21 Kasım 2015 Cumartesi

22 Kasım 2015 Pazar ( Ufukta Yükseliş )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü

Güneş : Akrep

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü! Sanat ve Biliş Tanrısı Apollon insanı kendiyle buluşturuyor. Bugün dinleme günü! Yaşamı dinleme, kendini dinleme, yüreği dinleme günü! Her şeydeki ışığı ve sevgiyi fark etme! Her şeyin bir şarkısı olduğunu ve bu şarkıların bir araya gelerek çok sesli bir şöleni meydana getirdiğini fark etme günü! Parçada bütününü tanır insan ve bütünde parçayı! Anda zamanı tanır insan ve zamanda anı! Bunları anlamak önemli! Gün titreşimi bizden sınırları aşmamızı ve iç sesimizin ışığında, yaşamımızı anda okumamızı istiyor. Mutlak doğru ve yanlış yoktur! An vardır ve bu andaki ışık! Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’büyücü’’ bizden sınavların farkına varmamızı ve bu sınavların yaşam armağanlarının kapısı olduğunu ve bu kapının bizim Tanrılık ışığımıza açıldığını hatırlamamızı istiyor.

Güneş 23 Ekim( 20:48 )’de akrep burcuna geçmişti. Bugün akşam saatlerinde( 17:26 ) buradaki yolculuğunu tamamlayarak yay burcuna geçiyor. Böylelikle yeraltındaki arayışların yerini yeryüzündeki bilginin yolculuğu alıyor. Göklere yükseliyor ve burasının bilgeliğini yeryüzüne indiriyoruz. Büyüyor ve genişliyor dünya! Satürn yayda, sınavlarımızı ruha ve bu ruhun yaşamdaki yolculuğuna çekti. Kalıcı armağanlar için yelkenler açıldı. Merkür yayda, akıl, bilgeliğin ışığına taşındı; bununla birlikte bu akıl, kendi kendini sabote edebileceğinin de farkına varmalıydı. Samimiyet ve açık yüreklilik önemli! Güç, onu taşıyacak bir karakterle ışıktı. Güneş yayda, özümüz ruhunu ortaya çıkarıyor ve bu ışık bizi derinliklerimizde sesin ışığına taşıyor. Yüreğinden gelene kulak ver ve bırak seni yolda ışık olan yarına götürsün! İşte bu!

Ay, gece saatlerinde( 21:17 ) Uranüs ile kavuşum yaparak boşlukta ilerliyor. Bu zamanlar kendimizle kalmak için iyi bir zaman dilimi olacaktır. Bırakın Güneş ruhunuza açılan kapıları aydınlatsın ve o kapılardan yüreğinize özünüzdeki ışık aksın! Sizi siz yapan açığa çıksın ve onun içinde yaşam, anlamının derinliklerine varsın! Sen, sen olup varsan, varsın! Bunu anlamak önemli! İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ