4 Eylül 2015 Cuma

5 Eylül 2015 Cumartesi ( Hasat Günü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 22 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Başak

Ay : İkizler

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün yeni kapıların açıldığı, içimizdeki savaşçının artık bir şeyleri değiştirme isteğinin daha yoğun kendini gösterdiği ve artık uzayıp giden süreçlerde bir netleşme arzusu hissettiğimiz bir gün enerjisi karşımıza çıkıyor. Bugün gözlerimiz zamanı bir kartal kadar keskin görüyor ve bugün odağımızın ne olduğu önemli!

Rehber kartımızın da bizi 4’e götüren ‘’ölüm’’ olduğunu görüyoruz. ‘’ölüm’’ akrep temasını çağrıştırır. Bu kart, bitişlerin ve tamamlanışların kartıdır. Hasatın yapılma vaktinin geldiğinden bahseder ve böylelikle süreç tamamlanmalıdır. Yaşamda sürüklendiklerimizi 12. kart olan ‘’asılan adam’’ anlatır. Bu kart, ‘’ölüm’’ kartından bir önceki karttır. Beklemediğimiz bir durum, bizim için yaşam krizidir. ‘’ölüm’’se buradaki şaşkınlığımızı bitirerek artık yeni sürecin ne anlama geldiğini fark etmemiz içindir. ‘’asılan adam’’da tepetaklak olmuşuzdur; bununla birlikte ‘’ölüm’’de bunun anlamını kavrarız ve böylelikle ‘’denge’’ kartına ulaşırız, 14. kart! İşte şimdi yol açılır ve biz ruhumuzun gücünü devreye alırız. Artık bilincinde olmadığımız bir gücün farkındayızdır. Daha geniş bakarız yaşama, daha çok şeyi kavrarız ve işte ‘’ Ölmeden önce ölünüz. ‘’ budur.

Bugün Satürn günü ve Satürnün de akrepte ileri hareket etmekte olduğunu düşünürsek, sistem bize yine uyumlu mesajlar veriyor. Akrep, ölüm temasını taşır. Yeraltını temsil eder akrep, gizemli olanı, görünmekte zorlanılanı ve hep bu kavramlara meraklıdır. Satürn de bizi bu gizil güçlerde bir sınava tabii tututor. Bu anlamdaki sınırlamalarımız kırılıyor. Bilin ki görünmeyenin ışığı, görünenden her zaman daha fazladır ve görünen, görünmeyene açılan sadece bir kapıdır ve bunun farkında olarak bütünleşmek ve her şeyin içinde olduğumuzu hatırlayarak bunu sindirebilmek ve anlayabilmek ki biz bu güce sahibiz ve bunu kullanabilmeliyiz. Bunlar hep ruhsal gelişim yolculuğudur. Satürn yakın bir zamanda yaya geçiyor ve biz şu an zorlandığımız konularla sadece onun geniş gücüne hazırlanmaya çalışıyoruz. Akrep, ruhu bilir; bununla birlikte arar. Yay, ruhun kendisidir; bununla birlikte gücünü bilinçli kullanabilmesi için bunun ne anlama geldiğini fark edebilmesi gerekir.

Ay ikizlerde seyrediyor, Güneş de başakta, gökyüzünde Merküryen bir hava var. Bugün meraklıyız ve iletişim kurma arzusundayız. Derin ve güçlü bir titreşim söz konusu, yaşamın bize vermeye çalıştığı mesajların farkına varın. Hızlı düşünün; bununla birlikte yüzeysel kalmayın! Derinlerine dalın; bununla birlikte orada kaybolmayın! Oradan almanız gerekenin hızlıca farkına varın ve su yüzüne çıkın. Yaşam sizi bekliyor, bunun ne anlama geldiğini hatırlayın! Bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ