20 Kasım 2015 Cuma

21 Kasım 2015 Cumartesi ( Yeraltı Sessizliği )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Akrep

Ay : Koç ( 17:13 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Satürn

Sabahın ilk saatlerine doğru( 04:02 ) Aşk Tanrıçası Afrodit( Venüs ) ve Yeraltı Tanrısı Hades( Pluto ) anlaşmazlığa düşüyor. Venüs kendi evinde, güçlü; bununla birlikte karanlık yönünü kullanırsa işler karışabilir. Pluto sert bir hamleyle bütün maskeleri düşürebilir. Bu hiddet, sert rüzgarlar estirebilir. En güzeli enerjimizi çok daha bilinçli kullanmaktır. Güce karşı koyma, onunla işbirliği yap ve bunun ne anlama geldiğini çok iyi anla! Verimlilik, hedef, samimiyet ve cesaret önemli! Bu kavramlar birlikte değerli!

Gün titreşimi bizden ölmemizi ve yeniden doğmamızı istiyor. Bunu anlamak önemli! Ego, kendini incitmeye meyilliydi. Benlik, insanın yaşam olup kendiyle bütünleştiği ve bu bütünlükte her şeyle birleşerek sırrın ne olduğunun farkına vardığı yerdi. Artık krizin ötesine geçip egonun ölümünü kabullenebilmeliydi. Bu ilk bakışta yok oluş gibi gözükse de aslında daha büyük bir varoluşun habercisiydi. Rehber kartımız ‘’ölüm’’ bu durumu destekliyor.

Öğle üzeri( 15:24 ) itibariyle Ay, Güneş ile üçgen yaparak boşlukta hareket ediyor olacak. Bu uyumlu bir açıdır ve kendimizle ilgili yoğunlaşmalardan güçlü sonuçlar alma şansı doğacaktır. Derinlerinizdeki beni bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan onu her şeyiyle olağan kabul edebilmektir ve buradan büyük resmi görebilmektir. Akşam saatlerinde( 17:13 ) Ay, koç burcuna geçiyor. İçimizdeki savaşçı uyanıyor; bununla birlikte bu savaşçıyı düzenleyen Mars şu an terazi burcunda, yumuşak ve sağlam vuruşlar ihtiyacımız olan! Bu savaşın adı ‘’kendini ifade edebilmek’’ ve bu ifadeye yaşam ile uyum içinde ve bütünleşen bir ışık katabilmek! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ