7 Ekim 2015 Çarşamba

7 Ekim 2015 Çarşamba ( AŞK DETOKSU 15. GÜN )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kule

Güneş : Terazi

Ay : Aslan

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi bize artık yıkılma vakti gelmiş olanlardan bahsediyordu ve bunların yıkımı üzerine çalışmalar yapıldı bugün, ilahi plan bize bu mesaj yüklü buluşmaları sağladı ve buradaki ihtiyaç duyduğumuz anlamın ne olduğunun farkına varmak önemliydi. Bugün duvarlar yıkılmalı, zincirler kırılmalı ve artık önümüz açılmalıydı!

Gün rehber kartının da ‘’kule’’(16. kart ) olması tesadüf olmasa gerek! Bugün Marsiyen bir hava hakimdi ve 05:52 sularında Mars- Neptün karşıtlığı gerçekleşmişti. Hayaller ile gerçek olduğuna inandıklarımız içsel bir savaş verdi. Hayaller gerçeklerde ve gerçeklik, hayallerde görevliydi ve buradaki ince mesajı almak önemliydi. Ne için savaştığımızı ve nasıl savaştığımızı hatırlamak!

Ay aslanda seyrediyor, anda kalmak bize kazandırmıştır. Bugünün ışığı buydu: Kendimizi anda ifade edebiliyor olmak! Kendimize ve özümüze bir yolculuk ve bu yolculuktaki keşifleri açığa çıkaracak olan o potansiyeli uyandırmak!

Bugün Merkür günüydü ve işaretleri takip etmek, mesajlar almak önemliydi! 01.57’de Mürkürün Satürn ile altmışlık açısı vardı. Satürn ki sert bir öğretmendir. Dersleri köklü, güçlü ve kalıcı bir değerdedir. Merkür bugün gelişimimiz için ihtiyaç duyduklarımızı anlamada küçük torpiller yaptı ve cevaplar, son dönemlere kıyasen daha bir açık seçikçeydi.

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 15. gün çalışmasına, bakalım bugün neler dökülüyor:

‘’ Bugün sizi çok özel bir ışıkla baş başa bırakıyoruz! Tamamen kendinizle ve şimdiki zamandaki ışığınız ile! Şimdi önünüzde üç yol açılıyor ve bu yollardan her birine şu an olmasını istediğiniz her ne varsa onların adlarını verin! Bunlardan birini seçin ve gözlerinizi kapatarak bir yolculuğa çıkın ve nereye gidiyorsunuz? Orada neler var? Neler hissediyorsunuz? İçinizden geçenler neler ve şimdi geriye dönüp hemen bir resim yapın! Resmin adını koyun ve bu adın size çağrıştırdığı üç şey bulun! Birer kelimeyle bunlara isim verin ve birini seçip onun resmini yapın ve ona yeni bir isim koyun! İşte bugündeki ışığınız ve bu ışıkta çok özel bir zaman kapısını araladınız! Hazır olun, çok yakın, çok! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ