30 Eylül 2015 Çarşamba

1 Ekim 2015 Perşembe ( AŞK DETOKSU 9. Gün )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 10 / 1

Günün Rehber Kartı : Aşıklar

Güneş : Terazi

Ay : İkizler ( 23:04 İtibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Ay boşlukta bir gün daha bizi bekliyor! Bu aralar Ay, sağolsun, uzun uzun boşlukta takılıyor ve biz bir haller, bir haller! Topla toplayabilirsen! Zaten Merkür retro akıllar bir karış havada! Doğum haritalarında Merkürleri retro olanlar ‘’ N’oluyor bu millete yahu! ‘’ diye bakıyorlar tabii! Onlar duruma doğuştan bağışıklık kazanmış! Bugün 13:44 itibariyle ay kendini salıyor! Önemli işler ve görüşmeler için sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. Neyse ki 23:04 itibariyle derleniliyor toparlanılıyor! Bu iki gün iletişim enerjisi daha yoğun çalışır. Kendimizi daha rahat ifade edebiliriz. İkili ilişkiler için Cuma gününü( Venüs günü ), stresli görüşmeler için mümkünse Cumartesi gününü( Satürn günü ) değerlendirebilirsiniz. Her halükarda bu iki gün kelimeler ağzımızdan daha bir eli yüzü düzgün çıkar!

Bugün gün titreşimi önemli bir başlangıç dönemi olarak kendini gösteriyor. Kadersel bir döngünün ışığı var, çevrenize iyi bakın ve hatırlatılmaya çalışılanların farkına varın! Tabii ki her ışık kendimizden kendimize! Kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz! Sesimiz bizim fırçamız ve ona kattığımız hisler bizim renklerimiz! Peki, bunun ne kadar farkındayız? ‘’ Biz kaderlerini onların çabalarına bağlı kıldık! ‘’ Bu ‘’çaba’’nın anlamını ne kadar kavramaktayız? Hatırlamak! Derinlerimizde saklı olanı açığa çıkarmak! Yolculuğa çıkmak! Kendimize bir yolculuk ve bu yolculukta bize eşlik eden keşif ve merak! Dün bir dönemi kapattık, belki bunun çoğumuz farkında bile değildik; bununla birlikte bunu yaptık ve bugün yeni kapılar açılıyor yaşamda, hatta başladı bile! Biraz durup bağlantılar kursak aslında, kolaylıkla anlardık! Ne zaman buna hazır olduğumuzun farkına varacaktık?

Çok yazdığım konusunda eleştiriler alıyorum! Fazla felsefik takılıyor, kafa karıştırıyormuşum! Öyle mi düşünüyorsunuz? Öyleyse ok hedefi vuruyor, oh, şükürler olsun! Karışmalıydık dostlarım, yoksa ben olan ışığı bulamazdık. Size anlatabileceğim hiçbir şey yok benim! Size hiçbir şey öğretemem, kimse de öğretemez! Bizler hatırlarız ve hatırlanan kendimize açılan kapılarsa, orada kendimizden bir şeyler açığa çıkıyorsa, işte o zaman şanslıyız! Ne kadar kendi kelimeleriniz var, ne kadar kendi renkleriniz var, ne kadar hem ben hem bizsiniz, işte o kadar yaşamın içinde olabilmektesiniz! Bunları hep birlikte anlayabilmeliyiz. Farkı düşünmekten korkmayın ve farklılığı sakın herkesi sizde farklı olan o şey yapabilmek olarak yorumlamayın! Herkes farkındaki bir olan ışıktır. Renkler birbirleriyle savaşmaz, birbirlerini tamamlar, işte bunu anlamak önemlidir. İzin verin olsun, burada anlayamayacağınız hiçbir şey yok, anladınız bile ve hepsi bu!

Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ ve bu kart ikizler burcuyla, başka bilgilerde de Venüsle ilişkilendirilir. Bu gece Ay ikizlere geçiyor ve yarın Venüs günü! Demek kendimizi keşfetmeli ve aşkı bir bütün olarak görüp o halde kendimizle buluşabilmeliyiz. Biz sadece kendimizle buluşabiliriz canlar, kendimiz olana çekiliriz ve o heyecanlandırır bizi; çünkü arayıp bulmaksa o sadece kendimizdeydi. Tüm yaşam ötesi değil ki! Bir karar verin ve bu karar bugünün ışığı olsun! Benim içimden ‘’ Şimdi kendime güveniyorum! ‘’ demek oldu ve hep birilerine güvenebilmek için ne kadar çok enerji harcadığımızı hatırladım! Yanıbaşımızda( hatta ta başımızda ) aslan gibi kendimiz dururken!

Bugün gün yöneticisi Jüpiter ve bizi derinlere doğru götürmek istiyor. 10, kimi bilgilerde Jüpiter ile ilişkilendirilir. 1 de Merkür! Dün de Merkür günüydü! Merkürden Jüpitere geldik; bununla birlikte gün titreşimi ‘’ Jüpiterden Merküre gel! ‘’ diyor. Bunu ‘’ Dünden bugüne gel! ‘’ diye mi yoksa ‘’ Düne gidip ‘’ Bugünden yarına git! ‘’ diye mi okumak istersiniz? Her birinin mesajları çok! Seçelim beğenelim alalım! Jüpiter Merkürle pek anlaşamaz aslında! Jüpiter ‘’ Yeri göğü ben yarattım! ‘’ der. Merkür ‘’ Ben her şeyin farkındayım! ‘’ der. Jüpiter kozadır, Merkür kelebek! Siz hangisisiniz? Sizce koza olmadan kelebek olabilir misiniz?

ve gelelim bugünkü çalışmamıza… Malum, ‘’AŞK DETOKS’’umuzun 9. günü ve çok ilginç! 9, bilincin doruklarıdır. Ardından 10’a varılır ve 10, kader ile tanışmadır. İçimizdeki o kutsal sesi duymaktır. Bakalım bugünün bize hediyesi nedir?

‘’ Şimdi ellerinizi önünüze doğru getirin ve parmaklarınızı oynatın ve içinizden bir sayı tutun, o sayı kadar bileklerinizi sağa ve ardından sola soğru döndürün!( gülmeyin, bunlar beyinde çok önemli merkezleri uyarıyor ya da gülün de yapın, daha iyi! )  Şimdi aynı şeyi gözleriniz kapalı yapın ve şu an bunu iki ayrı yöne( bir eliniz sağa, öteki eliniz sola! ) yapmayı deneyin! Yapabildiniz mi? Şimdi içe doğru deneyin! Bu bir oyundu!( oyun yaşamın ve ruhun ışığıdır! ) Peki, şimdi gözlerinizi kapatın! Bakalım neleri değiştirebildik? Şimdi sizi kendinizle buluşmaya götürüyoruz! Derin nefesler ve şimdi kendi gözlerinizi gözlerinizin önüne getirin! Kendinizle ilgili eski bir anı hatırlayın! Orada kendinizi seyredin! Kendinize( o andaki ) bir isim verin ve daha yeni başka bir an ve yakın zamanda bir an! Her birine bir isim verin ve şimdi gözlerinizi açıp bir resim yapın! Kelimelerinizi hatırlayın! Tekrar gözlerinizi kapatın! Bu kelimeleri sesli olarak bir kez söyleyin ve neler canladığını içinizde not alın ve resme tekrar bakın! Resme bir isim verin ve bu isimle bir melodi yaratıp bunu gün boyu söyleyin! Bir örnek size verilecek Hüso’dan! Şimdilik bu, görüşmek üzere, sevgiler… ‘’

Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ

01.10.2015 ''DOĞUM'' ŞARKISI 
( Benim resmimin ismi ''DOĞUM''du, herkes şarkısını kendi ismi ve melodisiyle yapabilir. Şimdiden kutlu olsun! )