3 Şubat 2016 Çarşamba

4 Şubat 2016 Perşembe ( Gök Sırrı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Yıldız

Güneş : Kova

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter Göklerin Hakimi Zeus ile ilişkilendirilir! Jüpiter aynı zamanda yargıçtır, hukuk ve adalet ile de ilişkilendirilir! Genişleme, büyüme, idealler, bolluk ve bereket de onun temalarıdır! Bugün yaşamı daha geniş bir bakışla okuyabilmek önemli! Yaşamda gerçek arzumuz nedir ve onun neresindeyiz, ona ne kadar verimli bir yolla ilerlemekteyiz, bunlar önemli! Gün titreşimi bize öfkenin ötesine geçerek yaşamdaki seçimlerimizin farkına varmanın öneminden bahsediyor! Her şey bir yoldur ve bu yolu niyetler doğurur! İçindekinin ne olduğunu bilen, anlar ve yenilenmenin ışığını yaktığında, özüyle buluşur ve hatırlar! İşte o zaman gerçek yolculuk başlar! Rehber kartımız ‘’yıldız’’ önümüzü görebileceğimizden bahsediyor! İhtiyacımız olan, bizi ardında tutsak kılan duvarların, yani kalıpların, içsel baskıların ötesine geçebilmiş olmak! Yaşamın özündeki ben ile iletişim kurabilmek, kabukları kırabilmek! O zaman her şey hak ettiği anlamı bulur! Bugün göklerin kelamının, yüreğimizin ışığında saklı olduğunu hatırlamak önemli! O zaman yerdeki yaşam da hak ettiği bilişle kendini bulabilirdi! 

Ay Boşlukta( 12:03 ) Ay boşluktayken içsel enerji yükselirken dış dünya ile kurulan ilişkide puslanmalar görülür, üç düşünüp bir hareket etmede, önemli kararlar için ayın oğlağa geçmesini( 02:43 ) beklemede fayda var! 

Ay- Güneş yarı kare( 22:01 ) Harekete geçmek, doğru koordinasyonu sağlamak adına dinamik bir açı! Yükselen gerilim! Doğru bir yoğunlaşma ve gerekli sağduyu ile verimli sonuçlar mümkün! Sabah saatlerinde de bu etki korunur! Nefes çalışması ile gerilim dengelenip daha geniş bir bakış açısı sağlanabilir!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



3 Şubat 2016 Çarşamba ( Yaşamın Kült Şarkısı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Ölüm

Güneş : Kova

Ay : Yay

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü, Merkür oğlakta, onu düzenleyen Satürn yayda, Jüpiter başakta retro ve tekrar Merkür! Sahnede iletişim ve bilgi aksının Haberci Tanrısı Hermes, Zaman Tanrısı Kronos ve Göklerin Hakimi Zeus bulunuyor. Bu sohbet değerli! Hermes olanları anlatıyor dünya yaşamında, sınırlı bilgi veriyor, içeridekilerden habersiz, parçaları bir araya getirmeye çalışıyor! Kronos, zaman sırrındaki bilgeliğiyle, görüyor bu resmin yolunu! Gerekli uyandırıcı dokunuşları gerçekleştiriyor ve Zeus tüm sistemin varmaya çalıştığı döngüsel bütünlüğü düzenliyor, adaletin mümkün olması için! Yasa koyucudur Zeus! Kaderin sesi ve nefesi oluyorlar! Kader nedir? Kader, hatırlayışı ve bu hatırlayıştaki yaratışıdır insanın bugünde doğan yarını! Tüm bunlar önemli! Gün titreşimi bizden yeni keşifler yapmamızı, yaşamın bir yolculuk olduğunu hatırlamamızı ve bize bu yolculukta varoluş güvenini veren o ışığı bulmamızı istiyor. Fenerin ışığı! O fener, insan! Hepimiz, bütün! Rehber kartımız ‘’ölüm’’ dünün titreşimini hatırlatıyor ve diyor ki: ‘’ Sen, senden öte bir sene varıp bugünde hak olanı kodlamadığında, bugün eksik kalır ve yarın sessizliğini koruyacaktır! ‘’ Haydi o zaman yaşamın ve yarının ışığı olalım! Bugün sesimizde doğan o ışığı, tüm zamana kaynak yapalım! Sorumluluktur insan olmak ve hatırlamak da yeryüzündeki ışığı uyandırmak! İşte bu, şimdilik! 

Venüs- Mars sekstil( 00:46 ) İçimizdeki eril ve dişil birbirlerini destekler bir noktada buluşuyor! İlişkilerde daha tutkulu bir akış! Daha kontrollü bir hareket gücü! Duygularımızı açık ifade edebilmek önemli! Özümüzü açabilmek! Benliğimizi daha bütünsel bir ışıkta yaşamla buluşturabilmek! Saygıyla büyüyen sevgi! Esneklik ve anlayış! Özellikle yakın ilişkilerde doğru mesafeyi koyabilme! Toplum ile kurulan ilişki! 
1- 7 Şubat( Yaklaşan ) / 7 Şubat( Kesin ) / 7- 10 Şubat( Ayrılan )

Ay- Satürn kavuşum( 02:11 ) Keşif, ruhun ödevidir. 

Ay- Uranüs üçgen( 11:42 ) Kendini ifade etmek kolaylaşır! İfadenin ötesindeki iletişim, davranıştır. Farklı olanı bul; bununla birlikte bu fark neyse, olanla buluştur. İki ileri, bir geri! Yaşam böyle olduğunda, gerçek yolu bulabilirdi! Ne kadar ileri gitsen de asla unutma geridekini ve oradan aldığınla yeni olana devam edebilmeli, aksi unutmak ve kaybolmak olurdu! Hatırla ve yürü, işte 

Ay- Güneş sekstil( 13:19 ) Yüreğinin seni götürdüğü yer, özünün seninle buluşmak adına seni çağırdığı yer, bu çağrıya kulak ver ve bırak bilincine varılsın anlamının dünya yaşamının! 
bu!

Ay- Jüpiter kare( 22:59 )  Keşif bir düzen ve sistem gerektirir. İnsan ruhtan aldığı ışığı yaşam düzlemlerine kazandırabilmelidir. Akıl, sonsuz ve sınırsız ışık; bununla birlikte dünya sınırlıdır! Bu sınırlar genişletilebilir; bununla birlikte var oldukları da kabul edilmelidir. Bunu anlamak önemli! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ