1 Kasım 2015 Pazar

2 Kasım 2015 Pazartesi ( Derin Sular )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 12 / 3

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Büyücü

Güneş : Akrep

Ay : Aslan ( 17:47* itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

09:07* itibariyle Ay boşlukta olacak. Ayın boşlukta olduğu saatlerde daha derinlere dalmış hissedebiliriz kendimizi! Odaklanmakta güçlük çekebiliriz istediğimiz konulara! Daha bir esnetmeye çalışalım süreçleri! Olabildiğince! Duygularımızı daha dengeli yaşamaya bakalım; bununla birlikte bastırmayalım! Bırakalım içimizden gelen neyse dökülsün gitsin ve su aksın yolunu bulsun! Bunun ne anlama geldiğini anlamak önemli! Bugün Ay günü ve Ay bizim derin duygularımızı temsil eder. Onun görünürlüğü özümüzdeki ışıkla ilgilidir. Onun da doğumu, onu saran o sert kabukları temsil eden egonun ölümü ile mümkündür. Neye ihtiyaç duyduğumuz hatırlanmalı!

17:47 itibariyle Ay aslana geçiyor. İki günlük sulu sepken hallerin ardından içimizdeki çocuk ortaya çıkıyor ve anda kalmanın daha bir önem kazandığı, ışığımızın arttığı ve ifadenin anlamının güçlendiği iki gün devreye alınıyor. Bu iki gün çok plan yapmayın ve an ışığında kalmaya çalışın! Derin konular açısından zengin paylaşımlar ortaya konulabilir. Kendimizi daha rahat ifade edebileceğimiz bir zaman dilimi! Duygularımıza kapılıp süreçleri manipüle eder bir yol seçmeyelim yeter! Uzlaşı önemli!

Bugün gün titreşimi bize bir derinleşmeden ve kayboluştan bahsediyor, bir şeylerin tepetaklak olmasından! ‘’ Ne biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını! ‘’ der Şems, duymak gerek! Her şey bir yol dahilindedir ve direnmek sadece süreçleri daha da zorlaştırmaktan öteye gitmeyecektir. Şimdi ana teslim olup bu durumda ne yapabileceğimizin farkına varmak ve yarına neyi daha farklı ekebileceğimizi hatırlamak gerekir. Bitkinin kendisinden büyüdüğü tohumdur, onun ekildiği toprak ve ona can veren su! İşte bunların hepsi bir araya geldiğinde yarınlar büyür. Ben görmem belki; bununla birlikte biz mutlaka görürüz. İşte bu!

Rehber kartımız ‘’büyücü’’ bize yeteneklerin keşfinden söz ediyor. Merküryen bir döngüdedir ve Merkür bugün(09:06 itibariyle ) akrebe geçiyor. Akrep derinliklerdir ve buradaki ‘’savaşçı ruh’’ olarak karşımıza çıkar. Akrep krizleri sever. Yönetmek elindedir; bununla birlikte özgür bırakmayı öğrenmesi gerekir. O ölümdür ve o gerçekleştiğinde, doğumun kapıları açılır. Merkür bizim akıl gücümüzdür. Parçaları bir araya getirme ve işaretleri görme gücümüzdür. Akrepte Merkür, çok derinlere saklanır. Saklı planlar gündeme gelebilir. Korkular daha bir yaşamımızı yönetir bir hal alabilir. Açık olabilmek ve özellikle duygu krizlerini yönetebilmek önemlidir. Güç savaşına gerek yok! Anlaşılır olmak ve önce kendimiz anlamak, işte bu önemlidir. Şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ