6 Şubat 2016 Cumartesi

7 Şubat 2016 Pazar ( Yaşamın Uyanan Işığı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güç

Güneş : Kova

Ay : Kova ( 07:58 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve yeni ay rüzgarları esmeye başlıyor! Ay sabah saatleri itibariyle kova burcuna geçmiş bulunuyor! Geçmişi temsil eden Ay, geleceği temsil eden kovanın evinde! Geçmiş kendini yeniliyor ve dönüşüm süreci başlıyor! Gün titreşimi de bugünün bir şafak karanlığı olduğundan bahsediyor! Derin nefesler! Haydi şimdi gerekli düzenlemeleri gerçekleştirelim! Rehber kartımız ‘’güç’’ bizi çok özel bir paradigma ile buluşturuyor! Gücü güç kılan, onun inceliğidir; çünkü sert olan, kırılır; esnek olan, gerekli akışkanlığı koruyabildiği için yenilenir ve o yenilenişte özünü koruyarak gerekli uyumu da daimi sağlayabilir. Yaşam, zamanın sırrındaki dönüşüme izin verildiğinde anlamını bulabilir. ‘’ İnsan, her şeydir ve her şeydedir! ‘’ deriz ya, işte bu aslında olan her şeyin içindeki kendini bulabilmek ile ilgilidir. Korkunun ötesinde sevgi vardır ve o korktuğumuz, bize saldıracağına inandığımız, bizim korkumuzu duyduğunda saldırır; çünkü bu onda güvende olmadığı hissi uyandırır ki bu aslında bizim hissimiz ve o da bizden başkası değildir. İşte ‘’ayna olmak’’ budur! Kontrol kurmak da bunun ötesine geçebilecek ışığı uyandırabilmekle anlamını bulur! Gücün ulaşabileceği en yüksek nokta sevgidir ve bunun anlamı onu hak edip de anlayabilmekle ilgilidir. Bu kart ‘’aslan’’ temasıyla bağdaştırılır ve ‘’aslan’’ ın yönetici gezegeni bugün ile anılan Güneştir. İhtiyaç duyduğumuz, kendi ifademizdeki yaşamı ve yaşamın ifade etmeye çalıştıklarında kendimizi bulmak, böylelikle barışı sağlamaktır. Şimdilik bu! 

 GÜN TAKVİMİ

 Ay- Satürn yarı kare( 02:06 ) Sorumluluk ve disiplin temalarının içsel anlamlandırılışıyla belli hedefler koyabilme ve bu hedeflerdeki inancı yükseltebilme! 

Ay- Jüpiter seskikuadrat( 14:31 ) Hissettiklerim ve inandıklarım arasındaki gerçek köprüyü ve buna parelel gelişecek olan o düzen ve bütünlüğü, gerekli sadeleşmeleri göz önünde bulundurarak gerçekleştirebilme! 

Mars- Jüpiter sekstil( 20:58 ) İçimizdeki genç erkek, ruhumuzdaki has bilge ile dostluk kuruyor! Mars, ilişki kurduğu planeti güçlendirir! Jüpiter, idealler ve fırsatlar ile ilgilidir. Bize güç verecek buluşmalar gerçekleşebilir. İhtiyacımız olan gerçekten istediğimizin ne olduğunun farkına varmak! Çok özel rehberlerle karşılaşılarak enerjimizi çok daha verimli ve anlamlı kullanabilme şansı doğabilir! 
1- 14 Şubat( Yaklaşan ) / 14 Şubat( Kesin ) / 14- 18 Şubat( Ayrılan )

Ay- Güneş kavuşum( 22:31 ) Yeni ay enerjisi başlıyor! Ay, Güneşte ‘’yanık’’ tır, tam kavuşum yapıp yeni ay gerçekleştiğinde ve bu konumda ayın özellikleri( içsellik, derinlik, hissellik, aile, ev temaları ) en güçlü konumundadır. Özgürlük, birey olma, bunun yaşamsal bütünlüğü koruyan anlamı önem kazanır. Özgürlük, aslında özünde herkesin ihtiyaçlarına saygı duymakla alakalıdır. İnsan, bunu sağladığında özgürlüğünü yaratır; çünkü ancak bu şekilde kendi ihtiyaçlarının ve bunun anlamının farkına da varacaktır. Duygu derinliklerinde ve yaşamsal çekilimlerde bu temalar vurgulanır. Bu yeni ayın, doğum haritanızın hangi evinde, kaç derecesinde gerçekleştiği, bu evin yöneticisi, onun doğum haritanızdaki konumlanışı ve yeni ayın gerçekleştiği noktanın başta yükselen( As ), tepe noktası( Mc ) gibi önemli noktalara olmak üzere natalinizdeki( doğum anınızdaki gökyüzü durumu ) diğer planetlere yaptığı açılar önemlidir. Kova, gelecek enerjisidir. Bu yeni ay aklınızdan geçenlerin gerçek olma şansının çok daha yüksek olduğu bir titreşim söz konusu! Tam da bu yüzden en yüksek hayrınıza olanı dileyin! Bu önemli! Onu hayal edin ve yaşıyormuşçasına hissedin! İçinde olun! Resmedin ve yazın, ardından yakın ve doğaya güvenin! Dileğinizi pozitif kalıplarla ifade edin! ‘’ Şunu istemiyorum! ‘’ demeyin; çünkü evren sizi ‘’ İstiyorum! ‘’ olarak algılayacaktır. Sadece istediklerinizden bahsedin ve bunun gerçek anlamda ihtiyaç duyduğunuza inandığınız şey olduğundan emin olun! Şimdilik bu! 

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ