlamayanlar mı yoksa hatırlamak istemeyenler mi olduğunun farkına varalım ve neyi istemediğimizi, neyden kaçtığımızı anlamaya çalışalım. Yaşamımızın ışığını yakacak bizden gayrı kimse yoktur ve yaşamının ışığını yakacak, kendinden gayrı kimse yoktur kimsede, başlayalım ve bunun öncü olmak olduğunu, eylemin sözden öte olduğunu hatırlayalım, işte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ