26 Ekim 2015 Pazartesi

27 Ekim 2015 Salı ( Dolunay Boğada )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 18 / 9

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Akrep

Ay : Boğa ( 09:08* itibariyle )

Gün Yöneticisi : Mars

ve beklenen gün bugün… O büyük dolunay( 14:05 )… Ölülerin mezarlarından dirildiği bu kutsal ana hoşgeldiniz! Kim mi dirilen? Tabii ki sizsiniz… Kabuslarla yüzleştik ve şimdi artık tamam! Ya şimdi ya şimdi ve muhakkak ki doğru zaman şimdiydi! Kanatlarımızı hak etmek içindi tüm bu savaş; çünkü artık yeryüzünde olmanın ne anlama geldiğini hatırlayabilmeliydik ve şükür ki az çok becerdik! En azından daha iyi bir noktadan şimdi yaşama selam çakıp yürümekteydik! Bugün çok özel bir zaman toplamının doruğundayız ve aştığımız bu dağın boğazımıza kadar yükselen duygusunda yutkunmaya çalışmaktayız. Hazmetme sezonu açılmıştır! Açılan bu kapıların ardındaki ışık, gözlerimizi kamaştırıyor, biliyorum! Hayır hayır, sakın gözlerinizi yummayın! Işığa alıştığında gözleriniz, ne dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

Kırılmalar yaşadık, yaşıyoruz. Gerçeklerin ne olduğunu ve bunun ne anlama geldiğini hatırlıyoruz. Ölenler diriliyor şimdi! Gidenler geri geldi ve onlar artık eski bedenlerini terk etmiş ve biz olup bize gelmişlerdi; çünkü onlar zaten bizdeydi. Bizdeki bir şey olup bize bizden dillenmişlerdi ve şimdi parçalar bir araya gelmeye başlıyor. Küllerimizden doğuyoruz. Arayıp durduğumuzun zaten olduğumuzun kendisi olduğunun farkına varıyoruz. Uyanıyoruz a dostlar, uyanıyoruz! Ne uyuduk be! Şimdi uyanıyoruz. Boşa görmedik o kabusları! Birisi bize hepsinin sadece bir kabus olduğunu hatırlatmalıydı ve sanırsam başarıldı.

Yeni bir dönem, sorumluluk demektir. Bunu anlamak önemli! Bu dönem özellikle bizden beklenen ve istenenler olacaktır. Bunlar itina ile yazılıp çizilmeli! Şimdi işleri bir hale yola koyma vakti! Kendimizden başlamamız gerekiyor. ‘’ Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım! ‘’ İşte bu, şimdi!

Dün 15:26 itibariyle Ay, Merkür ile karşıt yaparak boşluktaydı. Fikirler, bu anlamdan bir çıkışlar, yükselişler havada dolaştı. Bugün 09:08* itibariyle Ay boğaya geçiyor. Ayaklarımızı yere biraz daha sağlam basmak isteyeceğimiz iki güne giriyoruz. Bize güven veren şeyleri bulmak ve onları açığa çıkarmak istiyoruz. Bir yandan da bunun aksi olan yeni limanlara çağrılar söz konusu! Yaşam, kendinizi her aştığınızda, size yeni kapılarındaki yenilenen güveni yaşatır ve ihtiyacımız olan, buradaki sonsuz ışığın, kendini yenileyen bir döngü olduğunun farkına varmaktır. İşte tüm bunlar, gerçekleşmekte olan dolunayla çok daha önemli!

Gün titreşimi bizden yüzleşmemiz gerekenlerin farkına varıp içinde bulunduğumuz bu anda almamız gerekeni alarak artık yola devam etmemiz gerektiğinden bahsediyor. Korku çözüm değildi! Olması gereken, yaşamak ve yaşamın devam ettiğini hatırlayabilmekti! Yatağınızın altına bakın artık ve orada ayaklarınızı ısıracak bir canavar olmadığının farkına varın! Gerçekten varsa da en azından onunla savaşabilmiş olma onurunu taşıyın! O canavar sizsiniz! Yeter ki bunu hatırlayın ve bir adım atın, hepsi bu! Kendinizden kendinize!

Bugün, rehber kartımız ‘’joker’’ ve Mars günü! Savaşımız, kendi derinliklerimizdekini açığa çıkarış ve ondan sadece alma ihtiyacında olduğumuzu alış olsun! ‘’joker’’ bizden yeni deneyimlere kendimizi açmamızı istiyor. Daha önce yaptığımızdan farklı birr şeyler yapalım! Bunun için bir şans yaratalım! Bir fırsattı önümüzde beliren! Onu değerlendirelim! ‘’ …çünkü biz buna değeriz! ‘’ İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

( Bugün burçlara dolunay mesajları videoları paylaşılacağı için ‘’ Burçların Diğer Burçlarda Neler Deneyimliyor O

2 yorum:

  1. Küllerimden yeniden doğdum şükürler olsun, kanatlarımı hakkettiğimi düşünüyorum NBDİO <3

    YanıtlaSil