9 Ocak 2016 Cumartesi

10 Ocak 2016 Pazar ( Kapıyı Açmak )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Oğlak

Ay : Oğlak

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş oğlakta, özümüze açılan güç kapıları ve bu gücün yaşamca bilinen ve işlenen anlamı! Bugün koyduğumuz sınırlar, bu sınıların ötesi ve yüreğimizin kapılarının buna ne kadar açıldığı önemli! Oğlak bizden saygı ve bunun anlamını, otoriteyi ve onu yaratan disiplini, bunu sağlayacak olan sorumluluk bilincini ister. Yaşam, ciddiye alınmayı hak ettiği kadar içindeki neşeyi yaşam olup kendinden okutabilir. Gün titreşimi bizi derinliklere çağırıyor ve orada bilinçdışı aklın serüveni bizi tamamlanma öncesi o geçiş aşamasına getiriyor. Öyle bir kapı ki sırat buydu belki, temiz olan akar geçerdi, takılan kendi samimiyetinden ve inancından kuşkuya düşendi. Bugün akıp geçmek gerekirdi. İşte bunu yaratacak olan cesaretti! Cesaret hak edip alınan ve uyandırıldığında hatırlanan bir merciydi ve insan ona ulaştığında artık görüp, duyup bilebilirdi. Korkunun ötesinde bir şehir ve oraya ulaşan bunun ne anlama geldiğini anlayabilirdi. Bugünlük bu!

Güneş- Merkür Kavuşum( 01:27 ) Yaşam gerçekliğinin ne anlama geldiğinin ve bunun bizi ne kadar ifade ettiğinin farkına varmak! Kendi koyduğumuz sınırların ötesine geçebilecek cesareti uyandırmak! Toplumsal ifade ve bu ifadede yarattığımız değişim önem kazanıyor! Kendi gerçekliğimizi yaratmak!
10- 14 Ocak( yaklaşan ) / 14 Ocak( kesin ) / 14-  18 Ocak( ayrılan )

Ay- Merkür Kavuşum( 03:15 ) Derin bir ifade gücü! Varlığının farkında olmadığımız yeteneklerin açığa çıkması! Yüksek bir öngörü! Kendi içimize açılan kapıların bilincine varmak ve bu kapılardan yarındaki bugüne köprü kurmak! Her şeyin sonsuz bir bütünlük dahilinde olduğunun farkına varmak!

Yeni Ay( 03:30 ) Yaşamı ve bu yaşamdaki yolculuğu ciddiye alan bir duruş! Yaşama ektiklerimizin bilincinde olmak! Tohumu doğum kılacak emeği ortaya koymak! Önemli kararlar! 


ve yeni ay mesajları...




Sorumluluklarımızın farkına varmak ve bu sorumluluklarda öncelik belirlemek! İhtiyacımız olan ruhumuzun akma arzusunda olduğu kıyıların farkına varmak ve o kıyılara kapı açmak! Sistemli bir hareket gücü!


Ay- Satürn Yarı Kare( 12:09 ) Güvenlik ihtiyacının ötesine geçmek! Deneyimin gücünün farkına varmak! İçsel eminlikle kararlar verebilmek! Bilginin ötesine geçmek ve biliş halinde seçimler yaparak süreç içerisindeki gerçek özgürlüğü yaratabilmek! Dünden getirilen deneyimleri bugünün kabiliyeti olarak yaşama katabilmek! İhtiyacın olanı alarak gerisini bırakabilmek!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Biraz gülümseyelim, biraz hatırlayalım, biraz düşünelim!

ADİLE NAŞİT 
ASUMAN ARSAN
BELKIS DİLLİGİL
AYTEN ERMAN

Ruhları şad olsun...