20 Aralık 2015 Pazar

20 Aralık 2015 Pazar ( Özgürlük )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 13 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Yay

Ay : Koç

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü! Dünün karanlığı bugünün aydınlığıyla ödüllendirilir. Dün, yenide ihtiyacı olanı bulanlar, bugün koçtaki ayın itici etkisiyle bunu hayata akıtıyor. Günlerin sırrı budur! Her bir gün bize yarındaki ışığı yarattırmakla görevlidir ve bunun için hissetmeli, duymalı ve görmeli! Açık olan, kapıda olanı görebilir ve yüreğinde olan, ona hayat verebilir!

Günün ilk dakikalarında( 00:04 ) Ay- Venüs kuinkuksu görüldü! Gökyüzünün bilge koca karısı ile genç ve tutkulu güzeli biraz zorlu bir ilişkiye girdi! Tecrübelerle beslenmiş hisler ve içimizin aktığı, bizi heyecanlandıran tutkular arasında, kurma ihtiyacında olduğumuz denge gündeme geldi! Sabah saatleri( 08:12 ) Ay- Neptün yarı karesi söz konusuydu! Bilge koca karı bu kez kahin ve hayalperest bir ışığı bünyesinde taşıyan mistik kahramanımızla gerilim içindeydi! Ayaklar yere basma ihtiyacındaydı, hisler çok dikkatli kullanılmalıydı, özel ışıklar vardı; bununla birlikte bu ışıklar sağduyu içinde okunmalıydı ve sapla saman birbirine karıştırılmamalıydı. Çok geçmeden( 08:50 ) Ay- Jüpiter kuinkuksu gündeme geldi! Bilge koca karı( Ay ) bugün atarlı giderli moddaydı! Göklerin bilgeliğini bünyesinde taşıyan rahip ve filozof ruhlu kahramanımıza sert  bakışlar fırlattı! Bilge ruh fazla abartmamalıydı kendini ve inançlarıyla olanları birbirine karıştırmamalıydı! Bu önemliydi! Bu bakış bu anlama geliyordu! Çok geçmeden( 09:31) bilge koca karımız biraz sakinleşti. Güneş ile arkadaşlık( üçgen ) kurdu! Özümüzün açığa çıkması için uygun zamanlar! Bugün Güneş günüydü hatırlayın! Bu ilişki önemli! Kendimiz olmak ve içimizin bu akışta kendiyle, kendini ifade edebildiği parçalarla buluşması! Durulaşan bir algı! Öğle saatleri sonrası( 14:21 ) Merkür ve Jüpiter de üçgen ile bu durumu destekliyor! Mantık, iletişim ve bilgi aksının haberci ruhu, göklerin bilgeliğini taşıyan rahip ve filozof ruhla arkadaşlık kuruyordu! Kendimizi ifade etmek kolaylaşacaktır ve derinlerden geleni açığa çıkarmanın yolları oluşacaktır. Bugün yaşamla daha derin bir bağlantı kurma şansı var! Mesajlara ve bunların yaşamdaki dönüşümüne açık olun! İç sesinize kulak verin! Size anlatmak istedikleri olacak!

Gün titreşimi bizden ölmemizi istiyor! Savaşımız her şeyimizle olmalı! Kanımız canımız bu yolda ışık olup akmalı! Savaşımız yaşamımız ve bu yaşam da ışığımız olmalı! Yüreğimiz aşkla çarpmalı! Yaptığımız her neyse önce ona inancımız olmalı! Dokunduğumuz tenin ışığı yüreğimizle buluşmalı ve orada yarının aşk kokan resimleri yapılmalı! İnsan içindeki Yaradanın farkına varmalı ve bunu anlamalı! Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ kendimizi içinde hissettiğimiz krizi anlamamızı ve ona güven ekerek yarına değişimi ve yenideki oluşumu armağan etmekte olduğumuzun farkına varmamızı istiyor! Bu önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder