20 Ağustos 2015 Perşembe

21 Ağustos 2015 Cuma ( Güneş- Satürn Sert Etkileşim )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Aslan

Ay : Akrep

Bugün gün titreşimi bize, bugünün belirleyici ve önemli bir gün olduğundan bahsediyor. Bugün gün ışıkla doğuyor ve bugün çok özel mesajlar alma şansı söz konusudur. Bugün önemli bir dönemin başlangıç ışığı yanıyor. Bugünkü farkındalığımız büyük bir anlam taşıyor.

Güneş- Satürn arasında sert bir etkileşim göze çarpıyor. Dün, Satürnyen bir gün enerjisi söz konusuydu. Bugünse Güneş ön plandadır. Işık karanlıkları yararak gün yüzüne ulaşmaktadır, akan nehir kıyısını bulup deniz ile buluşmaktadır. Tam da burada içimizdeki ışık ve karanlık birbirlerinin karşılarında durmaktadır. Bugün bizi zorlayan her ne olursa olsun, ışık yüreğimizin arzusunda ve bizim onun alabildiğimiz mesajlarındadır.

Ay akrepte seyreder, bu ne demektir? Bugün derinlerimizdeki güç açığa çıkıyor. Savaş kendimizle gerçekleşiyor ve bu savaşın gücü kendi derinliklerimizdeki kontrol ve farkındalığın gücü ile sınırlarını buluyor. Bugün direksiyon bizdedir ki bu da sorumluluk demektir ki ki bu, bizdeki gücün yeterliliğini hatırlayıp yola çıkmamızın gerekliliğidir.

Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ bugün göklerde olduğumuzdan bahsediyor. Bizi yere indirebilecek tek güç aklın ışığıdır. O zaman ruhtaki güç aynaya yansıyıp kullanılır bir titreşime ulaşacaktır ve bunu başarabilmek için ihtiyacımız olan belirsiz zamanların ışığı ile buluşup göremediklerimizi hissedebileceğimizin farkında olmaktır. Ters giden bir şey yoktur, yeni bir yol vardır ve o bizim gerçek arzumuzun ışığınadır. Hatırlayın! Bazen istediğimizi düşündüğümüz, aslında gerçekten istediğimiz olmayabilir.

Bugün gün yöneticisi Venüs, bu uzlaşının önemi demektir ve muhakak ki bu uzlaşı önce kendimizle, yüreğimizledir. Barış içimizdedir ve biz bunu başardığımızda bu her şeyle de gerçekleşebilir. Sesini duyabildiğimiz her şey sesimizdir ve bizim sesimizi duymamız demek içimizdeki Tanrılık ışığının gücünü yüreğimize yerleştirebilişimizdir. O bir yerden alınır ve bize verilir? Yok, o hep içimizdedir ve bize düşen bunu hatırlayıp uyanabilmektir.

Bugün de ruhsal çalışmalar için uygun bir gün, bu anlamda yoğunlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle geçmiş yaraları iyileştirmek ve oradaki gerçekliği kavrayıp onu yaşamımızın gücü olarak yarınlara taşıyabilmek için, bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ