15 Şubat 2016 Pazartesi

15 Şubat 2016 Pazartesi ( İçimizdeki Ses )




HAFTANIN MESAJI: BUGÜNDE OLMAK

Bugünde olmak, dünü hak edebilmiş olmaktır. Yarına ışık yakmak, o yarından bugüne geleni kucaklamaktır. Yarından gelen ışıklarla buluşur insan bugünde ve o ışıklar, bugünden yarına kanatlanarak yaşam resimlerimizde yerini bulur. Yarın, hep merak edilir, bu bin yıllardır böyledir! Yarın, dün cevherinde, bugün ışığıyla doğan Güneştir. İnsan, ölümsüzdür; çünkü her yaşayan, yaşar ve yaşatır. Benim hikayelerimi merak ederler. ‘’ Önceki yaşamımda neydim? ‘’ diye sorarlar! Derim ki ‘’ Can, sen her şeydin ve her şey olarak yaşayabilirsin! ‘’ Çoktur hikayem benim, nihayet insanım, çok yürek gezdim ve her yürek bendim! Hatırladıklarım olur an ışığında, onlar sadece bugün ışığında kanatlanmakta olanlardır! Sadece hatırladıklarım mı olurum ben? Yok can! Ben her şeyim! Hatırlamakta olduklarımla yolu bulup o bütünlüğe varabilirim! Neredeyim? Bugündeyim! Bugün ne? Her şey! Ben neredeyim? Her şeydeyim! Sınırlı mıyım? Değilim! Sınırlandırarak kendimi yaşama iner ve sonsuzluğun ışığı olur görevimi yerine getiririm! İşte bu canlar, şimdilik! 

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam 

Güneş : Kova

Ay : İkizler ( 16:34 itibariyle )

Gün Yönetici: Ay

Bugün Ay günü ve Ay akşam saatleri itibariyle( 16:34 ) boğadaki sağlamcı duruşunu tamamlayarak ikizlerin iletişim enerjisine geçiyor! Öğle saatleri itibariyle( 12:53 ) Ay boşlukta olacak! Bugün Ay- Merkür üçgeni de var, genel olarak iletişim enerjisi yoğun! İşaretleri görüp gerekli düzenlemeleri yapabilmek için Ayın boşlukta olduğu saatler daha verimli olacaktır! Önemli görüşmeler için Ayın ikizlere geçtiği saatler tercih edilebilir. İkizlerde enerjinin dağılmaya da meyilli olacağı tahmin edilmeli ve mutlaka bir plan içinde hareket edilmelidir. Yoksa elinizdeki sadece daldan dala atlanarak çene çalınmış saatler olabilir! Gece saatlerinde Ay- Neptün karesi devreye giriyor, duyarlılık yükseliyor, anlayış ve hoşgörüyü koruyarak olabildiğince net olmakta fayda var!

Gün titreşimi önümüzü görebileceğimizden, parçaları bir araya getirerek yolu bulabileceğimizden bahsediyor ve bizden daha geniş bir bakış açısı istiyor. Yolun sonundaki ışığa doğru yürümeliyiz; çünkü cevap orada ve oraya giderken içinden geçmekte olduğumuz yolun da o ışığın bir parçası olduğunu hatırlamalıyız! Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ içsel bir büyüme sürecinden bahsediyor! Suyun akışına izin ver, o seni sana götürüyor ve sen, o senin derinliklerinde genişliğini tanıyorsun ve olduğuna inandığından ne kadar daha fazlasına sahip olduğunu… Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ