21 Ocak 2016 Perşembe

22 Ocak 2016 Cuma ( Yaşlı Bilge ile Buluşma )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aşıklar

Güneş : Kova

Ay : Yengeç

Gün Yöneticisi : Venüs

Bugün Venüs günü ve Venüs, ‘’AŞK’’tır ve ona giden yol, içindeki sen olan ışığı yakmakla mümkün kılanacaktır. ‘’AŞK’’ her şeydir ve her şeydedir. Onunla iletişim kurmak, kendinle iletişim kurabilmek ve cevapları, yaşamının ışığı kılabilmek demektir. ‘’AŞK’’ içimizdeki Tanrılık ışığıdır, yaratıcı güçtür, var olan ve var olmayı bekleyen tüm potansiyellerdir. ‘’AŞK’’ bir titreşimdir ve o titreşimde olmak, armağandır. ‘’AŞK’’la açın gözlerinizi ve ‘’AŞK’’la bırakın bugün zamanın ışığına kendinizi! Onun sesini duyun ve onda kendinizi dinleyin! Cevaplar tam da orada anlamını bulur! Ay yengeçte, yoğun, güçlü ve köklü duygular! Güneş kovada hümanist ve özgür bir ruh! Don Kişot ruhu! Bireyliği keşfetmek önemli! O zaman toplum, ışığına kavuşup bize yeni bir yaşam yaratma şansı tanıyabilirdi! Gün titreşimi ‘’ ‘AŞK’ keşfetmektir. ‘’ diyor. Ne güzel, değil mi? Rehber kartımız ‘’aşıklar’’( Ne günmüş be! ) ‘’ Seçimlerinizin farkında olun ve yüreğinizin sizi götürdüğü o yolda, kendinizi bulacağınızın farkında olun! ‘’ diyor. Bir bakmışım, o benmişim, ben o! Ayrılık bitmiş ve biten ayrılık, birleşen insan kayıtlar demekmiş! ‘’AŞK’’ buymuş ve yol açılmış, insan kendini kendinden kendi olup bulmuş! Şimdi!

Ay- Pluto karşıt( 03:28 ) İçindeki karanlığın sende yakmaya çalıştığı ışığa izin ver! Duygu dönüşümü! Güçlü sezgiler! Gücün kontrolü! Teslimiyet ve çözülme! Küllerinden doğma! Vakti gelmiş radikal değişimler! Dişiliğin uyanışı ve şifalanışı! Otorite ile doğru mesafe ve içsel kavramların gözden geçirilmesi!

Ay- Merkür karşıt( 03:48 ) İfadenin içsel süreci! Kendini dinlemek! Duyguları ifade edebilmek! Sezgisel doğanın uyanışı! Daha ileride olanı bugünde yaratmakta olan enerjiyi uyandırmak!

Ay- Uranüs kare( 08:59 ) ‘’biz’’ ve ‘’ben’’ kavramlarının sorgulanışı ve ‘’biz’’in benliğe açılan bir kapı olduğunu hatırlamak! ‘’ben’’, yakaladığı bütünlük ve ulaştığı o saf ışıkta, birleştiğinde anlamını bulur.

Ay- Satürn kuinkuks( 09:44 ) Akıp giden suyun bir yolu vardır ve bu yolun bir anlamı! Suyun yolunu değiştirmek için geçerli bir sebebinizin olması gerekir; bununla birlikte su olup aktığınızda, kaderin size neyi hatırlatmaya çalıştığının farkına varabilirsiniz ve böylelikle tüm kavramlar çok daha yerine oturacak ve yapmanız gerektiğine inandığınız çok şeye gerek kalmayacaktır.

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ