31 Ağustos 2015 Pazartesi

31 Ağustos 2015 Pazartesi ( Ay Günü )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Yıldız

Güneş : Başak

Ay : Koç ( 11:32 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün titreşimi bize dünün aksine daha derinliklerimizde bir günden ve bu titreşimde bir enerjisel yoğunluktan söz ediyor. Bugün daha içgüdüsel davranışlar ön plana çıkabilir. Uzun zamandır aklımıza gelmeyenler hatırlanabilir, eski zamanlardan ruhen ve bedenen buluşmalar yaşanabilir. İç sesimizin güçlü olacağı bir gün olacaktır. Ay vurgusu, akışta olarak pasif hareketi korumanın önemi gündeme getiriyor.

Gün yöneticisinin Ay olduğu bir günden bahsediyoruz. Pazartesi günleri Ay günüdür. Tam da bu yüzden aslında daha içeri çekilmek ve orada kalmak istediğimiz bir gündür, anladığım kadarıyla Pazartesi sendromu da biraz bununla ilgili bir şey! Bugün sakin kalın ve süreçteki akışın farkına varın, emin olun bu akışın size hatırlatmaya çalıştığı bir şeyler vardır.

Ay, 11:32 itibariyle balık burcundan koç burcuna geçiyor. Balığın puslu doğası yerini cesur ve atak bir enerjiyle ön plana çıkan koça bırakıyor. 09:55 itibariyle Ay, Satürn ile üçgen yaparak boşlukta hareket ediyor. Ayın koça geçeceği zamana kadarki süreyi daha kendimizle veya gün rutiniyle geçirmeyi tercih edebiliriz. Güneşin başakta olma sebebiyle, odağımızı korumak ve günlük yaşamımızda işimize yarayan ile işimize yaramayanların farkına varmak önemlidir. İletişim kurarken karşılıklı anlayış bu dönem için güçlü bir temadır.

Bugün rehber kartımız ‘’yıldız’’ olarak karşımıza çıkıyor. Önümüzü görmek, nerede durduğumuzun ve yolculuğumuzun nereden nereye olduğunun farkına varmak isteyebiliriz. Şans da verir bugün bu kart bize; bununla birlikte bu şansı fark edebilmek için aklın ışığında, bütünsel bir bakışta önümüzü görebilmeliyiz. Hak ettiğimizin ne olduğuna inanıyoruz, buna kendimizi ne kadar yakın hissediyoruz ve bunun için yapmakta olduğumuz nedir? Şans yaratılır ve bunu anlamak önemlidir.

 Bugün hislerimizi, önümüzü görmek ve kendimizle ilgili bazı şeyleri netleştirerek buradan aldığımız ışıkla hareket etmek için kullanabiliriz. Duygularımızı okuyup anlayabilmeli ve onlarla iletişim kurarak, onların içinde kaybolmaksızın, varlıklarının farkında ve doğalarının bilincinde olmak, bizi istediğimiz noktaya taşıyacaktır. Ruhsal çalışmalar için uygun bir gün! Her şey ışığıyla olsun! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ