27 Aralık 2015 Pazar

27 Aralık 2015 Pazar ( İçerinin Dışarı ile Buluşması )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Oğlak

Ay : Aslan ( 12:32 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Ay, öğle saatlerinde( 12:32 ) bizi duygu yoğunluklarına daldıran yengeçteki yolculuğunu tamamlayarak Güneşin yöneticisi olduğu, sahne ışığı taşıyan aslan burcuna geçiyor. Sabah saatleri itibariyle( 05:37 ) Ay, Venüs üçgeniyle boşlukta hareket etmeye başladı. Yakın ilişkilerde önemli çözülmeler devam ediyor. İç sesinize kulak verin! Öğle saatleri sonrasında Ayın aslana geçmesiyle birlikte süreçler ve bu anlamdaki çözülmeler hızlanır. Dolunayın neleri değiştirmiş olduğu fark edilir olmaya başlayacaktır. 

Günün ilk saatlerinde( 01:43 ) çok önemli bir kavuşum söz konusuydu! Gökyüzünün Işığı Güneş ile Yeraltının Karanlığı Pluto! Yoğun duygular açığa çıkabilir! Buradaki dengeyi kurmak önemli! Enerji güçlü! Bilinçli bir şekilde kullanılması gerekiyor! Güneş- Neptün sekstili de etkisini koruyor. Çok önemli çözülmeler! Mistik rüzgarlar… Güneşin Pluto ile gerçekleştirdiği bu açı, toplumsal bilinci tetikler. Takip eden günlerde önemli toplumsal hareketler söz konusu olabilir! Muhtemel haksızlıklara karşı hassasiyet artar. Diktatörlükten fazlasına ihtiyaç var, bu kişisel yaşamlarımız için de geçerli; zira gerilim yüksek! Atalarla özgürleşme çalışmaları yapmak için iyi bir zaman! Plutonun Yeraltı Tanrısı Hades olduğunu hatırlayın ve o ölü kayıtları ışığa çıkarın! Onlar bizde ve bizimle hep yaşar! Tekamülleri bizimle devam eder! Bunu anlamak önemlidir! İnsan, bir sandık gibidir ve içinde çok değerli parçalar taşır. Yeter ki kapıları açabilecek o sihirli sözleri hatırlayabilelim!

Akşam saatlerinde( 17:08 ) Ay- Güneş kuinkuksu görülüyor! Duygu dengesi önemli! Daha derin düşünebilme ve bunu fark edebilme ihtiyacı! Egonun kışkırtıcılığına dikkat! Eylemlerimizde daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var; zira herkes algısı kadarıyla yol alır ve istemediği müddetçe bunun değişmesi söz konusu olmayacaktır. Bazen kendi sürecine izin vermek gerekir kişi ve kişilerin… Burada kendi sürecimizin ne kadar farkında olduğumuz önemli! Dışarıda gördüğümüz, aslında içeridekinin bir yansıması olabilir! Çok ince bir çizgi! Çok geçmeden( 17:23 ) Ay- Satürn üçgeni de buna ekleniyor ve ayaklarımızı yere daha sağlam basma, olayları daha realist bir bakış açısıyla ele alma, süreç içinde kendimize düşen sorumluluğunun farkına varma ihtiyacı artıyor. İlerleyen saatlerde( 20:39 ) gerçekleşecek olan Ay- Neptün kuinkuksu derin duygusal çözülmelerin gün temasındaki enerjisini yeniden aktive ediyor! Bize düşen vakti gelmiş olanın değişim ve dönüşümüne izin vermek! Az bir zaman sonra( 21:43 ) gerçekleşecek olan Ay- Jüpiter yarı karesi idallerimizin ardındaki gölgelerin farkına varmamızı istiyor! Bazen arzu ettiklerimiz, derinlerde yüzleşmekten kaçtığımız bir şeylerle ilgili olabilir ve bu süreçleri zorlaştıracaktır. Kendinize karşı dürüst olun ve sizin için değerli olduğuna inandığınız her neyse, önce onun sizdeki gerçek anlamının ne olduğunu bulun!

Gün titreşimi de Ay vurgusu yapıyor. Ay, dünden bugüne gelmiş olandır ve onun anlaşılması gerekir ki yarının kapısı açılsın ve bugünün ışığı da budur. Bunu anlamak gerek! Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ devam etmekte olan bir içsel büyüme sürecinden bahsediyor. Bu kart, bir kriz sürecini simgeler ve bu kriz, değişime direnen bir benliğin habercisidir. İhtiyacımız olan şey, artık neyin geride kalma vaktinin çoktan gelmiş olduğunu fark edebilmektir. Bunu bir kişi olarak düşünmeyin lütfen! İnanın giden gelenden hiç farklı değildir. Biz ihtiyaç duyduğumuz değişimimizi gerçekleştirdiğimizde, artık yaşamımızdaki ilişki, aynı kişiyle dahi olsa, aynı ilişki değildir. Bu önemli! İnsan yenilendiğinde, her şey de onun birlikte yenilenecektir ve gerçek budur! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

( Gönül Nedir Bilene Gönül Veresim Gelir / Elif Ömürlü Uyar )



2016 GÖKYÜZÜ MESAJLARI

2016 yılında gökyüzünde neler oluyor ve bunların bize mesajları nedir? Bizleri nasıl etkiler? Ne yapmak daha doğru olur? Yaşamımızın neresinde ve nereye doğru yol alıyor olduğumuzun ne kadar farkındayız? Hepsi ve daha fazlasına dair merak ettiğiniz her şey!