6 Nisan 2016 Çarşamba

7 Nisan 2016 Perşembe ( Uyanan Tohum )



Gün Titreşimi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Koç

Ay : Koç ( 16:56 itibariyle boşlukta )

Günün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta retro, bizden içsel büyümemizi destekleyecek olan sadeleşmeyi gerçekleştirmemizi istiyor. Jüpiter, Ay düğümü ile kavuşum, bu durumu kadersel bir temaya ulaştırıyor; Satürn ile kare, bizden yaşamı daha bütünsel bir ışıkla kucaklayan bir gerçeklik duygusu geliştirmemizi istiyor; Neptün ile karşıt, soyut ve somut arasındaki dengeyi korumamızı, soyuttan alıp somutu beslememizi öngörüyor; Pluto ile üçgen, bizi radikal değişimlere çekiyor. Öyle bir kapıdan geçiyoruz ki ancak çıplak kaldığımızda bu kapıdan geçebilmek mümkün! Yaşam bizi, bizi koruduğuna inandığımız kıyafetlerden bir bir soyuyor ve saflaşıyoruz, özleşiyoruz. Bizi koruyabilecek olanın, olduğunu sandıklarımızdan çok daha öte olduğunun farkına varıyoruz ve varabildiğimiz kadar o kapının ardında bizi beklemekte olanın ne olduğunu hatırlıyoruz.

Yeni Ay esnasında Ay düğümü, Ay ve Güneşi görmüyor olacak! Bu çok ilginç bir durum! Ay düğümü, kadersel döngüleri anlatır. Bu yeni Ay, yaşam formumuzda geçiş yaşayacağımız bir zaman dilimi! Biraz dağınık bir enerji var ve bizim bu enerjiyi ne kadar onun doğasını anlayarak yönlendirdiğimiz çok önemli! Uranüs, Ay ve Güneş ile kavuşum! Ay ve Güneşi bir araya geldiklerinde bir bütünü oluşturan iki sevgili gibi düşünebilirsiniz. Güneş bilincimizdir, aydınlıktır, erildir, koruyucudur. Ay, bilinçdışıdır, karanlıktır, dişildir, doğurgandır. Yeni Ay’da bu iki parça buluşur ve aynı frekansta bir ışıma gerçekleştirir. Birbirini tamamlayan iki parçanın birbiri içinde eriyip yok olması ve daha büyük bir varlığın oluşması gibi! İki sevgilinin özlemle birbirlerine sarılmalarının bizde yarattığı o titreşimi düşünün! Saklı olan, görünür olur. Sır, aşikar bir hal ile yaşama iner. Bu zaman çok değerlidir. Bu buluşmaya varlığını katan Uranüs, elektriksel bir enerji taşır ve asi ruhludur. Zaman, değişim zamanı! Direnmek bunu engelleyemeyecektir. Hele sahnede Uranüs varken! Satürn ile üçgen söz konusu, havada kalan bir şeyler var ve bizim özde olanı bulmamız gerekiyor! Bu zaman ya öylesine geçirilir ya da gerçek bir şans olması adına diriltilir! Pluto ile kare, iç savaşlar çözüm olmayayacaktır. Bizden bilinen kalıpların ötesinde bir ışığı uyandırmamız isteniyor! Bilgenin kalemi, insanın zekası ve bu zekanın ışığıdır. Yolu gör ve o yolda ol, seni sende ve o seni bütünde kılacak olan budur. İhtiyaç duyduğumuz güven, kendimizi suyun akışındaki o kutsal ışığın bizimle buluşmasına bırakabilmekte! Bunun anlamı, özde olanı hatırlayarak yol alabilmek! İşte orada çözülme gerçekleşir ve yarın yeni bir gün olacak, yarının yeni bir gün olması için dün, dünde kalacak, bunu anlamak önemli!

Gün titreşimi, iç sesin uyandığı bir dönemin ulaştığı bir üst noktadan bahsediyor. İçinde bulunduğumuz gece yolculuğu, bilinçdışı aklın serüveni, kahramanın ölümü ve yenilenen doğumu, işte bu anda gerçekleşiyor. Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ bize ‘’ Artık direnme, direnmen yarına geçişinin önündeki engel! ‘’ diyor. Haydi aç kapıyı, doğan gün sensin, bunu bil ve nefesin o ışıkta yenilensin! İşte şimdi!

Yeni Ay zodyakta neleri uyandırıyor:

Ay burcunuzu ‘’ Siz farkında olmadan sizi kendisine çağıran! ‘’ olarak okuyun, Güneş burcunuzu( öz burcunuz ) ‘’ Benim kendisine doğru yol alma ihtiyacında olduğum! ‘’ diye okuyun, yükselen burcunuzu ‘’ Kullanma ihtiyacında olduğum yöntem! ‘’ diye okuyun!

KOÇ

Aşkın sahip olduğu en güçlü sayfa!

BOĞA

Gören göz uyanıyor, onun ışığına güven!

İKİZLER

İşte şimdi yarının ışığını yakacak olanla buluşuluyor!

YENGEÇ

Sahip olduğun gücü şimdi yaşamın ışığına katma zamanı!

ASLAN

Artık bildiklerini kullanma zamanı!

BAŞAK

Bil ki içinde bulunduğun bu şafak karanlığı seni sırrın olan ışığın doğumuna çağırıyor! İzin ver kuralların yerini ruhunun ışığı alsın!

TERAZİ

Alman gereken alındı, vermen gereken verildi, hesap tamam, şimdi bir sonraki aşamaya geçilmeli! Hatırladıklarının ışığın olarak yaşamında doğmasına izin ver ve peşinden git, yeter!

AKREP

Şimdi yaşamda değişme vakti gelmiş olanın, seninle yeni bir ışık kazanma zamanıdır, o her neyse, seninle, ona ruhunu kat ve o ruhta kendine kendini kat, yeter!

YAY

Sahne senin, şimdi ışık olup kendine yürüyebilirsin!

OĞLAK

Bulduğun en basit cevap, yolun ışığını yakacak düzen olacaktır, bunu bil!

KOVA

Şimdi yaşamın seni çağırdığı yolda yürü ve o yolda yürüyen sen olduğunda, artık o yol da yeni bir ışık olur ve kök salar yaşama! Anla!

BALIK

Sahip olduğun en yüksek güç, ruhun kitabını okuyarak yol alabilmektir, aç ve oku, şimdi, hepsi bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Yeni Ay zamanları, başlangıç zamanlarıdır. Bu zamanlarda uyandırdıklarımız, kadersel anlamlar taşır. Koç burcunda gerçekleşen bu yeni ay, yüksek bir enerji taşıyor. Bu enerjiyi nasıl yönlendirdiğimiz ve süreçlerin ne kadar farkında olduğumuz önemli! Ritüelimiz yeni bir zamana hazırlık ve dünde bıraktıklarımızın bugüne yaktığı ışığı uyandırmak olacaktır.

İçerik
* Ateş Aktivasyonu( Ruh ve Beden Dengelenmesi )
*Ay Mitolojisi( Kadim Zamandan Bugüne Ayın Yolculuğu )
*Gökyüzü Günlüğü( Dönemin Yaşamımızı Nasıl Etkilediği )
*Yeni Ay Ritüeli( Özgürleşme ve Yaratım )

Katılım sayımız sınırlı olduğundan lütfen kayıt yaptırınız.
(0212) 274 0847 / 0 544 798 52 07

Katılım Bedeli: 40 TL+KDV


2 yorum:

  1. 20 Eylül 1957 Osmaniye Kadirli doğumluyum akşam ezanı saatiymiş :) Ay, Güneş ve yükselen burçlarımı bilmiyorum ama sizi takip etmek çok hoş sevgilerimle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.blog.heraakademi.com/ 'dan yazıyorum artık... Sonsuz sevgilerimle...

      Sil