23 Aralık 2015 Çarşamba

23 Aralık 2015 Çarşamba ( Savaşçı )




Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 16 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparator

Güneş : Oğlak

Ay : İkizler ( 04:31 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün Merkür günü ve Merkür, aklın ve mantığın gezegenidir. Anlaşılan bugün aklın yolu bir! Merkür, Tanrılar Habercisi Hermestir. Ruha giden yolda önemli işaretlerin temsilcisidir. Aslında yaşam bizimle hep iletişim halindedir. Önemli mesajlar söz konusudur; bununla birlikte insan bazen bunun farkına varmaz. Bu yüzden görme şansı olmaz yolun nereye açıldığını! Bugün daha dikkatli bakın ve yaşamda hiçbir şeyin tesadüfen bir akış dahilinde olmadığının farkına varın! O zaman cevapları aramak yerine sadece bulursunuz ve bu önemlidir. Ay da sabah saatlerine doğru( 04:31 ) boğadaki sağlamcı ve hımbıl yolculuğunu tamamlayarak ikizlerdeki daha kıpırtılı ve iletişim enerjisi yoğun yolculuğuna başlamış bulunuyor. Ayı düzenleyen Merkür oğlak burcunda seyrediyor. Ciddi konularla ilgili yapacağınız görüşmeler için bu iki gün uygun olacaktır. Gerçekten yapmak istediğiniz ve önemine inandığınız şeylere odaklanın!

Güne( 00:46 ) Ay- Güneş gerilimi( kuinkuks ) ile başladık! Bilge Kocakarı( Ay ) ile Büyümeyen Çocuk( Güneş ) bir anne- oğul gerilimindeydi! Duygular ve arzular arası bir belirginleşme ihtiyacı! Bunu( 02:07 ) Ay- Uranüs gerilimi( kare ) takip etti! İçimizden çıkmaya çalışan bir şeyler vardı! Uranüs elektrik enerjisidir. Kareler dinamik açılardır. Bizden bir şeyleri açığa çıkaracak potansiyeli uyandırmamızı isterler. Bu açı kontrollü olma gerekliliğini de beraberinde getirir. Uyum  sağlamak adına çok kolay bir enerji değildir Uranüs! Bunu( 06:08 ) Ay- Satürn gerilimi( karşıt ) takip etti! Sabah sabah! Güne ayaklarımızı yere sağlam basma ihtiyacı ile uyandık! Bir yanımız dünyada olduğumuzu ve burada sorumluluklarımız olduğunu hatırlatmak isterken diğer yanımız ‘’ Ya bir dur ya! ‘’ diyordu. Devamında( 07:01 ) Ay- Merkür gerilimi( seskikuadrat ) duruma renk kattı! Aklımızı da toparlamamız gerekiyordu! Ortalığa bir çeki düzen! Öğle saatlerinde( 13:44 ) günün baş aktörü Merkür, Mistik Neptün ile geriliyor( yarı kare ) ki bu dağılmamanın ve içsel çözülmelerin önemli olacağını gösterir. Mantık, zanlarla birbirine karışabilir ve hatta kendi kendimizi yanıltma durumu söz konusu da olabilir. Hayaller ve gerçekler arasında kurduğumuz köprü ve bu anlamdaki samimiyetimiz önemli olacaktır. Takip eden saatlerde( 14:16 ) buna Ay- Mars gerilimi( seskikuadrat ) de ekleniyor. Gücümüzü akıllıca kullanmalı ve enerjiyi kontrollü bir şekilde odaklamalıyız! Hassas ve enerjisi yoğun bir gün! Ne yaptığımızın farkında olmak önemli!

Gün titreşimi de Mars vurgusunda! Mars terazide, onu düzenleyen Venüs akrepte ve birbirlerini karşılıklı ağırlıyorlar. Savaşın barışa giden yol, barışın içindeki savaşın çözülümü olduğunu hatırlamak gerek! İhtiyacımız olan odak ve disiplin! Satürnün ayakları yere basan duruşunu hatırlayın! Ruhun kanatlarındaki anlamı kavrayın ve bu bilinçle yola çıkın! Rehber kartımız ‘’imparator’’ bizden ipleri ele almamızı istiyor. Gerilim, yoğun bir enerjinin söz konusu olduğunu gösterir ve bize düşen bu potansiyelleri doğru değerlendirmektir. Dikkat! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder