21 Aralık 2015 Pazartesi

21 Aralık 2015 Pazartesi ( Keşfin Doğası )





Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Yay

Ay : Boğa ( 02:14 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün Ay günü! Ay koçtaki cesur ve atılgan yolculuğunu tamamlayarak boğadaki daha sağlamcı ve güven duymak isteyen yolculuğuna başlamış bulunuyor( 02:14 )! Ay boğada yücelir. Değerli fırsatlar! Esnekliğimizi koruyabilmekte fayda var! Doğa ile baş başa kalabileceğimiz bir zaman yaratmak çok iyi gelecektir. Bunun için iki gün kadar vaktimiz var! Ekonomik konularda çözülmeler söz konusu olabilir. Bu konuda daha işe yarar kararlar alabileceğimiz bir dönem! Bastırılmış duygular, yemek yeme isteği olarak kendini gösterebilir! Dolunaya doğru duygular fora moddayken söyleyin kurtulun! Yeter ki sesiniz yüreğinizin sesi olsun ve dudaklarınızdan dökülenler bırakın sizi ve tüm yaşamınızı iyileştirsin! İhtiyacımız olan bu!

Gökyüzünde neler oluyor? Günün ilk saatlerinde( 01:32 ) haberci ruh( Merkür ) ile savaşçı ruh( Mars ) gerilim( kare ) içindeydi! Bu saatlerde Ay boşluktaydı! İhtiyacımız olan iç sesimize kulak vererek adımlar atabilmekti! Bunu hatırlamak önemli! Sabaha karşı( 04:26 ) savaşçı ruh rahat durmadı bir de gökyüzün sert öğretmenine( Satürn ) çattı( yarı kare)! Attığımız adımlarda ayakları yere basan bir duruş önem kazandı! Sabah saatlerinde( 07:47 ) bilge kocakarı*( Ay ), mistik ruh( Neptün ) ile sıcak bir ilişki( sekstil ) kurdu! Duygularımız daha bir derinden ve daha bir güçlü aktı! Algımız genişledi! Derken bir haller geldi( 10:09 ) gökyüzünün bilge ışığına( Jüpiter ) bir atarlandı( seskikuadrat )! Şansımızı zorlamamak ve süreçleri iyi yorumlayarak hareket etmek gerekliliği doğdu! Bunu gören gençliğin ve güzelliğin ışığı( Venüs ) kendini gösterdi( 11:05 ) ve bilge koca karıya( Ay ) ‘’ Sakin! ‘’ dercesine gökyüzünün bilge ruhuyla( Jüpiter ) dostluk( sekstil ) kurdu. Bu bize şans ve tutku getirdi. Bu enerjiyi verimli değerlendirelim! Malum Jüpiter başakta! Yapılacakları gözden geçirin ve içinizin en aktığını seçin! Bilge kocakarı( Ay ) bunun üzerine biraz yumuşuyor( 13:26 ) ve gizemli büyücü( Pluto ) ile ılımlı bir ilişki( üçgen ) kuruyor! Duygu dönüşümü adına çok önemli! Merkür- Pluto kavuşumunun( önemli işaretleri fark etme ) etkisini koruduğunu hatırlarsak, bırakın dudaklarınızdan dökülsün duygularınız ve kelamınız dünyayı değiştirsin! Bilin ki değişen o dünya sizsiniz! Bilge kocakarı yine rahat durmuyor( 13:54 )! Zamanın hassas kalemi( Satürn ) ile geriliyor( kuinkuks )! Bugün Satürne çatan çatana! Satürn n’apacağını bilir! Duygulara bir ağırlık geliyor ve taşlar daha sağlam yerini bulabilme ihtiyacı içinde! Aklı iki karış havadalıklar hoş karşılanmıyor! Akşam saatlerinde( 17:51 ) bilge kocakarı haberci ruh( Merkür ) ile yakınlaşıyor( üçgen )! Kendimizi ifade etmek ve bu anlamdaki işaretleri okuyabilmek kolaylaşıyor! Önemli görüşmeler için tercih edilebilir! İlerleyen saatlerde bizimki( Ay ) gençlik ve güzellik ışığına( Venüs ) çatıyor( karşıt )! İkili ilişkilerde denge önem kazanıyor! Günü( 21:42 ) bilge kocakarının( Ay ) gökyüzünün onurlu ışığına( Güneş ) son hamlesi( seskikuadrat ) ile kapatıyoruz! Yunus devreye giriyor ve ‘’ İlim, ilim bilmektir; ilim, kendin bilmektir! Sen kendin bilmezsen, ya nice okumaktır? ‘’ diyor. Dikkat!

Bugün gün titrreşimi bizden kendimizi keşiflere açmamızı istiyor. Değerli fırsatları yakalamak için önemli bir zaman! Zira boğa teması güçlü! Bildiklerimizin ötesine geçebilmek için kendi ışığımızla yol alabilmek ve böylelikle keşfettiklerimiz içinde bilginin bizi çağırdığı o sonsuzluğun ışığıyla buluşabilmek! Herkesin cevabı kendindedir ve bunu anlamak önemlidir! Yapılan bütün çalışmalar insanın kendine giden yolu bulabilmesi içindir. Bunu anlamak gerek! Bizler tabuları yıkmak için yeryüzüne inen ışıklarız! Kimsenin koyduğu sınırlar içinde kalmayın ve kendi koyduğunuz sınırlardır hepsi, mutlaka birgün bunu aşmak gerekeceğini bilin! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

(*) ‘’bilge kocakarı’’ kadim zamanda kullanılan bir ifadedir ve benim hoşuma gitti! Mistik bir ışığı var! Yoksa kadınlar candır, lütfen yanlış anlaşılmasın! Sizi seviyorum sevgili ışık yürekli bayanlar! Benden bu!

MERAKLILARINA…

HAFTANIN MESAJI:

ZAMANIN IŞIĞI OLMAK

Zaman, insanın yaşamdaki yoludur. O yolun nereden nereye olduğunun farkına varmak insanın yaşamdaki doğumudur. İhtiyacımız olan hatırlamaktır! Hatırladığımızda yüreğimiz uyanır ve artık hissettiklerimiz, duyduklarımız ve gördüklerimiz farklı bir ışıkla kendini göstermeye başlayacaktır. İnsan bu yol için görevlidir ve gelişim, hep birliktedir. Bunu anlamak önemli! Ben ki bende yol aldı ve o yol ki yarındaki bizliği yarattı! Şimdilik bu!

21 Aralık 2015 Pazartesi ( Keşfin Doğası )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz
Güneş : Yay
Ay : Boğa ( 02:14 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Ay



22 Aralık 2015 Salı ( Karanlığın Savaşı )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 15 / 6
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Denge
Güneş : Oğlak ( 06:48 itibariyle )
Ay : Boğa
Gün Yöneticisi : Mars



23 Aralık 2015 Çarşamba ( Savaşçı )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparator
Güneş : Oğlak
Ay : İkizler ( 04:32 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Merkür



24 Aralık 2015 Perşembe ( Bilge Kalem )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba
Güneş : Oğlak
Ay : İkizler
Gün Yöneticisi : Jüpiter


25 Aralık 2015 Cuma ( Gecenin Sesi )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker
Güneş : Oğlak
Ay : Yengeç ( 07:27 itibariyle )
Gün Yöneticisi : Venüs



26 Aralık 2015 Cumartesi ( Kozanın Doğumu )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam
Güneş : Oğlak
Ay : Yengeç
Gün Yöneticisi : Satürn



27 Aralık 2015 Pazar ( İçerinin Dışarı ile Buluşması )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam
Güneş : Oğlak
Ay : Aslan ( 12:32 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Güneş

 ( Ben yürürüm yane yane / Elif Ömürlü Uyar'ın sesinden... )

Beste : Lâ Edri
Güfte : Yunus Emre
Makam : Segâh İlâhi


Ben yürürüm yâne yâne, Aşk boyadı beni kâne
Ne âkilem ne dîvâne, Gel gör beni aşk n'eyledi
Aşkın beni mest eyledi, Aldı gönlüm hast'eyledi
Öldürmeğe kast eyledi, Gel gör beni aşk n'eyledi
Gâh eserim yeller gibi, Gâh tozarım yollar gibi
Gâh akarım seller gibi, Gel gör beni aşk n'eyledi
Ben Yûnus-u bîçareyim, Baştan ayağa yâreyim
Ben bir deli divaneyim, Gel gör beni aşk n'eyledi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder