11 Şubat 2016 Perşembe

12 Şubat 2016 Cuma ( Yaşamın Çağrısı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Adalet

Güneş : Kova

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü! Venüs, yaşamımızdaki ‘’sevgi, cazibe, uyum, güzellik, değerler, iştah ve barış’’ temalarını taşır. Venüs şu an oğlakta ilerliyor, sevgi bizden emek istiyor, zaman içinde geçerliliğini ispatlamış olan değerini koruyor. Venüs modern astrolojide ‘’para’’ olarak da düşünülür. Bu tema bu noktada önem kazanıyor. Jüpiter ile de şu an üçgeni olduğunu( uyumlu açı )hatırlarsak, dünkü Jüpiter yorumlarımızı hatırlayın, arzularımızın gerçekleşmesi bizden şu an gerçekçi bir bakış, duruş ve bunu destekleyen adımlar istiyor. Öyle de bir şey ki şu an Neptünün ilişki kurduğu tek planet Venüs, ‘’ Tüm bunların içinde ruhsal bir hatırlayışın da ışığı olmalı! ‘’ deniyor. Sahip olduklarımız gücümüz değildir; çünkü sahip olduğumuza inandığımız somut şeyler birgün değerini yitirebilir; bununla birlikte onu sağlayan kaynak( yaratıcı zeka ) anlamını koruyarak kendini yenileyebildiğinde, işte gerçek güven buradan gelir! İhtiyacımız olan, daha esnek ve daha geniş görebilmek! Merkür ile kavuşum halinde şu an Venüs, sevgi aklın ışığında yol alıyor! Onları düzenlemekte olan Satürn, Merkür ile yarı kare( sert açı ) ‘’yapı kurma ve üretim’’ ile ilgili almamız gereken derslerin farkına varmak ve daha kalıcı olanın ne olabileceğinin farkına varmak! Olanın içindeki o ruhsal ışığı yakmak! Ruh, sonsuz varoluştur. Venüsün şu an ay düğümü ile de üçgeni var! Ruhsal varoluş, bu toprak vurgusunda, hem ayaklarımızın yere sağlam basabildiği hem de ruhun bu köklerden aldığı güçle göklere uzanan dallarındaki ışıklı meyvalara yaşam sağladığı bir düzen kurmamızı istiyor. İşte bunları anlamak önemli! Varlığında inat etmek değil, var olanı ve onun ardında bize açılan kapıyı keşfetmek! Gün titreşimi de bizden tam olarak bunu istiyor! ‘’ Sonsuzluğun içindeki güveni keşfet! ‘’ diyor. Rehber kartımız ‘’adalet’’ yaşamı daha güçlü bir öngörüyle seyredebilmeye dikkat çekiyor. Aklın ışığında bir seçim yapmak ve bu seçimin ne anlama geldiğinin farkına vararak hareket etmek! Bunu sadece kendimiz için yapıyoruz! İnsan alacaklarından sorumludur( dersler ), verecekleri ancak o alabildiğinde yerini bulur. Bunu anlamak çok önemli! Ay koçtaki hareketine devam ediyor! Enerjimiz yüksek! Bunu nasıl kullanmakta olduğumuzun farkına varmalıyız! Haydi ortalığı toparlayalım! Şimdide! 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ



11 Şubat 2016 Perşembe ( Yeni Zamanda Aşk )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya
Güneş : Kova
Ay : Koç ( 11:54 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter ‘’genişleme, yayılma, iyimserlik, adalet, inanç ve hukuk’’ temalarını taşır. Şu an zarar gördüğü burç başakta bizden düzen yaratmamızı, ustalık geliştirip bununla yararlı olmamızı istiyor. İhtiyacımız olan açıklanabilir ve pratik bir dünya görüşü! Sorumlulukları paylaşabilmek önemli! Yukarıda sözü geçen temalardaki çözülmeler, bahsettiğimiz bu ilkeler göz önünde bulundurulduğunda sağlanabilir. Şu an Jüpiterin retro olması sebebiyle de süreçler biraz daha ağır seyrediyor. İç dünyamızda sağlayabildiğimiz gelişim, dış dünyada görünür kıldığımızdan daha büyük bir anlam ifade ediyor. Jüpiterin diğer planetlerle kurduğu ilişkilere  göz atacak olursak, ay düğümü ile kavuşum, şu dönem sağladığımız bu gelişim, yaşamımızda bir dönüm noktası olabilir. Kiron karşıt yapıyor( balık ), hissel derinlik ve farkındalığımızı korumamızı istiyor. Sağlıklı bir ego geliştirebilmeli ve ‘’kazan- kazan’’ ilkesiyle hareket edebilmeliyiz. ‘’ Bunun bana faydası bu, sana faydası budur ve topluma faydası da… ‘’ şeklinde bir yol izlemek çok daha yerinde olur ve bu durumda süreçler daha arzu edildiği gibi ilerleyebilir. Kendimizi ya da karşımızdakini yok saymaya kalkıştığımızda sarpa saracaktır. Kiron, Satürn ile kare halinde, almamız gereken dersler önem kazanıyor. Yaşamda bir seçim yapmalı, oradaki keşif ışığını yanık tutmalı, uyanık kalmalı ve dengemizi koruyarak süreçlerin sorumluluğunu almalıyız. Kendimizi ortaya çıkarmak adına cesur olmalı( Satürn- Uranüs üçgen ), bu anlamda gerekli içsel dönüşüm süreçlerinin farkında olmalı( Uranüs- Pluto kare ), bunun küllerimizden doğarak gerçek ideallerimizi ve bunun yarattığı fırsatları ortaya çıkaracağının( Pluto- Jüpiter üçgen ) farkına varmalıyız. Ay öğle saatlerine doğru( 11:54 ) balıktaki puslu ve derin yolculuğunu tamamlayarak koçun aktif enerjisindeki daha hareketli yolculuğuna başlıyor. Gün titreşimi bizden, ‘’ Ölümün gerçekleşmesi, doğumun kendini başlatabilmesidir. ‘’ diyerek daha radikal bir duruş sergileyebilmemizi istiyor. Rehber kartımız ‘’dünya’’ da ‘’ Yaşam, uyanık kaldığımızda anlamını bulur ve bize sırrını okutur. ‘’ diyerek, içimizdeki hareketi içselliğe, bu içselliği ufkumuzu genişletebilecek bir idrak ile gerçekliğe dönüştürmemizi istiyor. Dünya, hareketin esas, derinleşmenin ihtiyaç, düşünmenin anahtar, gerçekleştirmeninse ‘’var olmak’’ olduğu bir planet ve tüm bilgi burada saklı! Bugünlük de bu!

ASTRO- KOÇLUK BİREYSEL SEANSLAR

Doğum haritanız( doğum anınızdaki gökyüzü durumunun sembolik ifadesi ), yaşam yolculuğunuza dair birçok saklı bilgiyi bünyesinde barındırır.
Sizin bu potansiyelleri nasıl kullanmayı seçmiş olduğunuz ve burada nasıl bir gelişme sağlanabileceği, sıkı bir koçluk ile açığa çıkarılabilir.
Önemli olan var olan potansiyelleri birbirleriyle ilişkileri göz önünde bulundurularak tanımlayabilmek( astroloji ) ve bu potansiyelleri nasıl ifade etmeyi seçmiş olduğumuzu, bu ifadeyi nasıl daha güçlü ortaya çıkarabileceğimizi netleştirebilmektir.
Benzer bir çalışmayı ilişki analizi( sinastri ) ve yaşamınızın önemli dönemleri( transit ve progress ) için de gerçekleştirebilmek mümkündür.
Her ilişki kurduğumuz kişi, mutlaka bize bir niyetle gelir ve biz onda, bir niyetle oluruz. Bunu anlamak, gerekli özgürleşme ve sağlıklı bir iletişim şansını yakalamak adına önemlidir.
Yaşamımızın tekrar eden dönemleri, belli temaları bizim önümüze getirir. ihtiyacımız olan, oradaki dersi alarak bir sonraki aşamaya geçebilmek ve böylelikle yaşamımızda daha güçlü bir algı sağlayabilmektir.
Zor dönemlerden öte, nerede olduğumuzun farkında olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler vardır. Bizde olanı açığa çıkaracak olan, bizden başkası değildir. İnsan, kendi ifadesinde yaşar ve yolculuk bizi biz yapanı bulmak üzerinedir.
Bu kapsamda bir çalışma için iletişime geçebilirsiniz.
Sizi seviyorum,
Ruhsal Yaşam Koçu
Hüseyin Akdağ
0 506 798 52 07


Funda Erzurumluoğlu ile '' Keyf-i Şahane '' Programımız- Cem TV