7 Aralık 2015 Pazartesi

6 Aralık 2015 Pazar ( Gün ve Gece )



Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8
Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Şeytan

Güneş : Yay

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Güneş

Bugün Güneş günü ve Güneş yaydadır. Bugün bilgelik günü, bir hedefimizin olması önemli yaşam yolculuğumuzu anlamlı kılan ve yaşamın sonsuz bir seyahat olduğunun, bu seyahatin aslında tamamen içimizde olduğunun farkına varmak! Güneş, terazideki Mars ile sekstil yapıyor( 12:13 ), gücünü iyicil kullanma yönünde vurgu alan Savaşçı gücümüz( Mars ), kendini nasıl ifade edeceğini bulmaya çalışırken, Güneş ile gerçekleşen bu yakınlaşma ona daha derinlerde bir şeyi bulma şansı tanıyor. Yolculuğu anlamak, bütüne yolculuk ile başlıyor ve o bütün bizi kendimize götürüyor. İşte bunu anlamak önemli!

Mars günün son saatlerine doğru Pluto ile kare yapıyor. Pluto, Marsın çok daha yüksek oktavları olarak bilinir ve savaşçı gücün çok daha üst noktalarda yoğunlaşmış enerjisidir. Bu kare açı, içimizdeki gücü kontrollü ve bilinçli kullanmamız gerektiğini söylüyor. ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ Patlamalar içinde kalmamak için kendimizi ifade edebilmek ve yaşam içindeki seçimlerimizin yarattığı bir yarın olduğunun farkına varabilmek önemli! Bilinçaltı havuzumuzda çok köklü ve güçlü duygular vardır. Bu ruhsal bir çağrıdır aslında, korkunun ötesinde birçok şeyi anlamlı kılacak olan ışık vardır ve onu bulmak önemli!

Ay terazide, bizden barış ve bütünlük, bunun beslediği seçimler istiyor. Rehber kartımız ‘’şeytan’’ dışarıda olana takılmaksızın içeride olanı beslememizi ve büyütmemizi, onu okuyup anlayarak hareket etmemizi istiyor. Dışarısı o zaman farklılaşmasını sağlar. İçsel denge önemli! Gün titreşimi ‘’ Önünü görebilecek güçtesin, yeter ki gördüğünün bir yol ve bunun her şeyle bütün bir anlamı olduğunu fark et! ‘’ diyor. Bugünlük bu!

Sizi seviyorum,


Hüseyin Akdağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder