22 Ağustos 2015 Cumartesi

22 Ağustos 2015 Cumartesi ( Ay Yayda )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Aslan

Ay : Yay ( 23: 42 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün gün enerjisi bize derinlerimizdeki ışığın gücünden bahsediyor ve bugün bir uyanış gerçekleşiyor, hesaplar kitaplar yapılıyor ve anladığım kadarıyla bazı sonuçlar söz konusu oluyor; bununla birlikte bu akışın kendisi gibi! Bugün herkete geçip bir netlik sağlama değil, bugün akıştaki bu netleşmeyi seyretme günü gibi gözüküyor.

Ayın enerjisinin yoğun olduğunu görüyoruz. Ay akrepte seyrediyor ve bu, yaşamdaki sıcak ve nemli havayı koruyor. Bugün için de derin yolculuklardan bahsedilebilir. Bu bizi kendimize ve kendimizle oluşabilecek bütünleşmeye götürebilir. Bu dönem kurduğumuz ilişkiler bizim kendimizi ve köklerimizi tanımamıza yardımcı oluyor. Kimse karşımıza aslında tesadüfen çıkmıyor, bunu hatırlamak önemli!

Ay 23:42 itibariyle Yaya geçiyor ve böylelikle gün akışlarında biraz daha hareket söz konusu oluyor. Bu durumda jüpiterin enerjisi ön plana çıkacaktır ve Jüpiter başakta olduğundan Merkür de bu akışa katılacaktır. Büyüme ve genişleme, aklın ışığıyla olduğunda, insan derinliklerinin ötesindeki gücün farkına varacaktır.

22:32 itibariyle Ay, Güneş ile kare açı yaparak boşlukta hareket ediyor. Bu saatlerde hafif bir baskı hissetmemiz mümkündür üzerimizde, özellikle bu bir saatlik zamanı kendimizle kalmak, rutinin içinde olmakla geçirebiliriz. Karşımıza dikilenin içimizde uyandırmaya çalıştığı gücü hatırlayabiliriz. Bilin ki hiçbir engel aşılamayacak güçte değildir, mühim olan bizim kendimizi onun ötesindeki güçte olmaya ne kadar hazır hissettiğimiz ve bunu gerçekleştirebilecek cesareti gösterebilişimizdir.

Gün rehber kartımız ‘’ölüm’’dür. Nedir ölüm? Doğumun ışığı olmak, dünü geride bırakmak ve bugünün her şeyden öte ışığıyla buluşmaktır ve yeni zamanda yeni olanın kapılarını açmaktır. Bugün ektiğimiz, yarının hasatına gebedir. Ekebilmek için hatırlayabilmek gerekir. Hatırladığımız nedir? Kendimiz, bütünlüğümüz, ışığımız, yüreğimizdeki gücümüz, her şeyin ötesinde ışığa varan ve orada yolun ışığı olan aklımız, işte bunlar önemlidir.

Gün de Satürn günü olarak karşımıza çıkıyor. Bu günler mutlak ki bizden karanlığımız ile barışmamızı istiyor ve biz bu barışı gerçekleştirdiğimizde yol açılıyor. Yaşam, savaş meydanıdır ve bu savaş, insanın nefesinin ışığıdır ve burada nefes alıyor olmak, tüm karanlıkların da ışığı olmaktır. Bedenimiz ve yaşamımız çok değerli, bunun farkında olmak gerekir ki bu da sorumluluk demektir. En zorlandığınız anda bile hatırlayın, maratonu tamamlayan en hızlı koşan değil, dengesini koruyarak yolda kalandır ve başarı, bu şansı yüreğindeki ışıkla yakalamaktır.

Birinci olmayın, bininci olun; bununla birlikte o binincilikte, bugüne kadarki yolculuğunuzun ötesine varmış olun ve yarın bundan bir adım daha ileride olun, tek rakibiniz kendiniz olsun yaşamda ve her şeyin de sizdeki bu yarışı tamamlamanızı ve hak ettiğinize ulaşmanızı sağlamaya çalışan etkenler olduğunun farkında olun. İçindeki sesi duyun yaşamın ve yüreğinizde olun, işte orada korku ve endişe yoktur, huzur ve güven vardır ki orada olmak onun size açıldığı kapılarda tüm yaşama da bu gücü indiriyor olmaktır. İşte bu, şimdilik ve şimdide!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ