29 Eylül 2015 Salı

30 Eylül 2015 Çarşamba ( AŞK DETOKSU 8. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı : Ay

Güneş : Terazi

Ay : Boğa

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi derinliklerimize çekilebileceğimiz bir gün olduğundan bahsediyor. Süreçleri daha içsel deneyimleyebiliriz. İç sesimize kulak vermek ve akışın bizi nereye doğru götürdüğünün farkında olarak hareket etmek çok daha lehimize olacaktır. Aktif değil pasif hareket söz konusu gün titreşiminde, bu da şu anlama gelir: Gerekenler yapıldı ve bu yapılanların bizi götürmekte olduğu noktada yeni oluşumlar neler olabilir? Bunlar nasıl bir içsel motivasyonla desteklenebilir? Nasıl bir ruh hali oluşturulabilmelidir ki her şey anlamını bulmuş olsun?

Rehber kartımızın ‘’ay’’ olduğunu görüyoruz. Gün titreşimindeki 2 de Ay ile bağlantılı olarak yorumlanır. Ay bizim saklı olan yanımızdır. Tek başına karanlıktır. Özümüzdeki ışıkla bize kendini yansıtır. Bazı özelliklerimiz tek başına bir anlam taşımaz. Neden yaptığımızı ve bunun ne anlama geldiğini bile tam olarak bilemeyiz; bununla birlikte burada bir şeyleri fark edip bu davranışı bilinçli bir yeterlilikle geliştirebildiğimizde, süreç çok daha farklı bir ışık kazanır. Bir yerlerden gelen özellikler, öğrenilmiş ya da bir şekilde içimizde bir yerlere gizlenmiş! Onu okuyup anlayabilmek ve yaşama, güçlü bir ışıkla bunu yansıtabilmek! Bugün bizi zorlayan ne varsa bu bizi kendimizle ilgili henüz tam olarak farkında olmadığımız bir gerçekliğe götürür. O gerçekliğin anlamı, burada olanın bilincine varmak ve bunun sorumluluğunu almaktır. Bu önemli! Bu bir şafak karanlığı, indiğimiz bu derinlikte, cevheri açığa çıkarabilecek olan uyandırılmalıydı.

Ay boğada, sağlamcılığımızın daha yoğun işleneceği bir enerjisel döngü söz konusu! Ayın vurgusunun bugün güçlü olması bizi boğanın yöneticisi olan Venüse, o da bizi aslanın yöneticisi olan Güneşe ve o da bizi Terazinin de yöneticisi olan yine Venüse götürür. Ayaklarımızın yere sağlam basabilmesi; özde olanın, bunun nasıl yansıtıldığının, yaşamla nasıl bir ilişki kurulduğunun, ortak alanların nasıl yaratıldığının farkındalığıyla olacaktır ve bunlar önemlidir.

Gün yöneticisinin Merkür olduğunu görüyoruz. Merkür işaretlerin gezegenidir ve bize haberler verir. Merkürün retro olması işaretler ve haberler için içsel bir takibin önemine dikkat çekiyor. Rehber rüyalar bu dönemlerde söz konusu olabilir. Rüyanızı yazın, okuyun ve içinizden geçenleri kendinize anlatın. Rüyalar özeldir, onları herkesle paylaşmayın. Yüreğiniz size ihtiyaç duyduğunuz cevapları verebilecek güçtedir. Bugün içsel enerjimiz çok daha yoğun çalışıyor. Dünya, ruh ile kurduğumuz bağlantı ışığında bize kendini açıyor.

ve gelelim ‘’AŞK DETOKS’’umuzun 8. gününe, bakalım bugün parmaklarımızdan neler dökülüyor olacak ve bunun bizim için anlamı nedir? Çalışmamız yoğun bir enerjiyle devam ediyor, ışığında kalın ve yaşamın içinde algıladıklarınızın bütünsel bir haritasının söz konusu olduğunu hatırlayın, burada yaptığımız yaşamımızdaki işaretlerle bize yansıyor ve bunun tam olarak ne anlama geldiğini anlayabilmek önemli!

‘’ Bugün yaşam haritamızın ışığını uyandırıyoruz ve aslında bir navigasyon cihazındaymışçasına kendimizi seyrediyoruz! Tüm buluşmalarımızı hatırlayalım, özel buluşmalarımız ve bunlar arasında; en eski, daha yakın ve en yakın olan buluşmalarımızı hatırlayalım! Onlar kimlerdi? Her birini bir kelimeyle tanımlayın! Sizce yaşamınıza size neyi hatırlatmak için gelmiş olabilirler? Şimdi gözlerinizi kapatın! Her biriyle olan yolculuğunuza şöyle bir göz atın! Neyin daha farklı olmasını dilerdiniz? Bu farklı olmasını dilediğiniz her ne varsa, bunlara birer kelime ile isimler verin ve şimdi her üç kelimenin de olduğu bir an inşa edin! Orada olduğunuzu hayal edin! Neyi daha farklı hissediyorsunuz? Şu anı bir kelime ile tanımlasanız, bu ne olurdu ve şimdi kendinizi tamamen bu akışa bırakın! Gözlerinizi kendinizi hazır hissettiğinizde açın ve hemen resminizi yapın ve bu resme bir isim verin! İşte bu isim, sizin yenideki ışığınız! İşte bu, şimdilik, aha şimdi! Kutlu olsun! ‘’

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ