23 Mart 2016 Çarşamba

23 Mart 2016 Çarşamba ( Işık Kapı Dünya )



Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Adalet

Güneş : Koç

Ay : Terazi ( 07: 23 itibariyle ) ( 14:00 / Ay Tutulması- Dolunay )

Günün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü! Merkür koç burcunda, dürtüsel bir ışık taşıyor! Terazi burcunda dolunay ve Ay tutulması gerçekleşiyor! Merkür, Güneş dolayısıyla yanık, fikirler dağınık, enerji yüksek; Ay ile karşıt, Mars ile üçgen yapıyor, uzlaşı ve birliğin sağlanması önem kazanıyor! Sabah saatlerinde Ay tutulmasının da düzenleyicisi olan Venüs, Ay düğümü ile karşıt( 23- 30 Mart yaklaşan / 30 Mart kesin / 30 Mart- 2 Nisan ayrılan ) yapmaya başladı! İkili ilişkilerde kadersel birleşmeler ve ayrışmalar söz konusu! Akşam saatlerinde Pluto ile sekstil( 23-26 Mart yaklaşan / 26 Mart kesin / 26-27 Mart ayrılan ) başlıyor! Pluto, radikal değişimleri anlatır. Biten, bitiyor ve başlangıçların önü böylelikle açılıyor. Tuttuklarımız ve artık sığamadıklarımızın içine sığmaya çalışışlarımız, sınavımız olacaktır. Her şey bitmişse de başlamakta olan çok şey vardır ve bunu hatırladığında insan, tıpkı doğa gibi yeniden uyanır. Kış sonrası gelen bahar, tüm doğanın ışığıdır. 

Ay, sabah saatleri itibariyle teraziye geçti! Öğle saatlerine doğru Mars ile uyumlu açısı var! Şimdi neyi anlamamız gerektiğinin farkına varma ve bunun bizde uyandırdığıyla harekete geçme zamanı! Sorunu sor ki bir cevabın olsun! Öğle saatlerinde, Ay tutulması ve dolunay gerçekleşiyor! Satürn, T- kare ile sıkıştırılmış durumda, sahnede Venüs, Jüpiter ve Ay düğümü var, bizden deneyimlerimiz ışığında, bizi anlatanın ne olduğunu bulabilmemizi ve bunu içselleştirerek yaşamımızla buluşturabilmemizi istiyor! Buna dair engeller, kaçışlar ve maskeler, biliyormuş tavrı, ötesine geçme ihtiyacında olduklarımız! Sorgulayarak cevabı bulmaya açık olmalıyız! Cevabı biliyorsak da ona doğru yol alma zamanı! Satürnün, Uranüs ve As ile büyük üçgeni var!  Kendini bulmak, özündeki ışığı yaşama yaymak, onunla buluşmaya hazır olmak, içindeki yaratıcı ışığın seni ifade etmesine izin vermek, andaki ışığı okumak ve onun kendisi olmak! Bu temalar gündemde! Huzur ve güveni yaratacak o ışıkla buluşmak ki bu ancak kendi içimizde gerçekleşebilecek bir süreç! Biz onunla buluştuğumuzda, onu kendi içimizde yakaladığımızda, o da bizimle buluşur, sır budur! Bizden istenen, bizi zorlayan şeylerin, yarının bugüne çağrısı olduğunu hatırlamak ve ona yol almak! Bakalım zodyakta sihirli kelimeler neler?( Yükselen ve Ay burcunuzu da okumanızı tavsiye ediyorum! )

KOÇ

Doğru kişilerin doğru yerde olmasının önünü açmak! Yaşam keşiflerinin onun yolu olmasını sağlamak! Onu zorlayan şeylerin ötesine geçebilecek olan bilinci uyandırmak! Önemli seçimler! 

BOĞA

Tüm bitişlerin ötesindeki başlangıcın onun için ne olduğunun farkına varmak! Yüreğindeki barış ve sevgiyi yaşama ışık olup katmak! Sürprizlerin onu daha değerli bir şeye taşıdığının farkına varmak! Kendini yeni bir ışıkla tanımlamak! İç sesine kulak vermek! 

İKİZLER

Hayallerini gerçekleştirebilmek adına kendini yeni buluşmalara açmak! İçindeki yaratıcı potansiyelleri ortaya çıkarmak! Kendini göstermek! Kendini yeni deneyimlere açmak! Ben ve biz kavramlarının içindeki dengeyi bulmak! Bütün olmak! Parçaların birleşerek onu yaşamın ondaki resmine götürmesine izin vermek! 

YENGEÇ

Hislerine kulak vermek! Kendini ifade edebilmek! Deneyimlerinin keşifleri olduğunun farkına varabilmek! Bu deneyimlerin ona hatırlattıklarının yaşamının ışığı olmasına izin vermek! Üzerine çevrilen spotların, onun hak ettiği olduğunun farkına varmak ve artık kendine güvenerek şovunu gerçekleştirmek! 

ASLAN

Yaşamla iletişim kurmak! Sessizliğinin sesi olmak! Dünü dünde bırakarak bugünün ışığını yakmak ve kendini yeni olanın ona hatırlatacaklarına açmak! İçindeki çocukla iletişim kurmak! Yüreğinin sesini duymak! İyileştiğinin farkında olmak! Kendini bulmak! Sahip olduğu bilgeliği yaşamına katmak! 

BAŞAK

Sahip olduğu gücün yaşam ile kurduğu uyum olduğunun farkına varmak! Suyun akıp yolu bulmasına izin vermek! Yaşamdaki buluşmaların onun için derin anlamlar taşıdığının farkına varmak! Hayata daha sıkı tutunmak! Şefkat duymak, kendine ve yaşama karşı! Bugünü dünden farklı kılanın, onun ışığı olduğunu hatırlayabilmek! 

TERAZİ

Derindeki ihtiyaçlarının farkına varmak ve kendisi için bir şeyler yapmak! Yaşamdaki uyumun, içindeki uyum olduğunu hatırlamak! Onu harekete geçirecek olanın önünü açmak! Yaşamla daha derin bir iletişim kurmak! Daha cesur olarak kendisini, onu büyütecek olan deneyimlere açmak! Ayaklarını yere daha sağlam basmak! 

AKREP

Uyanan bilinçaltının onda uyandırdığı yaratıcı potansiyelleri yaşamına katmak! Onu zorlayan şeylerin ötesine geçebilmek adına daha cesur olmak! Sahip olduğu gücü yaşam daha derin bir sağduyu ile katmak! Kendini ve süreçlerini ciddiye almak! Zaferin yenmek ve yenilmenin çok ötesinde olduğunun farkına varmak!

YAY

Kendini ne kadar kendi gibi ifade ettiğinin ve kendini ne kadar ciddiye aldığının farkına varmak! Duygularından öte, mantığını devreye almak! Kendini ve süreçlerini daha iyi anlayabilmek adına kendine fırsat tanımak! Yaşamla işbirliğine açık olmak! Farklılıkların onu yeni keşiflere çağıran ışıklar olduğunu hatırlamak ve esnekliği korumak! 

OĞLAK

Bilinçli adımlar atmak! Popülerlik, onun bu popülerliği nasıl kullandığıyla bağlantılı olarak anlam ifade edecektir. Ayaklarını yere daha sağlam basabilmeli! Çok önemli derslerden geçiyor! Liderliğin ışığını yakma ve bunun için keşfetmiş olduklarını derleyerek bunu yaşamının ışığı yapma vakti! 

KOVA

Gerçekten ne istediğini bulmalı ve çevresel kaynaklarını bu aşamada çok daha iyi kullanmalı! Bir satranç oyuncusu gibi hareket etmesi gerekiyor! Sistemli hareket edebilmek ve onu harekete geçirmeye çalışan süreçlerin farkına vararak bunu görebilmek önemli! Yaşamın ona dost olduğunu hatırlamalı!

BALIK

Duygularını iyileştirme, iç sesine kulak verme ve artık harekete geçme zamanı! Kendi kaynaklarını kullanmayı öğrenmesi gerekiyor! İş ve kariyer alanında önemli adımlar söz konusu! Kimin yerinin neresi olduğunun farkına varmalı ve kendi ihtiyaçlarını görerek adımlar atmalı! İhtiyacı olan ona huzur veren düzeni yaratmak! Sadeleşmek gerek!

Şu kesindir ki dönemlerin sizi tam olarak nasıl etkilediğini anlamak için sizin doğum haritasına bakılması gerekir; çünkü burada sahnede olan planetlerin sizin natalinizdeki( doğum anınızdaki ) planetlerle nasıl bir ilişki kurduğu önemlidir. Çok etki söz konusu olmayabilir ya da çok daha önemli etkiler de söz konusu olabilir! Şimdilik bu! 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


18.03.2016 ''Keyf-i Şahane'' Gökyüzünde neler oluyor?