26 Aralık 2015 Cumartesi

26 Aralık 2015 Cumartesi ( Kozanın Doğumu )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Asılan Adam

Güneş : Oğlak

Ay : Yengeç

Gün Yöneticisi : Satürn

Bugün Satürn günü ve Satürn, karanlığın ışığıdır. Sorumluluk ve disiplin önem kazanıyor! Ay yengeçte ilerliyor! Ay yengeçte, yöneticisi olduğu burçtadır ve bu ona asalet kazandırır. Duygular yoğun! Önemli çözülmeler gerçekleşiyor!

Günün ilk dakikalarında( 00:03 ) Ay- Uranüs karesi gündeme geldi! Uranüs yoğun bir enerjidir ve Ay bu enerjiyle yüklenirken gerilim arttı! Uranüs, gelecek enerjisidir ve bizim yarını inşa ederken çok hassas bir düzlemde algımızı ortaya koymamız gerekir. Sabah saatlerinde( 08:44 ) Ay- Merkür karşıtı oluştu. Hissetmek ve bunu ifade etmek iki ayrı uçta seyirde! Duygu ve mantığın farklı tellerden çalışı! Öğle saatlerinde( 13:52 ) Ay- Venüs üçgeni biraz daha yüreğimize su serpiyor olacak! Özel görüşmelerinizi için bu saatleri tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru( 15:52 ) Ay- Mars karesi başlıyor! Mars, ilişki kurduğu gezegeni güçlendirir. Ay güçleniyor; bununla birlikte bunun agresyon olarak kendini göstermemesi için içsel bir denge kurabilmek gerekiyor! Sürece hakim olacak potansiyeli uyandırmak gerek! Çok geçmeden( 16:41 ) gerçekleşecek Ay- Jüpiter sekstili bize daha bir iyimserlik katacaktır. Realist bakışımızı korumak önemli! Olanı görebilmek! Özde neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilmek! Buna eklenen( 17:29 ) Ay- Neptün seskikuadratı önemli bir sürecin habercisi! Puslar içinde kaybolmamak ve yolu bulmak önemli! Her şey bir kenara… Çok ötesinde sana kendini hatırlatmaya çalışan bir şey var! İşte onu bulmak! Günü( 23:07 ) Ay- Satürn seskikuadratıyla kapatıyoruz! İhtiyacımız olan tüm olanları ciddiye almak ve bunun ardında bize hatırlatılmaya çalışılan yaşam gerçekliğinin farkına varmak!

Bugün gün titreşimi bize işaretlerin gücünden, zamanın bütünselliğinden ve benliğin özden aldığı güçle beslenişinin öneminden, çekirdekten bahsediyor. Yaşam, bizim kendimize aldığımız yolculuktur. Bunun farkına varmak önemli! Bu yaşamsal süreçleri çok hassas bir tartıda değerlendirmek gerekir. Bunu başardığımızda her şey yerini ve yolunu bulabilir. Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ bir içsel büyüme sürecinden bahsediyor. Bu dışsal büyüme ile bütünleştirilerek süreç tamamlanabilmeli ve bu önemli! Yarın bugünde yaratılır ve bu anlaşılmalıdır! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder