28 Ocak 2016 Perşembe

28 Ocak 2016 Perşembe ( Bilge Kalem İnsan )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Kader Çarkı

Güneş : Kova

Ay : Terazi( 16:59 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün Jüpiter günü, Jüpiter başakta ve retro, içsel düzenlemeler önemli! Mayıs ayına kadar iç dünyamız bizden daha derinde olanı keşfetmemizi ve onu yaşam bütünlüğümüze katabileceğimiz yollar belirlememizi istiyor. Ay bugün başaktaki düzen ve gelişim arzusundaki yolculuğunu tamamlayarak terazideki uyum ve analitik bir bakış açısı ihtiyacında olacağımız bir enerji yoğunluğuna geçiyor. Gün titreşimi bizden derinde olanı fark edip onu yaşamsal akış içinde okumamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’kader çarkı’’ bugün çok özel buluşma ve keşiflerin( hatta kaderimizin yönünü değiştirebilecek! ) mümkün olabileceğinden bahsediyor. İç sesinize kulak verin! Bu büyülü zamanı değerlendirin!

Ay- Mars yarı kare( 07:05 ) İçsel gerilim! Enerjiyi bilinçli bir şekilde düzenleme ihtiyacı!

Ay- Venüs kare( 14:27 ) Yakın  ilişkilerde düzenleme! İçsel yönelimleri sezgisel olarak değerlendirebilme ve bu anlamda öncelikler belirleme ihtiyacı! Sadeleşme ve odak!

Ay- Venüs üçgen( 17:15 ) Aşk kokusu! Uyum arzusu! Kendimizi ifade edebilmek için iyi bir zaman dilimi! Bu zamanı ilişki temasında güçlü keşifler, sosyal birliktelikler için değerlendirebilirsiniz! Süreçleri yumuşatan bir enerji!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder